Fotbal international

Live Blog Serie A, etapa a 5-a. Remiză cu 6 goluri pe San Siro, AC Milan – AS Roma 3-3! Tătărușanu, gafă uriașă la debut

26.10.2020 | 23:31
Live Blog Serie A etapa a 5a  Remiza cu 6 goluri pe San Siro AC Milan  AS Roma 33 Tatarusanu gafa uriasa la debut
ADVERTISEMENT

Etapa a 5-a din Serie A se joacă în acest weekend pe parcursul a patru zile. Începe vineri, 23 octombrie, şi se încheie luni, 26 octombrie, cu meciul vedetă al rundei, AC Milan – AS Roma, ambele echipe venind după meciurile disputate în prima etapă a grupelor Europa League.

Uvertura are loc vineri seară între Sassuolo, echipa lui Vlad Chiricheş, şi AC Torino. Partida se joacă pe stadionul din Reggio Emilia, gazda de ani de zile a neroverdi-lor, chiar dacă din acest sezon aici îşi dispută meciurile de acasă şi Reggiana, formaţia locală.

ADVERTISEMENT

Sassuolo are un start de sezon absolut fantastic, fiind după Atalanta a doua echipă în topul eficacităţii, în timp ce AC Torino e lanterna, o situaţie în care nu s-a mai aflat de mulţi ani. Este destul de probabil să avem din nou parte de un meci bogat în goluri.


LIVE VIDEO

AC Milan – AS Roma 3-3 scor final (Ibrahimovic 2, 79 (P), Saelemaekers 47/ Dzeko 13, Veretout 71 (P),  Kumbulla 84) VEZI VIDEO

ADVERTISEMENT

Final de partidă

Min 84. GOOOOL ROMA! Kumbulla restabilește egalitatea pe San Siro!

Min 79. GOOOOL AC MILAN! Ibrahimovic reușește dubla din penalty iar Milan trece în avantaj!

Min 71. GOOOOL ROMA! Jordan Veretout egalează din penalty!

Min 47. GOOOOL AC MILAN! Saelemaekers marchează după pasa lui Rafael Leao și milanezii trec în avantaj.

Min 13. GOOOOL ROMA! Dzeko marchează după o gafă a lui Tătărușanu!

Min 2. GOOOOOL AC MILAN! Zlatan Ibrahimovic deschide scorul după o execuție simplă din interiorul careului!

ADVERTISEMENT

Start de meci în derby-ul Milan – Roma

Ciprian Tătărușanu își face debutul la AC Milan. Portarul român intră în locul lui Donnarumma, depistat pozitiv cu COVID-19

Echipele de start: 


 

Duminică, 25 octombrie

  • Cagliari – Crotone 4-2 (Lykogiannis 25, Simeone 35, Sottil 45, Joao Pedro 85 / Messias 21, Molina 43) – VEZI VIDEO
  • Benevento – Napoli 1-2 (R. Insigne 30 / L. Insigne 60, Petagna 67) – VEZI VIDEO
  • Parma – Spezia 2-2 (Gagliolo 34, Kucka 90+2 pen. / Chabot 28, Agudelo 31) – VEZI VIDEO
  • Fiorentina – Udinese 3-2 (Castrovili 11, 51, Milenkovic 21 / Okaka 43, 86) – VEZI VIDEO
  • Juventus – Verona 1-1 (Kulusevski 78 / Favili 60) – VEZI VIDEO
ADVERTISEMENT

Vineri, 23 octombrie

  • Sassuolo – AC Torino 3-3 (Djuricic 71, Chiricheș 84, Caputo 86 / Linetty 33, Belotti 77, Lukic 80) – VEZI VIDEO

Sâmbătă, 24 octombrie

  • Atalanta – Sampdoria 1-3 (Zapata 80 / Quagliarella 13, Thorsby 59, Jankto 90+2)
  • Genoa – Inter 0-2 (Lukaku 64, D’Ambrosio 79)
  • Lazio – Bologna 2-1 (L. Alberto 54, Immobile 76 / De Silvestri 90+1)

sa


UPDATE, 25 octombrie, ora 18:10 / Frații Insigne au fost adversari în meciul Benevento – Napoli 1-2 și ambii au reușit să înscrie. Roberto a deschis scorul pentru gazde, iar Lorenzo a restabilit egalitatea. Fratele mai celebru de la Napoli a mai înscris o dată, dar reușita i-a fost anulată pentru ofsaid cu ajutorul VAR.


UPDATE, 25 octombrie, ora 16:10 / Fundașul dreapta român Reinaldo Radu, în vârstă de 18 ani, se află pe banca de rezerve a echipei FC Parma pentru meciul cu Spezia. Tânărul jucătoir nu este nimeni altul decât vărul portarului de la Internazionale Milano, Ionuț Radu.


Juventus, fără Cristiano Ronaldo şi în etapa a 5-a din Serie A

Juventus, campioana ultimelor nouă sezoane, record în istoria fotbalului italian, pare a avea o misiune uşoară acasă, la Torino venind Verona, echipă mult slăbită faţă de sezonul anterior după ce şi-a vândut aproape toate starurile.

E aproape sigur că starul Cristiano Ronaldo nu se va afla pe teren şi probabil nici săptămâna viitoare la şocul cu Barcelona din Champions League, după ce a rezultat din nou pozitiv la testul COVID. Atacul lui Andrea Pirlo va fi format din Dybala, Kulusevski şi Morata.

Inter şi Napoli, nevoie de reabilitare în campionat

Inter, care nu a reuşit în LIga Campionilor decât un 2-2 acasă cu Monchengladbach, şi acela scos în ultimele minute, se deplasează în oraşul lui Cristofor Columb pentru a întâlni la ea acasă pe Genoa, una dintre cele mai afectate echipe de pandemia de COVID. Dar şi Inter are infectaţii săi şi rămâne de văzut ce se va putea recupera din rândul lor.

Napoli, zguduită de neaşteptatul eşec pe teren propriu în faţa unui Alkmaar cu multe cazuri de coronavirus, va căuta să se refacă în deplasarea de la Benvento într-un inedit derby al regiunii Campana. Vestea bună e refacerea lui Lorenzo Insigne.

AC Milan – AS Roma închide etapa

Maşina de goluri a Atalantei nu s-a oprit nici în Champions League şi a pulverizat campioana Danemarcei, Midtjyland, la ea acasă cu 4-0. Acum, la Bergamo soseşte Sampdoria şi toată lumea are o singură întrebare: câte goluri se vor marca?

Marele meci e luni seară,  în închiderea programului, AC Milan – AS Roma. AC Milan pare scoasă de pe play-station, funcţionând fără greeşeală iar revenirea după COVID a lui Ibrahimovic face din „diavolul rossonero” o forţă uriaşă. AS Roma a arătat ceva schimbări în bine în ultimele jocuri, dar pe San Siro va fi teribil de greu.

ADVERTISEMENT