Fotbal international

Live Blog Serie A etapa a 6-a. Program, rezultate, clasament. AS Roma a câștigat ultimul meci înainte de CFR Cluj

01.11.2020 | 20:57
Live Blog Serie A etapa a 6a Program rezultate clasament AS Roma a castigat ultimul meci inainte de CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Etapa a 6-a din Serie A are loc în acest weekend şi se deschide sâmbătă, 31 octombrie, cu primele trei partide. Grosul meciurilor este programat a doua zi, prima din luna noiembrie şi luni, 2 noiembrie urmează epilogul Verona – Benevento.

Există şi un meci în pericol de a nu se disputa, din motive de COVID-19. Este vorba de partida Torino – Lazio, dar decizia va fi luată vineri de către Liga Profesionistă. Romanii au nouă jucători infectaţi, printre care nume grele precum Immobile, Luis Alberto, Strakosha, Luiz Felipe, Lazzari şi ar dori să amâne jocul.

ADVERTISEMENT

Este discutabil acest lucru atâta vreme cât Lazio, în aceeaşi situaţie, a putut juca miercuri la Brugge, în Champions League, reuşind un scor egal. Directorul sportiv al lui Lazio, Igli Tare, a spus că ar fi bine dacă s-ar putea amâna acest meci, mai ales că miercurea viitoare Lazio va fi din nou pe teren în Champions League, la Sankt Petersburg.

Programul etapei a 6-a din Serie A

Duminică, 1 noiembrie

LIVE VIDEO

AS Roma – Fiorentina 2-0 (Spinazzola 12, Pedro 70) VEZI VIDEO

Roma - Fiorentina, echipele de start

Spezia – Juventus 1-4 (Pobega 32 / Morata 16, Cristiano Ronaldo 59, 76-pen., Rabiot 68) VEZI VIDEO

Min. 56: Cristiano Ronaldo a revenit pe teren! Lusitanul l-a înlocuit pe Dybala.

Torino – Lazio 3-4 (Bremer 19, Belotti 24 pen., Lukic 87 / Pereira 15, Milinkovic-Savic 49, Immobile 90+5 pen, Caicedo 90+8) VEZI VIDEO 

Udinese – Milan 1-2 (De Paul 48 pen. / Kessie 18, Ibrahimovic 83) VEZI VIDEO

Ciprian Tătărușanu este rezervă la Milan. Gianluigi Donnarumma s-a vindecat de COVID-19 și este titularizat de Stefano Pioli.

ADVERTISEMENT

Echipele de start: 

ora 19:00 Napoli – Sassuolo

Roma – Fiorentina

ora 21:45 Sampdoria – Genoa

Sâmbătă, 31 octombrie

Crotone – Atalanta 1-2 

Inter – Parma 2-2 (Brozovic 64, Perisic 90+2 / Gervinho 46, 62) VEZI VIDEO

Nebunie în meciul dintre Inter și Parma. Oaspeții au condus cu 2-0, însă echipa lui Conte a câștigat cu un gol marcat în prelungiri.

Bologna – Cagliari 3-2

Luni, 2 noiembrie, ora 21:45

Verona – Benevento


Cristiano Ronaldo revine pe teren

UPDATE, 31 octombrie, 16:00 / Cristiano Ronaldo s-a vindecat de coronavirus. Andrea Pirlo l-a inclus pe lusitan în lotul lui Juventus pentru meciul cu Spezia și ar putea reveni pe teren în această seară.

ADVERTISEMENT

„Cristiano Ronaldo a efectuat un nou test astăzi iar rezultatul a fost negativ. Prin urmare, jucătorul s-a vindecat după 19 zile şi poate ieşi din izolare”, se arată într-un comunicat al clubului.

Atalanta joacă la Crotone în etapa a 6-a din Serie A

Meciul figurează în program pentru ziua de duminică, 2 noiembrie, în aceeaşi zi cu Spezia – Juventus, în timp ce celelalte echipe angrenate în Champions League, Inter şi Atalanta, joacă sâmbătă. Atalanta, care pare într-un uşor recul, merge la nou promovata Crotone, care a produs una dintre surprizele sezonului, ţinând în şah acasă pe Juventus.

ADVERTISEMENT

Inter, care are deocamdată doar două egaluri în Champions League şi urmează şocul cu Real Madrid, primeşte vizita Parmei, echipă cu 13 cazuri de COVID 19, dar care va juca această partidă, aşa cum a făcut şi miercuri, în Cupa Italiei.

Cristiano Ronaldo aşteaptă un nou verdict

Juventus fără Cristiano Ronaldo e în totală derivă. Nu reuşeşte să mai bată pe nimeni în campionat, nici măcar echipele mici, iar examenul cu Barcelona a fost pierdut chiar la Torino. Acum joacă pe terenul alte promovate, Spezia, înainte de partida cu Ferencvaros din Champions League. Cristiano Ronaldo va afla vineri dacă a trecut hopul cu virusul sau rămâne în izolare.

Un meci foarte aşteptat duminică, prin prisma ratei mari de eficacitate, va avea loc la Napoli. Echipa locală aşteaptă vizita lui Sassuolo, prilej pentru Vlad Chiricheş, dacă va fi apt, de a evolua împotriva foştilor săi coechiperi. Aici se aşteaptă în cel mai rău caz măcar trei goluri marcate şi cu mare probabilitate să o facă ambele echipe.

E momentul pentru derbyul oraşului Genova

O partidă de tradiţie va fi duminică Roma – Fiorentina, echipa lui Paulo Fonseca venind după meciul cu ŢSKA Sofia din Europa League, unde a băgat linia a doua şi pregătindu-se de cea cu CFR Cluj de joia viitoare. Fiorentina are destul de bine şi poate face viaţă grea pentru giallorossi.

În această rundă se joacă Il Derby della Lanterna, confruntarea tradiţională a echipelor din Genova. Echipa care poartă numele oraşului nu a reuşit nici măcar până acum să îşi recupereze toţi jucătorii după ce a fost lovită de un puternic focar de coronavirus.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT