Fotbal international

Live Blog Serie A etapa a 28-a. Inter întoarce scorul şi o învinge pe Parma. Vezi toate golurile. Video

Live Blog Serie A etapa a 28a Inter intoarce scorul si o invinge pe Parma Vezi toate golurile Video
ADVERTISEMENT

Etapa a 28-a din Serie A se joacă în acest weekend în trei zile, începând de vineri, 26 iunie, și până duminică, 28 iunie, când are loc grosul rundei. După ce Lazio a pierdut la Bergamo, Juventus are acum patru puncte distanță în lupta pentru titlu și deja în Peninsulă se vorbește despre cel de-al nouălea scudetto consecutiv al bianconerilor.

Juventus este echipa care deschide runda cu o partidă pe teren propriu în care singura întrebare este câte goluri va marca. Pentru că oaspete va fi sărmana Lecce, una dintre formațiile care se bat pentru supraviețuire și care a început în genunchi, cu un 1-4 acasă cu AC Milan.

ADVERTISEMENT

La Juventus sunt absenți Chiellini, De Sciglio, Danilo și Alex Sandro, toți apărători, situație care îl obligă pe Sarri să îl mute pe francezul Matuidi pe post de fundaș stânga.

Programul etapei a 28-a din Serie A

Duminică, 28 iunie

  • AC Milan – AS Roma 2-0 (A. Rebic 76, H. Calhanoglu 88) – VEZI VIDEO
  • Napoli – SPAL Ferrara 3-1 (D. Mertens 5, J. Callejon 36, A. Younes 78 / A. Petagna 30) – VEZI VIDEO
  • Udinese – Atalanta 2-3 (K. Lasagna 31, 87 / D. Zapata 9, L. Muriel 71, 79) – VEZI VIDEO
  • Sassuolo – Verona 3-3 (J. Boga 53, 77, Rogerio 90+7 / D. Lazovic 51, M. Stepinski 57, M. Pessina 68) – VEZI VIDEO
  • Sampdoria – Bologna 1-2 (F. Bonazzoli 88 / M. Barrow 72, R. Orsolini 75) – VEZI VIDEO
  • Parma – Inter 1-0 (Gervinho 15 / De Vrij 84, Bastoni 87) – VEZI VIDEO
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 27 iunie

  • Brescia – Genoa 2-2 (Donnarumma 10, Semprini 18 / Falque 38, Pinamonti 69) – VEZI VIDEO
  • Cagliari – AC Torino 4-2 (Nandez 12, Simeone 17, Nainggolan 46, J. Pedro 68 / Bremer 60, Belotti 66) – VEZI VIDEO
  • Lazio – Fiorentina 2-1 (Immobile 66, Luis Alberto 83 / Ribery 25) – VEZI VIDEO

Vineri, 26 iunie

  • Juventus – Lecce 4-0 (Dybala 53, Ronaldo 62, Higuain 84, de Ligt 86) – VEZI VIDEO

Juventus: Szczesny – Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Matuidi – Betancur, Pjanic, Rabiot – Bernardeschi, Dybala, Ronaldo. Antrenor: M. Sarri

ADVERTISEMENT

Lecce: Gabriel – Donati, Lucioni, Paz, Vera, Rispoli – Tachtsidis, Petriccione, Shakhov – Mancosu, Falco. Antrenor: F. Liverani


Duminică, 28 iunie

  • ora 18:15 AC Milan – AS Roma
  • ora 20:30 Napoli – SPAL Ferrara
  • ora 20:30 Udinese – Atalanta
  • ora 20:30 Sassuolo – Verona
  • ora 20:30 Sampdoria – Bologna
  • ora 22:45 Parma – Inter
ADVERTISEMENT

Clasament Serie A

 


UPDATE, 26 iunie, ora 23:44 / Fabio Lucioni, fundașul celor de la Lecce, a văzut direct cartonașul roșu în minutul 30, după ce a comis un fault din spate.


UPDATE, 26 iunie, ora 20:54 / Conform cotidianului italian Corriere dello Sport, atacantul echipei AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, s-a antrenat normal și este apt pentru meciul cu AS Roma.

Suedezul, care s-a acccidentat la coapsă chiar înainte de oprirea meciurilor din Serie A din cauza pandemiei de coronavirus, s-a pregătit normal la ședința de vineri. Cu toate acestea, Ibrahimovic are șanse minime să fie titular la întâlnirea de duminică.


UPDATE 26 iunie, ora 18:36 / Senegalezul Kalidou Koulibaly de la Napoli ar putea ajunge în această vară la Manchester City, grupare care s-a arătat dispusă să achite în schimbul său suma de 72,5 milioane de lire sterline. Pep Guardiola a avut mari probleme cu fundașii centrali în acest sezon din cauza accidentărilor, în principal ale lui Laporte și Mendy, care au dereglat serios axul central al apărării.

Tehnicianul spaniol vede în Koulibaly un jucător pe care se poate baza, fiind decis să renunțe la Fernandinho, care nu a dat randamentul scontat pe postul de fundaș central. Rămâne de văzut dacă Aurelio De Laurentiis, patronul lui Napoli, va accepta suma propusă de „cetățeni”, mai ales că a declarat de nenumărat ori că nu se va despărți de jucătorul senegalez decât pentru minimum 100 de milioane de euro.


UPDATE 26 iunie, ora 14:56 / Francesco Totti, fostul mare star al lui AS Roma, și-a pierdut ceasul de lux, un Rolex Daytona ce valorează peste 30.000 de euro.El a cerut ajutorul fanilor pe rețelele de socializare, spunând că va veni personal să și-l recupereze în momentul în care va fi găsit.

“Mi-am pierdut ceasul de care am fost foarte atașat și pe care l-am purtat de-a lungul întregii mele cariere. Fac un apel către voi toți în speranța că îl veți găsi. Știu că este aproape imposibil, dar nu costă nimic o încercare. Este un Rolex Daytona, cadran alb, brățară din argint și două litere C inscripționate – Cristian și Chanel (n.r – copiii săi). Vă mulțumesc anticipat, voi vei personal să îl iau”, a fost mesajul lui Totti pe Instagram.


Lazio vrea să se refacă în etapa a 28-a, cu victorie în fața Fiorentinei, după Bergamo

Lazio a avut 2-1 la pauză la Bergamo, a condus chiar cu 2-0, însă nu a avut nici forța nici inteligența de a ști cum să gestioneze acest avantaj și Atalanta a reușit să întoarcă o partidă compromisă în favoarea sa. Acum va juca acasă cu Fiorentina, absenți rămânând Lucas Leiva și Lulic.

Fiorentina are trei jucători suspendați: Caceres pe două etape, Chiesa și Iacchini, marea pierdere fiind evident Chiesa.

Brescia – Genoa, războiul suferinzilor din subsol

Tot sâmbătă se joacă Brescia – Genoa, partidă între două formații aflate în situație critică în mare pericol de retrogradare, „rândunelele” fiind ultimele în Serie A cu șanse doar teoretice de salvare.

Tot sâmbătă se dispută și Cagliari – AC Torino, primul meci în Sardinia pentru Walter Zenga, echipa sa venind după un extrem de norocos 1-0 etapa trecută la Ferrara, cu SPAL, gol marcat pe fluierul de final al meciului.

AC Milan, tot fără Ibrahimovic

AC Milan – AS Roma e una dintre partidele de mare tradiție ale fotbalului italian și se joacă duminică. Ambele echipe vin după victorii. AC Milan nu îl are nici acum apt pe Ibrahimovic, în timp ce la Roma portarul titular, Pau Lopez, e sub semnul întrebării.

Napoli a confirmat la Verona, acolo unde se câștigă greu puncte, triumful din Cupa Italiei și e greu de crezut că muribunda SPAL ar putea încurca planurile lui Insigne și compania de a bifa alte trei puncte, mai ales că jocul are loc la poalele Vezuviului.

Mașina de goluri a Atalantei merge la Udine

Sampdoria e acolo în zona unde fierb apele în subsol și meciul de acasă cu Bologna, care vrea să revină la victorie după partida cu Juventus nu se anunță deloc ușor, mai ales că nu va reveni încă golgeterul Quagliarella.

Mașina de goluri a Atalantei e pregătită să ajungă la Udine, echipă care și-a pierdut de câțiva ani aura de Europa și a ajuns să aibă ca obiectiv doar menținerea în Serie A. Meciul cu Atalanta va fi un adevărat coșmar, luând în calcul forța ofensivă a oaspeților.

Etapa se încheie cu Parma – Inter. Milanezii vor fi fără Antonio Conte pe bancă și fără importantul fundaș central Skriniar, ambii suspendați după egalul cu Sassuolo și vor lipsi accidentați Vecino și Sensi.

ADVERTISEMENT