Fotbal international

Live Blog Serie A etapa a 31-a. Juventus îl vrea pe Alexandre Lacazette de la Arsenal. Video

09.07.2020 | 18:20
Live Blog Serie A etapa a 31a Juventus il vrea pe Alexandre Lacazette de la Arsenal Video
ADVERTISEMENT

Abia s-au încheiat partidele etapei cu numărul 30 din Serie A weekendul trecut şi deja de marţi, 7 iulie începe runda cu numărul 31. Care va dura până joi, 9 iulie, pentru că în weekend este rândul altei etape.

După paşii falşi făcuţi pe teren propriu de Lazio şi Inter, ambele învinse de Milan şi respectiv Bologna, Juventus poate deja să sărbătorească al nouălea scudetto consecutiv şi primul cu Maurizio Sarri pe bancă. Distanţa pe care o au bianconerii faţă de restul urmăritoarelor este acum suficientă pentru a nu mai avea emoţii, fiindcă şapte lungimi în faţa lui Lazio nu vor putea fi niciodată recuperate de romani.

ADVERTISEMENT

AC Milan a produs marea surpriză a etapei şi a învins-o pe Juventus, scor 4-2, după un meci nebun. “Diavolii” au întors de la 0-2, reuşind să marcheze trei goluri în cinci minute prin Ibrahimovic, Kessie şi Leao. Campioana Italiei nu are prea mari emoţii la titlu, distanţa faţă de Lazio fiind de 7 puncte, după lazialii au fost învinşi de Lecce.

Programul etapei a 31-a din Serie A

Joi, 9 iulie

  • SPAL Ferrara – Udinese 0-2 (De Paul 18, Okaka 35, Lasagna 81) – VEZI VIDEO
  • Verona – Inter 2-2 (Lazovic 2, Veloso 86 / Candreva 49, Dimarco 55 aut.) – VEZI VIDEO
ADVERTISEMENT

Miercuri, 8 iulie

  • Fiorentina – Cagliari 0-0
  • Genoa -Napoli 1-2 (Goldaniga 49 / Mertens 45+1, Lozano 66) – VEZI VIDEO

Napoli a avut un gol anulat de VAR, pentru henţ, în minutul 7.


  • Atalanta – Sampdoria 2-0 (Toloi 75, Muriel 85) – VEZI VIDEO
  • AC Torino – Brescia 3-1 (Mateju 48 autogol, Belotti 58, Zaza 86 / Torregrossa 21) – VEZI VIDEO
  • AS Roma Parma 2-1 (Mkhitaryan 43, Veretout 57 / Kucka 9 pen.) – VEZI VIDEO
  • Bologna – Sassuolo 1-2 (Barrow 90+1 / Berardi 41, Haraslin 57) – VEZI VIDEO
ADVERTISEMENT

Marţi, 7 iulie

  • Lecce – Lazio 2-1 (Babacar 31, Lucioni 47 / Caicedo 5)

AC Milan – Juventus 4-2 (Ibrahimovic 62, Kessie 66, Leao 67, Rebic 80 / Rabiot 47, Ronaldo 53) – VEZI VIDEO


AC Milan: Donnarumma – Conti, Kjaer, Romagnoli, Hernandez – Kessie, Bennacer – Saelemaekers, Paqueta, Rebic – Ibrahimovic

ADVERTISEMENT

Juventus: Szczesny – Cuadrado, Bonucci, Rugani, Danilo – Betancur, Pjanic, Rabiot – Bernardeschi, Higuain, Ronaldo


Clasament Serie A


UPDATE, 9 iulie, ora 20:10/ Juventus îl vrea pe Alexandre Lacazette de la Arsenal. După ce l-a luat pe Arthur de la Barcelona, „Bătrâna Doamnă” mai vrea un jucător de top. Contractul francezului la gruparea londoneză expiră în 2022, iar campioana Italiei a început tatonările.


UPDATE, 8 iulie, ora 12:10/ Milan visează ca în viitorul sezon, odată cu venirea fie ca director tehnic fie ca antrenor a lui Ralf Ragnick, să atace o calificare în grupele Champions League, unde nu a mai fost din 2014. Pentru aceasta va face eforturile în vederea transferării a trei jucători.

Este vorba de mijlocaşul Bresciei, Sandro Tonali, cel mai căutat fotbalist italian, dorit şi de Inter şi Napoli, de atacantul sloven de la Fiorentina, Duşan Vlahovic şi de fundaşul central Kristoffer Ajer de la Celtic Glasgow. Cel mai scump este Tonali, care nu va putea fi luat sub o sumă de minim 40 de milioane euro.

Live Blog Serie A etapa a 31-a. Milan vrea transferuri de Champions League/ Show total în AC Milan – Juventus 4-2! “Diavolii” au revenit de la 0-2 cu 3 goluri în 5 minute. Video

UPDATE, 7 iulie, ora 23:27 / Lazio a pierdut neașteptat pe terenul lui Lecce și se îndepărtează de titlu, iar nervii i-au lăsat pe jucătorii lui Simone Inzaghi.

Brazilianul Patric și-a pierdut capul în minutele de prelungire și l-a mușcat de braț pe Donati, iar arbitrul i-a arătat direct cartonașul roșu. VEZI AICI IMAGINILE


Juventus vine pe San Siro în etapa a 31-a din Serie A fără De Ligt şi fără Dybala

Milan, al cărei obiectiv este obţinerea unui loc de Europa League, nu va avea un meci uşor în faţa echipei care a eliminat-o în semifinalele Cupei Italiei, însă există două veşti foarte bune pentru Ibrahimovic şi compania: două piese grele din apărare şi atac, De Ligt şi Dybala, sunt suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene. Vor juca Rugani în apărare şi Higuain în atac.

Tot marţi revine în scenă şi echipa care a pierdut acasă la scor de neprezentare cu Milan, adică Lazio. Cu Immobile şi Caicedo reveniţi după etapa de suspendare romanii merg la Lecce, echipă aflată la retrogradare, pentru a lua cele trei puncte.

Brescia îşi joacă ultima carte la Torino

Miercuri se va desfăşura grosul etapei. Sunt multe meciuri cu implicaţii în subsol şi în zona Europa League. Torino, cu un parcurs foarte prost după pandemie, va juca acasă cu Brescia, care a produs surpriza etapa trecută, învingând o formaţie care trăgea la Europa League, Verona. Pentru rândunelele din Brescia nu mai e loc decât de victorie, într-un meci de totul sau nimic.

Genoa, care are 27 de puncte, primul loc salvator, este gazda meciului cu un Napoli care joacă tot mai bine sub bagheta lui Gattuso. Genoa a avut mare noroc în ultimele două deplasări, reuşind de fiecare dată să smulgă câte un punct, la Brescia şi la Udine, după ce a fost condusă cu 2-0. La Napoli va lipsi şeful apărării, senegalezul Koulibaly.

Inter încearcă reabilitarea în oraşul lui Romeo şi al Julietei

Echipa lui Walter Zenga, Cagliari, ar fi putut scoate un egal în ultima etapă, în faţa Atalantei, dacă s-ar fi validat golul perfect regulamentar al lui Giovanni Simeone. Acum sarzii se pregătesc de vizita la Florenţa.

Joi, Inter, care s-a făcut de râs în meciul cu Bologna, merge în oraşul lui Romeo şi al Julietei, la Verona, dar nu pentru a cânta sub vreun balcon, ci pentru a repara din imaginea şifonată rău la partida anterioară.

ADVERTISEMENT