Fotbal international

Live Blog Serie A, etapa a 4-a. Napoli nu se prezintă la meciul cu Juventus. Torinezii vor câștiga la ”masa verde”. Video

04.10.2020 | 21:22
Live Blog Serie A etapa a 4a Napoli nu se prezinta la meciul cu Juventus Torinezii vor castiga la masa verde Video
ADVERTISEMENT

Etapa a 3-a din Serie A începe vineri, 2 octombrie şi se închide duminică, 4 octombrie. În această rundă au loc două partide la vârf: Juventus – Napoli şi Lazio – Inter, meciuri în care se vor afla faţă în faţă patru dintre cele mai puternice echipe din campionat.

Etapa se deschide vineri cu partida dintre Fiorentina şi Sampdoria. Ambele echipe se află cu cele mai bune distribuţii, doar la gazde Pulgar poate lipsi, în funcţie de rezultatele la noua testare de COVID. Ar putea fi însă ultimul meci pentru Federico Chiesa în tricoul viola, pentru că tratativele dintre Fiorentina şi Juventus sunt foarte avansate.

ADVERTISEMENT

Sassuolo, cu Vlad Chiricheş titular, va fi gazda partidei cu nou promovata Crotone, echipă la care Denis Drăguş se va afla pe bancă. Sassuolo a pornit bine, etapa trecută s’-a impus cu 4-1 la Spezia, altă nou sosită, iar Crotone nu a reuşit încă nici un punct.

Programul etapei a 3-a din Serie A

Duminică, 4 octombrie

  • Atalanta – Cagliari 5-2 (Muriel 7, Gomez 29, Pasalic 37, Zapata 42, Lammers 81 / Godin 24, Joao Pedro 52)
ADVERTISEMENT

Min. 66 / Răzvan Marin a fost înlocuit cu Matteo Tramoni.

Min. 24 / Diego Godin a egalat pentru Cagliari din pasa primită de la Răzvan Marin. VEZI VIDEO.


  • Lazio – Inter 1-1 (Milinkovic-Savic 55 / Martinez 30) – VEZI VIDEO
  • Inter: Handanovic – Skriniar, De Vrij, Bastoni – Hakimi, Barella, Vidal, Gagliardini, Perisic – Lukaku, Martinez. Antrenor: Antonio Conte
  • Parma – Verona 1-0 (Kurtic 1) – VEZI VIDEO
  • Benevento – Bologna 1-0 (Lapadula 66) – VEZI VIDEO
  • AC Milan – Spezia 3-0 (Leao 57, 78, Hernandez 76) – VEZI VIDEO
  • ora 21:45 Juventus – Napoli

Sâmbătă, 3 octombrie

  • Sassuolo – Crotone 4-1 (Berardi 19, Caputo 57, 85, Locatelli 90+3 / Simy 50) – VEZI VIDEO
  • Udinese – AS Roma 0-1 (Pedro 55) – VEZI VIDEO
ADVERTISEMENT

Vineri, 2 octombrie

  • Fiorentina – Sampdoria 1-2 (Vlahovic 72 / Quagliarella 42, Verre 83)

Partida Genoa – AC Torino a fost amânată.

sa


UPDATE, 4 octombrie, ora 21:23 / Napoli a decis să nu facă deplasarea pentru meciul din deplasare cu Juventus Torino, din etapa a treia, după ce are mai multe cazuri de Covid-19, printre care și antrenorul Gennaro Gattuso.

Conform Tuttosport, decizia a venit după ce autoritățile sanitare ale orașului Napoli au recomandat intrarea în carantină a echipei după depistarea a două cazuri de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Însă oficialii din Serie A au altă părere și conform protocolului, Napoli trebuia să se prezinte la meci fără jucătorii depistați pozitiv, Piotr Zielinski și Elif Elmas, iar măsura autorităților sanitate locale nu are efect în ceea ce privește fotbalul.


UPDATE, 4 octombrie, ora 16:32 / Fundașul echipei Lazio Roma, Ștefan Radu, s-a accidentat în meciul cu Inter Milano. Apărătorul a resimțit dureri musculare și a fost schimbat în minutul 15.


UPDATE: 3 octombrie, ora 13:40 / Partida Genoa – AC Torino a fost amânată de către Liga Profesionistă din Italia după ce numărul de cazuri de infectări cu COVID 19 la Genoa a crescut la 17 şi practic echipa gazdă nu putea alinia numărul minim de 13 jucători.


UPDATE: 3 octombrie ora 12:40 / Două cazuri de COVID 19 au fost anunţate şi de către conducerea lui Napoli. Este vorba de mijlocaşul polonez Zielinski şi de un membru al staffului administrativ. În aceste condiţii patronul lui Napoli, Aurelio Di Laurentiis, a pus mâna pe telefon şi l-a prevenit pe omologul său de la Juventus asupra riscului major de a disputa duminică seară meciul direct de la Torino. De Laurentiis a anunţat că sâmbătă vor avea loc noi testări şi cum Juventus vrea ca meciul să se joace, în funcţie de rezultatul acestora se va decide lotul care va pleca la Torino.

Live Blog Serie A etapa a 4-a. Program, rezultate, informații de ultimă oră. COVID şi la Napoli! / Juventus-Napoli şi Lazio-Inter sunt capetele de afiş. Piotr Zielinski e jucătorul infectat. Foto: Il Messaggero.it

Genoa va folosi o echipă de rezerve şi juniori în etapa a 3-a din Serie A

Un meci aparte se va juca la Genova, acolo unde cazurile de coronavirus descoperite în lotul celor de la Genoa obligă ca gazdele să trimită pe teren o formulă de echipă cu foarte multe rezerve şi jucători de la tineret împotriva lui Torino.

Seara de sâmbătă se încheie cu confruntarea dintre Udinese şi Roma. Friulanii vin după duşul rece din timpul săptămânii, 0-2 acasă cu Spezia. Roma a făcut o partidă foarte bună cu Juventus, pe care a condus-o în două rânduri şi acum e foarte aproape de a perfecta cu Manchester United transferul fundaşului central Smalling, care sezonul trecut a jucat în capitala Italiei sub formă de împrumut.

Răzvan Marin merge în infernul de la Bergamo

Atalanta, care a pornit ca un turboreactor, câte patru goluri în deplasare cu Torino şi cu Lazio, aşteaptă acasă pe Cagliari, la care Răzvan Marin a fost mereu titular, î, însa şansele sarzilor la Bergamo sunt extrem de mici.

După dezastrul cu Atalanta Lazio aşteaptă acum vizita altui nume greu din Serie A, Inter Milano, la care are toate şansele să intre din primul minut chilianul Vidal în linia mediană. Nu se ştie dacă va juca la Lazio Ştefan Radu, ieşit puţin contuzionat în meciul cu Atalanta.

Juve primeşte vizita unui Napoli în mare formă

Milan joacă acasă cu Spezia şi e cel mai mare solist al etapei, însă să nu uităm că joi rossonerii au avut o deplasare slicitantă în Portugalia, pentru partida cu Rio Ave din play-off-ul Europa League. Foarte probabil nu va fi nici acum pe teren suedezul Ibrahimovic, în refacere după COVID şi nici noua achiziţie, norvegianul Hauge, de la Bodo Glimt.

Etapa se încheie cu spectacolul de la Torino. Juventus dă piept cu un Napoli în mare formă, la care Osimhen s-a integrat perfect în atac. La Juve la mijloc, în locul eliminatului Rabiot la Roma va apărea brazilianul Arthur, fostul jucător al Barcelonei. Se anunţă un meci foarte echilibrat, oaspeţii putând provoca o surpriză.

ADVERTISEMENT