Fotbal international

Live Blog Serie A etapa a 22-a. Dennis Man și Valentin Mihăilă, minute puține în Verona – Parma 2-1. Clasament actualizat

16.02.2021 | 00:07
Live Blog Serie A etapa a 22a Dennis Man si Valentin Mihaila minute putine in Verona  Parma 21 Clasament actualizat
ADVERTISEMENT

Etapa a 22-a din Serie A se desfășoară în acest weekend pe parcursul a patru zile și este clar dominată de existența a două partide: Napoli – Juventus și Inter – Lazio, prefațând runda următoare marele duel concitadin la titlu dintre Milan și Inter.

Juventus a pierdut cu 1-0 derby-ul contra celor de la Napoli, în timp ce AC Milan a furnizat surpriza etapei fiind învinsă cu 2-0 de Spezia. AS Roma s-a impus lejer cu Udinese, scor 3-0, Jordan Veretout fiind declarat omul meciului.

ADVERTISEMENT

Inter Milano a învins-o categoric pe Lazio Roma cu scorul de 3-1 și a devenit noul lider din Serie A. Pentru trupa lui Antonio Conte au marcat Lukaku, dublă în minutele 22 și 45, respectiv Martinez în minutul 64. Golul de onoare al romanilor a fost reușit de Escalante în minutul 61.

Programul etapei a 22-a din Serie A

Luni, 15 februarie

 Verona – Parma 2-1 (Grassi aut. 13, Barak 62 / Kucka 8)

  • Dennis Man a intrat în minutul 88, în vreme ce Mihăilă a fost introdus în mionutul 69 și a luat galben în minutul 86.
  • Atât Dennis Man, cât și Valentin Mihăilă, au fost rezerve în partida pe care Parma o dispută de la 21:45.
ADVERTISEMENT


Duminică, 14 februarie

Inter – Lazio 3-1 (Lukaku 22-pen., 45, Martinez 64 / Escalante 61 )

Echipele de start:

Roma – Udinese 3-0 (Veretout 5, 24 pen., Pedro 90+2)

Cagliari – Atalanta 0-1 (Muriel 90)

Sampdoria – Fiorentina 2-1 (Keita 31, Quagliarella 72 / Vlahovic 37)

Crotone – Sassuolo 1-2 (Ounas 26′ / Berardi 14′, Caputo 49′ (P))

Sâmbătă, 13 februarie

Napoli – Juventus 1-0 (Insigne 31-pen)

Echipele de start:

Spezia – Milan 2-0 (Maggiore 56′, Bastoni 67′)

Echipe de start:

Torino – Genoa 0-0

Vineri, 12 februarie

Bologna – Benevento 1-1 (Sansone 1 / Viola 60)


Zaniolo a uitat-o pe Mădălina Ghenea

UPDATE, 13 februarie, ora 12:19 / Mijlocașul echipei AS Roma, Nicolo Zaniolo, a rupt relația cu frumoasa Mădălina Ghenea și s-ar fi cuplat cu o altă vedetă care face furori în Italia.

Conform cotidianului Corriere dello Sport, starul de 21 de ani al Romei ar avea o relație cu Nicole Minetti (35 de ani), o brunetă sexy cu apariții în spectacole de televiziune și care la un moment dat a fost consilier regional în Lombardia.

ADVERTISEMENT

Live Blog Serie A etapa a 22-a

Cei doi au discuții amoroase pe rețelele de socializare și lasă impresia că ar fi într-o relație. De altfel, întrebată cu ce jucător de la AS Roma ar vrea să ia cina, Minetti a răzpuns: ”Numai cu Nicolo Zaniolo”.


El Shaarawy, polițist de nevoie

UPDATE, 13 februarie, ora 10:53 / Atacantul echipei AS Roma, Stephan El Shaarawy, a prins un bărbat care încerca i-a spart un geam de la maşină în încercarea de a o fura.

ADVERTISEMENT

Conform Gazzetta dello Sport, in timp ce se afla în cartierul Eur, din sudul Romei, el a văzut un individ care i-a spart un geam de la maşină, încercând să o fure. El Shaarawy a strigat la individ, acesta luat-o la fugă, însă fotbalistul l-a urmărit şi după câţiva metri l-a pus la pământ. Alertaţi, poliţişti aflaţi în zonă l-au reţinut pe individ.


Etapa se deschide vineri cu meciul dintre Bologna și Benevento, în care, conform calculului hârtiei, echipa lui Sinișa Mihajlovic pleacă favorită, însă Benevento ne-a arătat că este o echipă surprinzătoare, extrem de ofensivă, deși vorbim despre o nou promovată, așa încât și un meci cu goluri nu ar mira foarte mult, inclusiv cu reușite în ambele porți.

Sâmbătă avem două partide importante. Una este dintre cele două meciuri vedetă ale rundei, pe stadionul din Napoli, alta implică liderul Milan, care, teoretic, nu ar trebui să aibă mari probleme în deplasarea de la Spezia, dar nou promovata s-a dovedit a fi o echipă cu resurse nebănuite, care a încurcat socotelile multor granzi.

Napoli – Juventus, sub semnul relațiilor încordate între cluburi

Napoli – Juventus înseamnă în primul rând o relație extrem de încordată de ani de zile, cu cuvinte grele aruncate de oficiali, antrenori, în ambele direcții și acum cu polemica partidei din tur care nu s-a disputat pentru că Napoli nu a primit acceptul DSP-ului lor de a zbura la Torino, având două cazuri de COVID 19 la club și a cărui soartă nici acum nu a fost decisă.

Grav pentru antrenorul Gennaro Gattuso, pe care presa îl vede ca și demis după eșecul de la Genova în cazul în care nu bate pe Juventus, este că sigur unul dintre pilonii apărării, grecul Manolas e out trei săptămâni iar colegul său Koulibaly va afla abia sâmbătă dimineața dacă are OK-ul medicilor.

Zlatan Ibrahimovic, pregătit de prezența la San Remo

Juventus, calificată în finala Cupei Italiei, după un alt meci scandal, returul cu Inter, îl mai are doar pe Dybala în continuare indisponibil, în rest tot lotul e la dispoziția lui Andrea Pirlo. Cristiano Ronaldo și-a regăsit forma de canibal, cu care devorează orice apărare, se anunță vremuri grele pentru Napoli.

Milan merge la Spezia din caleașca liderului, însă nici aici lucrurile nu mai sunt atât de armonioase, pentru că oficialii clubului sunt îngrijorați de decizia lui Zlatan Ibrahimovic, omul cheie al rossonerilor, chiar dacă are 39 de ani, de a merge la festivalul de la San Remo. Șefii lui Milan se tem ca nordicul să nu mai fie la fel de concentrat la fotbal și să fie mai mult preocupat de prezența sa pe scena celebrului festival.

Inter are serioase probleme financiare

Inter – Lazio nu este deloc un meci simplu pentru milanezi. Care trăiesc presiunea succesului, pentru că orice alt rezultat înainte de derby, complică mult situația mai ales dacă Milan va respecta statutul de favorită la Spezia și va câștiga. Inter îl are absent doar pe chilianul Arturo Vidal, Lazio ar putea fi fără vârful Caicedo, dar dacă sunt Immobile, Milnkovic-Savic și Luis Alberto totul e OK.

Pentru Inter a mai apărut o presiune foarte mare. Consorțiul care a preluat clubul, chinezii de la Suning, trec prin dificultăti financiare mari din motive de pandemie și de aceea este extrem de important pentru viitorul clubului să reușească acum să câștige scudetto după nouă ani de hegemonie Juventus. Altminteri, norii grei se cam adună pe cerul echipei lui Antonio Conte.

 

ADVERTISEMENT