Fotbal international

Live Blog Serie A, etapa a 7-a. AC Milan, egal dramatic în prelungiri cu Verona. Ibrahimovic, înger și demon

08.11.2020 | 20:57
Live Blog Serie A etapa a 7a AC Milan egal dramatic in prelungiri cu Verona Ibrahimovic inger si demon
ADVERTISEMENT

Etapa a 7-a din Serie A are loc în acest weekend, începând de vineri, 6 noiembrie, şi până duminică, 8 noiembrie, inclusiv. Este ultima etapă înainte de pauza destinată meciurilor echipelor naţionale în grupele Ligii Naţiunilor.

Două sunt partidele vedetă ale acestei etape. Lazio primeşte vizita lui Juventus, iar la Bergamo este interesat de văzut reacţia Atalantei în meciul cu Inter, după ce a încasat cinci goluri de la Liverpool la mijlocul săptămânii în Champions League.

ADVERTISEMENT

În schimb, liderul Milan, chiar dacă vine după un joc în Europa League, joi, cu francezii de la Lille, pare a avea o misiune mai abordabilă pe teren propriu în faţa unui Hellas Verona, care nu stă rău, dar nu mai e echipa forte din sezonul trecut, după ce şi-a vândut toate vedetele.

Serie A, programul etapei a 7-a

Duminică, 8 noiembrie

  • AC Milan – Verona 2-2 (Kessie 27, Ibrahimovic 90+3 / Barak 6, Zaccagni 19) – VEZI VIDEO

În minutul 66, Zlatan Ibrahimovic a ratat un penalty, șutul său de la punctul cu var trecând mult peste poartă. S-a revanșat însă în prelungirile partidei, când a reușit să aducă egalarea în minutul 90+3.

ADVERTISEMENT


  • Bologna – Napoli 0-1 (Osimhen 23) – VEZI VIDEO
  • Atalanta – Inter 1-1 (Miranchuk 78 / L. Martinez 58) – VEZI VIDEO
  • Genoa – AS Roma 1-3 (Pjaca 50 / Mkhitaryan 45+2, 67, 85) – VEZI VIDEO
  • AC Torino – Crotone 0-0
  • Lazio – Juventus 1-1 (Caicedo 90+5 / Ronaldo 15) – VEZI VIDEO

Cristiano Ronaldo s-a accidentat și a părăsit terenul în minutul 76, fiind înlocuit de Dybala.

Ștefan Radu s-a refăcut după o accidentare și a fost din nou titular la Lazio după o pauză de mai bine de o lună. El a rezistat pe teren doar până în minutul 54, când a fost înlocuit de Hoedt. La oaspeți, internaționalul de tineret Radu Drăgușin este pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

Lazio are trei indisponibili de marcă la meciul cu Juventus: Ciro Immobile, Thomas Strakosha și Lucas Leiva au ieșit din nou pozitiv la testul pentru COVID efectuat sâmbătă dimineața și nu au fost incluși în lot de antrenorul Simone Inzaghi.


Sâmbătă, 7 noiembrie

  • Cagliari – Sampdoria 2-0 (J. Pedro 48 pen., Nandez 69) – VEZI VIDEO
  • Benevento – Spezia 0-3 (Pobega 29, Nzola 65, 70) – VEZI VIDEO
  • Parma – Fiorentina 0-0
ADVERTISEMENT

Vineri, 6 noiembrie

  • Sassuolo – Udinese 0-0

UPDATE 8 noiembrie, ora 13:48 / Cesare Prandelli este foarte aproape de o revenire la Fiorentina, echipă pe care a mai antrenat-o între 2005 și 2010, avându-l ca elev și pe Adrian Mutu.

Presa italină susține că șefii Fiorentinei îl vor demite pe Giusepe Iachini din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare, iar Prandelli ar fi o excelentă variantă de înlocuire, mai ales că va fi vorba doar de un interimat până în vara viitoare. Atunci, gruparea viola ar avea de ales între Maurizio Sarri și Luciano Spaletti.


UPDATE 7 noiembrie, ora 19:15 / Veste excelentă pentru Radu Drăgușin înainte de se prezenta la lotul de tineret în vederea meciului cu Danemarca: fundașul român a fost convocat de antrenorul Andrea Pirlo la lotul mare al lui Juventus pentru derby-ul de duminică din deplasare cu Lazio.

Un pas “mic” dar important pt ceea ce ne am propus… ti aduci aminte acum 2 ani cand aj spus ca sa ajungi e mai usor…

Publicată de Florin Manea pe Sâmbătă, 7 noiembrie 2020


AC Milan se va baza pe Ibrahimovic şi în meciul cu Verona, în etapa a 7-a din Serie A

Zlatan Ibrahimovic este exemplul perfect al zicalei tinereţe fără bătrâneţe. A cerut să fie prezent pe teren şi la meciul din Europa League şi duminică, în campionat. Oricum, Stefano Pioli a decis să facă în Europa League patru sau cinci schimbări faţă de formula de bază, jucători care vor reveni cu Verona.

Juventus a învins la Budapesta, pe Ferencvaros, ajutată la jumătate dintre cele patru goluri şi de gafele de-a dreptul incredibile ale portarului ungurilor, dar meciul de la Roma cu Lazio va fi mult mai dificil. Important pentru Andrea Pirlo este faptul că şi-a recuperat cuplul de fundaşi centrali matusalemici Bonucci-Chiellini.

Lazio, misterul COVID a ajuns pe mâna procurorilor

Lazio se află încă în vârtejul episodului testelor COVID de dinaintea partidei cu AC Torino, din ultima etapă. Oficialii laziali clamează buna lor credinţă, cert este că prezenţa golgeterului Ciro Immobile la meciul cu Juventus este puţin probabilă, iar Luis Alberto va efectua un ultim test şi dacă va fi negativ va fi inclus în lot. Cert este că incidentul a intrat şi în vizorul procuraturii din Roma.

Chiar şi aşa, fără jucători importanţi, precum Strakosha în poartă, Lazzari în apărare, Lucas Leiva şi Luis Alberto la mijloc şi Immobile în atac din motive de boală, plus alte absenţe cauzate de accidentări, Lazio a reuşit să nu piardă nici un meci în această perioadă nici în campionat, nici în Champions League.

Inter, încă şapte zile fără golgeterul Lukaku

Inter va merge la Bergamo fără tancul Lukaku, pentru care se preconizează încă şapte zile de pauză, deci tot greul va cădea din nou în atac pe Lautaro Martinez. Pentru Atalanta, cel mai important lucru este recuperarea psihică după dezastrul cu Atalanta.

Vlad Chiricheş este incert la meciul Sassuolo – Udinese, în care marea revelaţie a sezonului, încă neînvinsă, va căuta să rămână pe podiumul Serie A cu o nouă victorie. Sassuolo a uimit pe toată lumea, reuşind să lanseze din nou câţiva jucători extrem de interesanţi din Academia lor. Răzvan Marin e dat titular la Cagliari pentru meciul de acasă cu Sampdoria, iar Dennis Drăguş mai are de stat minim 10 zile după o accidentare, Crotone jucând la Torino.

ADVERTISEMENT