Fotbal international

LIVE BLOG Serie A etapa a 25-a. Program, rezultate, informații de ultimă oră. Lazio se apropie la un punct de Juventus. VIDEO

23.02.2020 | 15:25
LIVE BLOG Serie A etapa a 25a Program rezultate informatii de ultima ora Lazio se apropie la un punct de Juventus VIDEO
ADVERTISEMENT

În acest weekend se joacă etapa a 25-a din Serie A. Brescia – Napoli este meciul cu care se începe vineri seară, după care se urmează clișeul obișnuit, cu trei partide sâmbătă și ultimele șase duminică. Nu avem nici un meci la vârf între echipele din zona podiumului sau din apropierea lui, dar surprizele ar fi cu atât mai mari dacă s-ar produce la partidele unde avem candidatele la titlu.

UPDATE, 23 februarie, ora 15:25 / Lazio s-a impus cu 3-2 pe terenul lui Genoa. Golurile trupei lui Simone Inzaghi au fost marcate de Marusic (2), Immobile (51) și Cataldi (71), în timp ce pentru gazde a înscris Casata în minutul 57 și Criscito în minutul 90.

ADVERTISEMENT


UPDATE, 23 februarie, ora 14:43 / Ciro Immobile a reușit să ducă scorul la 2-0 în partida cu Genoa și a ajuns la 27 de reușite în actualul sezon din Serie A. Este primul fotbalist italian din sezonul 1958/1959 care reușește să marcheze 27 de goluri în 25 de meciuri, record deținut de Antonio Angelillo.


UPDATE, 23 februarie, ora 14:00 / Adam Marusic a înscris în al doilea minut din partida cu Genoa. Mijlocașul lui Lazio a rezistat în atacurilor a doi adversari ai gazdelor, pe care i-a dărmât în momentul în care a marcat.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 22 februarie, ora 23:50 / Astăzi s-au jucat trei meciuri în Serie A:

  • Bologna – Udinese 1-1

  • Spal – Juventus 1-2

  • Fiorentina – AC Milan 1-1


UPDATE, 21 februarie, ora 23:35 / Napoli a reușit să se impună în deplasarea de la Brescia, 2-1. Gazdele au deschis scorul prin Chancellor (26), în timp ce pentru oaspeți au înscris Insigne (49) și Fabio Ruiz (54).

În urma victoriei, Napoli urcă până pe locul 6, cu 36 de puncte.


UPDATE, 21 februarie, ora 23:04 / Fabian Ruiz a înscris golul de 2-1 al lui Napoli în meciul cu Brescia, după un șut bine plasat de la marginea careului.

ADVERTISEMENT


UPDATE, 21 februarie, ora 21:45 / Astăzi se joacă un singur meci în Serie A:

  • Brescia – Napoli 1-2

LIVE BLOG Serie A etapa a 25-a

Liderul Juventus, care e înaintea debutului în optimile de finală ale Champions League, săptămâna viitoare, la Lyon, merge să joace pe terenul ultimei clasate, SPAL, la Ferrara și este, evident, mare favorită. Rămâne de văzut însă ce decizie va lua antrenorul Maurizio Sarri, care ar putea lăsa la repaus nume importante.

Oricum nu va juca Bonucci în centrul apărării, care este suspendat, iar în atac Dybala ar putea trece pe bancă, pentru a reintra Cristiano Ronaldo, odihnit cu Brescia. Luna februarie este luna cea mai proastă pentru Sarri de fiecare dată și tradiția nefastă continuă la Juventus cu evoluții oscilante.

ADVERTISEMENT

Lazio, fără Lulic și Luis Felipe la Genova

Lazio se deplasează în orașul lui Cristofor Columb, Genova, pentru confruntarea cu Grifonul la care a jucat până în iarnă portarul român Ionuț Radu. Genoa vine după un neașteptat 3-0 pe terenul Bolognei. Lazio îl are out pe o lună pe Lulic și suspendat la acest joc pe Luis Felipe.

Inter joacă mai întâi joi în Europa, în Bulgaria, cu Ludogoreț în Europa League și apoi încheie etapa duminică seară, acasă, în fața Sampdoriei, echipă zguduită etapa trecută de un 1-5 acasă cu Fiorentina. În mod normal Inter trebuie să câștige acest meci.

Revenirea lui Vlad Chiricheș prognozată săptămâna viitoare

Atalanta, după ce a jucat la Milano miercuri cu Valencia în Champions League se întoarce în fața fanilor, pentru partida cu Sassuolo, la care Vlad Chiricheș nu e nici acum pe bancă, dar e anunțată revenirea lui săptămâna viitoare. Cum Atalanta a făcut prostii destule acasă cu echipele mici jocul cu Sassuolo poate fi mult mai periculos decât s-ar crede.

Roma joacă și ea joi acasă în Europa League cu belgienii de la Gent și duminică primesc vizita revelației returului, Lecce. Roma continuă să aibă destule absențe, astfel încât salentinii, care au scos multe puncte afară, nu trebuie nicidecum priviți ca victime sigure.

Bologna, decimată de suspendări și accidentări

O echipă cu mari probleme în această etapă, deși joacă din nou acasă, este Bologna lui Sinișa Mihajlovic. Are doi suspendați și șapte accidentați pentru partida cu Udinese. Friulanii nu mai sunt demult spaimă în deplasări, dar acum ar putea spera la cel puțin un punct.

La Florența slovenul Vlahovic, din ce în ce mai bine integrat în tricoul viola, își va împlini visul de a juca împotriva idolului său, suedezul Zlatan Ibrahimovic. Fiorentina – Milan este unul dintre cele mai echilibrate jocuri din această etapă.

ADVERTISEMENT