Fotbal international

LIVE BLOG Serie A etapa a 5-a. Program, rezultate, clasament, informații de ultimă oră. Torino învinge pe AC Milan în ultimul meci al rundei

26.09.2019 | 23:40
LIVE BLOG Serie A etapa a 5a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Torino invinge pe AC Milan in ultimul meci al rundei

Etapa a 5-a intermediară în Serie A se joacă pe parcursul a trei zile,de marți, 24 septembrie până joi, 26 septembrie. Marți au loc două meciuri, joi epilogul rundei, celelalte șapte meciuri urmând a se desfășura pe parcursul zilei de miercuri. Avem și trei partide care pot fi socotite meciurile etapei: Inter – Lazio, Roma – Atalanta și Torino – Milan.

UPDATE, 26 septembrie, ora 20:45 / Final în utimul meci al etapei a 5-a:

Torino – AC Milan 2-1 (Belotti 72, 76 – Piatek 17)


UPDATE, 25 septembrie, ora 21:53 /  Rezultate finale:

 SPAL – Lecce 1-3 (Di Francesco 17 – Mancosu 11, 71, Caderoni 47)

 Parma – Sassuolo 1-0 (Bourabia autogol 90+5)

 Napoli – Cagliari 0-1 (Castro 87)

 Fiorentina – Sampdoria 2-1 (Pezzella 31, Chiesa 57 – Bonzazzoli 79)

 Genoa – Bologna 0-0

 Inter – Lazio 1-0 (D’Ambrosio 23)


UPDATE, 25 septembrie, ora 20:30. S-a terminat primul meci al zilei din Serie A:

Roma – Atalanta 0-2 (Zapata 71, De Roon 90)


UPDATE, 24 septembrie, ora 22:00. FINAL:

Brescia – Juventus 1-2 (Donnarumma 4 – Chancellor 40, Pjanic 63)


UPDATE, 24 septembrie, ora 21:55. FINAL:

Verona – Udinese 0-0


UPDATE, 24 septembrie, ora 20:35. Primele două meciuri ale etapei a 5- din Serie A:

LIVE Verona – Udinese 0-0

Ora 22:00: Brescia – Juventus 


LIVE BLOG Serie A etapa a 5-a

Vestea cea mai importantă are toate șansele să parvină însă de la partida Brescia – Juventus. Un meci aparent ușor pentru campionii ultimelor opt ediții din Serie A, dar judecând după modul dificil în care s-au impus torinezii runda trecută acasă, cu Hellas Verona, tot o nou promovată, se pare că mai este ceva până când mașinăria gândită de Maurizio Sarri va funcționa la parametri maximi. Și elementul cheie care poate da un mai mare echilibru partidei de la Brescia este absența  starului Cristiano Ronaldo.

Maurizio Sarri este cel care a făcut anunțul absenței lui Cristiano Ronaldo. Antrenorul lui Juventus a dezvăluit faptul că portughezul are o mică problemă musculară și că pentru a se evita agravarea sunt necesare câteva zile de repaus. Decizia tehnicianului nu i-a căzut bine jucătorului, care să ştie că nu vrea să lipsească niciodată, dar Cristiano a recunoscut că a simţit uşoare înţepături în timpul meciului cu Verona şi va respecta recomandările staffului medical.

Serie A etapa a 5-a. Maurizio Sarri a luat decizia de a-l menaja pe Ronaldo

Lazio dă examenul de maturitate în meciul cu Inter

Liderul Inter primește acasă vizita echipei care a pierdut la Cluj, în Europa League. Evident, însă, un Lazio cu tot ce are mai bun, în care se vor regăsi în echipa de start și ostracizații Sergej Milinkovic-Savic și Correa, jucători care au evoluat contra CFR-ului. Însă la Lazio există deja tensiuni între antrenor și jucători. Inter a făcut o demonstrație de forță în derbyul milanez și este foarte posibil ca în acest meci alături de gigantul Lukaku să apară fostul său coleg de la Manchester United, chilianul Alexis Sanchez.

Serie A etapa a 5-a. Romelo Lukaku a răpus diavolul milanez. Pentru Inter urmeză Lazio.

Un meci extrem de atrăgător se anunță a fi pe Olimpico, unde Roma va întâlni Atalanta. Ambele echipe sunt foarte puternice în atac, dar cu probleme defensive serioase și ne așteptăm să vedem goluri în ambele porți, pentru că Atalanta nu se închide niciodată în deplasare și are o știință a jocului de contraatac dusă aproape la perfecțiune. De aceea a fost foarte surprinzător debutul în Champions League de la Zagreb, cu patru goluri încasate și niciunul dat, pentru că sunt foarte rare partidele în care bergamascii nu înscriu cel puțin o dată.

Ionuț Radu și Vlad Chiricheș titulari, Romeo Benzar pe bancă

Și Torino – Milan este un joc interesant, dar la polul opus celui de pe Olimpico, în sensul în care șansele de a vedea goluri multe, cu doi portari excelenți, Sirigu și Donnarumma, sunt foarte mici. Cât despre români, Ionuț Radu e titularul indiscutabil al buturilor la Genoa, care joacă acasă cu Bologna, iar Vlad Chiricheș începe și el să se obișnuiască în rol de titular în centrul apărării lui Sassuolo, care va evolua la Parma. Deocamdată, singurul care începe mereu meciul de pe bancă este fostul stelist Romeo Benzar și așa va fi și în partida pe care echipa sa, Lecce, o va juca la Ferrara, contra celor de la SPAL.

Programul etapei a 5-a din Serie A

Marți, 24 septembrie

ora 20:00 Verona – Udinese

ora 22:00 Brescia – Juventus

Miercuri, 25 septembrie, ora 22:00

ora 20:00 Roma – Atalanta

SPAL – Lecce

Parma – Sassuolo

Napoli – Cagliari

Fiorentina – Sampdoria

Genoa – Bologna

Inter – Lazio

Joi, 26 septembrie, ora 22:00

Torino – Milan

Clasament Serie A înainte de etapa a 5-a

Serie A etapa a 5-a