Fotbal international

Live Blog Serie A, etapa a 28-a. Juventus, înfrângere surpriză cu Benevento. E la 10 puncte de lider

21.03.2021 | 17:32
Live Blog Serie A etapa a 28a Juventus infrangere surpriza cu Benevento E la 10 puncte de lider
ADVERTISEMENT

Benevento a reuşit surpriza etapei a 28-a din Serie A şi a învins-o, la Torino, pe Juventus, scor 1-0. Campioana Italiei rămâne la 10 puncte în spatele liderului Inter.

Programul etapei a 28-a din Serie A

Vineri, 19 martie

  • Parma – Genoa 1-2 (Pelle 16 / Scamacca 50, 69) – VEZI VIDEO

Min. 64: A fost introdus pe teren și Valentin Mihăilă, în locul lui Karamoh.

Minutul 10: Dennis Man ratează prima ocazie a meciului! Românul trage slab, iar portarul celor de la Genoa reține.

ADVERTISEMENT

Dennis Man este titular la gazde, în timp ce Valentin Mihăilă este rezervă.

Sâmbătă, 20 martie

  • Crotone – Bologna 2-3 (Messias 32, Simy 40 / Soumaoro 62, Schouten 70, Skov Olsen 84)
  • Spezia – Cagliari 2-1 (Piccoli 49, Maggiore 80 / Pereiro 83)

Duminică, 21 martie

  • Verona – Atalanta 0-2 (Malinovsky 33, Zapata 42)
  • Juventus – Benevento 0-1 (Gaich 70)

Juventus: Szczesny – Danilo, Bonucci, De Ligt, Bernardeschi – Kulusevski, Arthur, Rabiot, Chiesa – Morata, Ronaldo.

ADVERTISEMENT

  • Sampdoria – AC Torino 1-0 (Candreva 26)
  • Udinese – Lazio 0-1 (Marusic 37)
  • Fiorentina – AC Milan 2-3 (Pulgar 17, Ribery 51 / Ibrahimovic 9, Diaz 57, Calhanoglu 72)
  • AS Roma – Napoli 0-2 (Mertens 27, 34)

Meciul Inter – Sassuolo a fost amânat.

Inter – Sassuolo, meci amânat din etapa a 28-a din Serie A

Liderul Inter părea a avea un meci destul de lejer în faţa unui Sassuolo încă zguduit de modul în care a putut pierde miercuri restanţa de la Torino cu echipa cu acelaşi nume. Chiricheş şi colegii lui au avut 2-0 la pauză şi au ţinut acest avantaj până în minutul 77, când au punctat gazdele. Finalul a fost horror. În ultimele trei minute, „Toro” a egalat şi în prelungiri a câştigat cu 3-2!

ADVERTISEMENT

Însă meciul de la Milano a fost amânat după ce patru jucători de la Inter au fost testaţi pozitiv. Primii doi au fost D’Ambrosio şi portarul Handanovic, apoi şi De Vriej şi Vecino au ieşit pozitivi. În locul lui Handanovic ar fi apărat Ionuţ Radu, dar acesta acum, prin decizia DSP-ului din Milano nu mai poate veni la naţională, la fel ca toţi străinii lui Inter.

Gazzetta dello Sport îl anunţă doar pe Mihăilă titular în Parma – Genoa. Răzvan Marin, în primul „11” la Cagliari

Runda se deschide vineri seară cu un meci extrem de important pentru prezenţa românească în Serie A. După ce a produs surpriza şi a învins AS Roma cu 2-0, prima victorie după 17 meciuri, Parma primeşte vizita unei formaţii incomode, dar categoric sub ştacheta celei din capitala Italiei, Genoa.

ADVERTISEMENT

În meciul cu AS Roma, tandemul românesc Man – Mihăilă a fost cheia succesului, primul cu assisturile şi cu o mare ocazie ratată, al doilea cu primul gol şi cu alte situaţii bune. Presa italiană a subliniat evoluţia lor excelentă, iar fanii au fost pur şi simplu entuziasmaţi.

Toată lumea aşteaptă o evoluţie la indigo în meciul cu Genoa pentru Man şi Mihăilă, însă Gazzetta dello Sport anunţă o formulă de start doar cu Mihăilă şi cu fostul golgeter al FCSB pe bancă. O decizie care deja a pus paie pe foc, tifosii Parmei reproşând vehement lăsarea lui Man pe bancă, dacă, bineînţeles, aşa se va întâmpla, pentru că totuşi formaţiile probabile anunţate nu sunt obligatoriu şi cele care vor intra pe teren.

Cagliari, echipa la care Răzvan Marin a devenit deja punct fix în formula de start, luptă alături de Parma pentru supravieţuire. A pierdut acasă etapa trecută cu 1-3 în faţa lui Cristiano Ronaldo, care a semnat tripla şi acum va juca la Spezia, unde gazdele, cu 26 de puncte, trebuie să fie foarte atente cum gestionează situaţia pe mai departe.

Fiorentina – AC Milan şi AS Roma – Napoli sunt meciurile cu nume sonore

Lazio al lui Ştefan Radu se duce la Udine, în Friuli, unde tradiţia spune că echipa romană se simte bine. Dacă mai vrea să rămână în zona europeană, echipa lui Simone Inzaghi trebuie să câştige punctele din acest meci, dar senzaţia este că biancocelestii nu sunt tocmai într-un moment foarte bun.

Fiorentina – AC Milan şi AS Roma – Napoli sunt cele două meciuri în care se întâlnesc echipe cu nume. La Florenţa efectiv e doar numele, Cesare Prandelli nereuşind să mai închege o formulă ca pe vremea lui Adi Mutu şi se aşteaptă uşor-uşor includerea în lot a fostului jucător al lui Hagi, Louis Munteanu, tot mai remarcat la tineret. La Roma orice e posibil, fiind vorba de două echipe cu fluctuaţii de formă, dar cu joc eminamente ofensiv.

ADVERTISEMENT