Fotbal international

LIVE BLOG Serie A etapa a 3-a. Program, rezultate, clasament, informaţii de ultimă oră. Torino pierde cu Lecce și ratează șansa de a trece pe primul loc

16.09.2019 | 23:47
LIVE BLOG Serie A etapa a 3a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Torino pierde cu Lecce si rateaza sansa de a trece pe primul loc

După pauza de EURO 2020, cu Italia ipotecând deja biletele pentru turneul final, în urma succeselor din Armenia şi Finlanda, Serie A âşi reia mersul în acest sezon cu partidele din cadrul etapei a 3-a, care se va desfăşura după următorul program: trei meciuri sâmbătă, 14 septembrie, şase meciuri duminică, 15 septembrie şi ultimul joc luni, 16 septembrie.


UPDATE, 16 septembrie, ora 23:50/ Lecce a produs surpriza etapei a treia din Serie A. Formația lui Romario Benzar a câștigat în deplasare cu Torino, scor 1-2, și a răpit șansa piemontezilor de a trece pe primul loc în clasament, la egalitate cu Inter. Fostul fundaș de la Viitorul și FCSB a fost rezervă neutilizată. Clasamentul după 3 runde:

Clasamentul după 3 etape. Sursă Foto: Soccerway
Clasamentul după 3 etape. Sursă Foto: Soccerway

UPDATE, 14 septembrie, ora 23:55/ Inter a câștigat ultimul meci al zilei din Serie A. Formația lui Antonio Conte a câștigat cu 1-0 meciul jucat pe teren propriu împotriva lui Udinese. Unicul gol al partidei a fost marcat de Stefano Sensi în minutul 44. Oaspeții au evoluat în 10 oameni din minutul 35, când argentinianul Rodrigo de Paul a fost eliminat. Inter a profitat astfel de egalul lui Juventus și este pe primul loc în clasament, cu 9 puncte după 3 jocuri.


UPDATE, 14 septembrie, ora 21:00/ Napoli a câștigat fără emoții meciul jucat pe teren propriu cu Sampdoria. Belgianul Dries Mertens a adus victoria pentru echipa lui Carlo Ancelotti, cu golurile reușite în minutele 13 și 67.


UPDATE, 14 septembrie, ora 19:00/ Napoli întâlnește Sampdoria pe teren propriu, în al doilea meci al etapei din Serie A.


UPDATE, 14 septembrie, ora 19:00/ Juventus face primul pas greșit în acest sezon de Serie A. Campioana ultimelor opt ediții a remizat cu Fiorentina, scor 0-0.


UPDATE, 14 septembrie, ora 16:00 / A început primul meci al etapei a 3-a din Serie A. Fiorentina – Juventus 0-0


LIVE BLOG Serie A etapa a 3-a

Sâmbătă, 14 septembrie, este ziua în care vor juca trei dintre ambasadoarele Italiei în grupele Champions League: Juventus, Napoli şi Inter, a patra urmând a juca duminică, de la ora 13:30. Este vorba de Atalanta, care a ajuns pentru prima dată în istorie în grupele Champions League. Nu a fost posibil ca şi meciul bergamascilor să fie programat tot sâmbătă.

Cel mai interesant meci al rundei are loc sâmbătă, de la ora 16:00, pe stadionul Artemio Franchi din Florenţa. Fiorentina, care a nu a reuşit încă nici un punct, primeşte vizita echipei pe care tifosii viola o urăsc foarte tare, Juventus. Meci foarte greu prntru gazde, care riscă serios să rămână la 0 şi după această etapă.

Serie A etapa a 3-a. Atalanta va ataca poarta lui Ionuţ Radu

Napoli şi Inter sunt mari favorite acasă

Tot sâmbătă intră pe teren şi două dintre rivalele bianconerilor la titlu, de fapt singurele care pot rupe hegemonia de opt ani a lui Juventus. Napoli primeşte vizita Sampdoriei, echipă cu 0 puncte şi şapte goluri încasate şi pe care oamenii lui Carlo Ancelotti trebuie, în mof normal, să o execute şi Inter – Udinese, cu trupa lui Antonio Conte pornită lansat, cu şase puncte şi cu mari şanse de a face acum nouă.

Serie A etapa a 3-a. Inter-ul lui Antonio Conte e pus pe fapte mari

Duminică Brescia va juca acasă cu Bologna, iar doctorii au promis că îi vor da voie antrenorului Bolognei, sârbul Sinisa Mihajlovic, să iasă din spital pentru meci, după care să revină la cura de chemioterapie pentru leucemie. Lazio poate obţine victoria pe terenul lui SPAL, acolo unde s-a încurcat sezonul trecut, în timp ce Atalanta merge la Genova, pentru meciul cu echipa care îl are ca portar pe românul Ionuţ Radu. Sassuolo, noua echipă a lui Vlad Chiricheş, are meci la Roma.

Programul etapei a 3-a din Serie A

Sâmbătă, 14 septembrie

ora 16:00 Fiorentina – Juventus

ora 19:00 Napoli – Sampdoria

ora 21:45 Inter – Udinese

Duminică, 15 septembrie, ora 16:00

ora 13:30 Genoa – Atalanta

SPAL Ferrara – Lazio

Brescia – Bologna

Parma – Cagliari

ora 19:00 Roma – Sassuolo

ora 21:45 Verona – Milan

Luni, 16 septembrie, ora 21:45

Torino – Lecce

Clasament Serie A înaintea etapei a 3-a

Serie A etapa a 3-a