Fotbal international

LIVE BLOG Serie A etapa a 6-a. Program, rezultate, clasament, informaţii de ultimă oră. Ștefan Radu i-a dat gol și l-a învins la scor pe Ionuț Radu. Video

29.09.2019 | 16:47
LIVE BLOG Serie A etapa a 6a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Stefan Radu ia dat gol si la invins la scor pe Ionut Radu Video

Etapa a 6-a din Serie A se derulează pe traseul zilelor de sâmbătă, 28 septembrie – luni 30 septembrie, după ce la mijlocul săptămânii trecute a avut loc o rundă intermediară. Practic, de această dată a existat o singură zi de pauză între cele două etape, cea de vineri, când nu a fost programat nici un meci.

UPDATE 29 septembrie, ora 16:19 / Duelul celor doi Radu din Serie A, Ștefan Radu și Ionuț Radu, din Lazio – Genoa, curge în favoarea fundașului. Jucătorul lui Lazio i-a marcat un gol superb mai tânărului său conațional în meciul din etapa a 6-a de Serie A. În minutul 40 al meciului de pe Olimpico din Roma, Ștefan Radu a înscris superb, cu un șut din interiorul careului de 16 metri, pentru 2-0.


Rezultatele finale ale meciurilor jucate duminică:

Lazio – Genoa 4-0 (Milinkovic-Savic 7, Ș. Radu 40, Caicedo 59, Immobile 78)

Lecce – AS Roma 0-1 (Dzeko 56)

Udinese – Bologna 1-0 (Okaka 27)

Cagliari – Verona 1-1 (Joao Pedro 29 – Faraoni 66)

AC Milan – Fiorentina 1-3 (Leao 80 – Pulgar 13, Castrovilli 66, Ribery 78)


UPDATE 29 septembrie, ora 15:19 / Pe lângă golul pe care l-a înscris, Mario Balotelli a oferit un moment amuzant la începutul partidei cu Napoli. „Super Mario” a intrat pe teren cu fiica lui, care era îmbrăcată în tricoul lui Napoli, deși tatăl său joacă pentru Brescia. Motivul este simplu, Raffaella Fico, fosta iubită a lui Balotelli, este născută în Sicilia și ține cu Napoli, iar fiica sa la fel. Chiar și Mario a avut mereu cuvinte de laudă la adresa fanilor lui Napoli, pe care i-a salutat și înainte de meci.


UPDATE 29 septembrie, ora 15:07 / Golul marcat de Balotelli. A fost prima reușită a atacantului în tricoul Bresciei.


Duminică:

Napoli – Brescia 2-1  D. Mertens 13, K. Manolas 45 / M. Balotelli 67

Lazio – Genoa (16:00)

Lecce – AS Roma (16:00)

Udinese – Bologna (16:00)

Cagliari – Verona (19:00)

AC Milan – Fiorentina (21:45)


UPDATE 28 septembrie, ora 23:35 / Pentru a două oară în ultimele trei etape de Serie A, Sassuolo, cu Chiricheș integralist în centrul defensivei, primește patru goluri. Echipa românului a fost învinsă, acasă, de Atalanta, 1-4, iar fundașul de națională nu a scăpat de criticile fanilor.

Iată câteva dintre reacțiile fanilor lui Sassuolo după prestația lui Vlad Chiricheș cu Atalanta:

  • Chiricheș, din nou o prestația dezastruoasă pentru Sassuolo
  • Chiricheș are un meci oribil pentru Sassuolo în această seară. El și toată echipa
  • Sassuolo a ajuns de la Demiral (jucătorul cumpărat de Juventus) la Chiricheș
  • Zapata e un jucător bun, dar cu un marcaj ca al lui Chiricheș nu e greu să dai gol
  • În loc să aducă experiență, Chiricheș distruge moralul echipei cu evoluțiile sale 


UPDATE 28 septembrie, ora 19:20 /  Rezultate finale:

Sassuolo – Atalanta 1-4 (Defrel 62 – Gomes 6, 29, Gossens 13, Zapata 35)

Sampdoria – Inter 1-3 (Jankto 55 – Sensi 20, Alexis Sanchez 24, Gagliardini 61)


UPDATE 28 septembrie, ora 17:26 / Juventus – Spal 2-0 (Pjanic 45, Ronaldo 78)


LIVE BLOG Serie A etapa a 6-a

Etapa se deschide sâmbătă, de la ora 16:00, cu meciul Juventus – SPAL Ferrara, o partidă în care torinezii vor trimite din nou pe teren mai mulţi jucători de rezervă, însă va reapărea în primul unsprezece Cristiano Ronaldo, absent pentru o mică problemă musculară la Brescia.Pe lista indisponibilităţilor de durată (Chiellini, De Sciglio) s-au adăugat Douglas Costa (o lună) şi Danilo (minim 20 zile).

Inter merge la Genova, de la ora 19:00, pentru partida cu Sampdoria, cu intenţia fermă de a menţine parcursul perfect de până acum. Nu există nici o problemă de lot şi antrenorul Antonio Conte, deşi săptămâna viitoare echipa sa va juca pe Nou Camp din Barcelona, va trimite echipa de bază.

Serie A etapa a 6-a. Cristiano Ronaldo revine în echipa lui Juventus

Chiricheş, în faţa maşinii de goluri Atalanta

De la ora 21:45 misiune foarte grea pentru apărarea condusă de Vlad Chiricheş de la Sassuolo, chiar dacă echipa sa este gazdă, pentru că vizitatorii suunt printre cei mai temuţi din Serie A, tocmai reuşind o splendidă victorie pe Olimpico, în faţa Romei. Este vorba de maşina de făcut goluri a Atalantei, care şi-a revenit imeidat după pana din Champions League de la Zagreb.

Serie A etapa a 6-a. Napoli a gafat acasă cu Cagliari. Acum vine nou promovata Brescia

Primul meci de duminică, de la ora 13:30, este şi ultimul al celor patru echipe italiene angrenate în grupele Champions League. După naufragiul incredibil din etapa intermediară, tot acasă, în faţa lui Cagliari, Napoli nu mai are voie să mai piardă puncte pe San Paolo şi Brescia ar părea victima perfectă pentru reglarea situaţiei.

Simone Inzaghi, în război cu propriul golgeter

Învinsă acasă de Atalanta la capătul unor lecţii de contraatac şcoală, Roma va căuta cu siguranţă răzbunarea pe terenul lui Lecce. Formaţia la care Romeo Benzar deocamdată este doar rezervă, are două victorii afară, dar acasă nu e la fel de puternică, deci o şansă bună pentru Edin Dzeko şi colegii lui să ia cele trei puncte.

Serie A etapa a 6-a. Cirro Immobile, golgeterul lui Lazio, e în conflict cu antrenorul Simone Inzaghi

Lazio joacă acasă contra lui Ionuţ Radu, portarul care a salvat etapa trecută Genoa în ultimul minut, la meciul de acasă cu Bologna, salvând o minge foarte grea în ultimul minut. La Lazio conflictul Simone Inzaghi – Ciro Immobile pare a lua amploare, dovadă că golgeterul nu a fost folosit tocmai într-un meci atât de greu cum a fost cel de la Milano, cu Inter, pierdut în intermediară cu 1-0.

Ribery ameninţă San Siro

În fine, un alt meci atractiv, mai ales ca nume al protagonistelor, are loc duminică seară, la Milano, unde echipa rossonero va primi vizita Fiorentinei, trupa viola ratând neverosimil la Bergamo, în ultima deplasare, o mare victorie, după ce a condus cu 2-0 în minutul 83!

Programul etapei a 6-a Serie A

Sâmbătă, 28 septembrie

ora 16:00 Juventus – SPAL Ferrara

ora 19:00 Sampdoria – Inter

ora 21:45 Sassuolo – Atalanta

Duminică, 29 septembrie, ora 16:00

ora 13:30 Napoli – Brescia

Lecce – Roma

Udinese – Bologna

Lazio – Genoa

ora 19:00 Verona – Cagliariţ

ora 21:45 Milan – Fiorentina

Luni, 30 septembrie, ora 21:45

Parma – Torino

Clasament înaintea etapei a 7-a Serie A

Serie A etapa a 6-a