Fotbal international

Live Blog Serie A etapa a 20-a. Dennis Man a prins 10 minute în Napoli – Parma. Ce au observat fanii

31.01.2021 | 22:17
Live Blog Serie A etapa a 20a Dennis Man a prins 10 minute in Napoli  Parma Ce au observat fanii
ADVERTISEMENT

Etapa a 20-a din Serie A a adus debutul lui Dennis Man la Parma, care a prins 10 minute în meciul de la Napoli. Marile favorite la titlu, Milan, Inter, Roma și Juventus au obținut victorii lejere și âși continuă bătălia pentru ”scudetto”.

Programul etapei a 20-a din Serie A

Duminică, 31 ianuarie

Spezia – Udinese 0-1 (De Paul 52 pen.)

Atalanta – Lazio 1-3 (Pasalic 79 / Marusic 3, Correa 51, Muriqi 82)

Crotone – Genoa 0-3 (Destro 24, 51, Czyborra 29)

Cagliari – Sassuolo 1-1 (Joao Pedro 76 / Boga 90+5)

Napoli – Parma 2-0 (Elmas 32, Politano 82)

nap

Live Blog Serie A etapa a 20-a

Roma – Verona 3-1 (Mancini 20, Mkhitaryan 22, Borja Mayoral 29 / Colley 62)

Sâmbătă, 30 ianuarie

Bologna – Milan 1-2 (Poli 81 / Rebic 26, Kessie 54 pen.)

bol

Sampdoria – Juventus 0-2 (Chiesa 20, Ramsey 90+1)

sam

Inter – Benevento 4-0 (Improta 7 aut., Martinez 57, Lukaku 67, 78)

int

Vineri, 29 ianuarie

Torino – Fiorentina 1-1 (Belotti 88 / Ribery 67)

sa


Dennis Man a jucat cu apărători cu însemne clubului UTA Arad

UPDATE, 31 ianuarie, ora 22:17 / Dennis Man a debutat la Parma după doar câteva zile de la transferul de la FCSB, însă jucătorul a ținut să aducă un omagiu primului său club din carieră, UTA Arad.

ADVERTISEMENT

Înainte de începerea partidei de la Napoli, Parma a pus pe rețelele de socializare o fotografie cu întregul echipament al internaționalului român în vestiarul stadionului Diego Armando Maradona, iar fanii au observat că acest va folosi o pereche de apărători cu însemnele clubului arădean.

Live Blog Serie A etapa a 20-a


Man și Mihăilă, în lotul Parmei pentru întâlnirea cu Napoli

UPDATE, 30 ianuarie, ora 17:56 / Recent transferat de Parma de la FCSB, Dennis Man a fost inclus de antrenorul Roberto D’Aversa pentru meciul din deplasare cu Napoli.

ADVERTISEMENT

În lot se află și Valentin Mihăilă, dar nu și fundașul Reinaldo Radu.


Milan vrea să reia şirul victoriilor la Bologna în etapa a 20-a din Serie A

Milan merge la Bologna unde obiectivul este regăsirea drumului spre victorie, mai ales că acum lângă Ibrahimovic în atac a apărut şi experimentatul croat Mandzukic. Şi în apărare Diavolul a mutat, aducându-l pe Tomori de la Chelsea în zonă centrală.

Bologna a reuşit, în sfârşit, să scape de numărul mare de accidentaţi, doar Santander mai având mult până să revină pe teren. La Milan însă sunt şi accidentări, dar şi dilema jucătorilor infectaţi cu COVID, care vor afla vineri dacă sunt negativi: Calhanoglu, Brahim Diaz şi Tonali.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo revine în formula de bază la Juventus

Inter pare a avea o misiune facilă acasă, primind vizita lui Benevento şi dacă Milan nu reuşeşete să se impună la Bologna o victorie în acest meci i-ar aduce, în sfârşit, pe elevii lui Antonio Conte la comandă, lucru pe care l-au mai ratat până acum de trei ori când Milan a gafat.

Tot sâmbătă joacă şi campioana ultimelor nouă sezoane, Juventus, la Genova, unde va întâlni pe Sampdoria. Revine în echipă starul Cristiano Ronaldo, neutilizat în sfertul din Cupa Italiei, cu SPAL şi problemele de lot au cam dispărut după ce a fost recuperat şi Alex Sandro.

ADVERTISEMENT

Meciuri foarte dificile pentru echipele românilor

Atalanta – Lazio este episodul doi, la distanţă de nici o săptămână după meciul din Cupă jucat tot la Bergamo şi adjudecat de gazde cu 3-2 deşi au evoluat minute bune în zece. Acum se joacă pentru locul 4, loc pe care se află deja Atalanta, Lazio fiind la două lungimi în urmă.

Cagliari, echipa lui Răzvan Marin, ajunsă pe loc retrogradant după şapte meciuri în care a scos doar un egal, primeşte pe cea a lui Vlad Chiricheş, Sassuolo, într-o partidă foarte dificilă pentru sarzi. Parma, la care este deja Valentin Mihăilă şi a ajuns acum şi Dennis Man, va călca în infernul de pe San Paolo din Napoli, dar sunt şanse minime să vedem unul dintre români pe teren.

ADVERTISEMENT