Fotbal international

LIVE BLOG Serie A etapa a 7-a. Program, rezultate, clasament, informaţii de ultimă oră. AS Roma, doar egal pe „Olimpico” în fața lui Cagliari

06.10.2019 | 17:58
LIVE BLOG Serie A etapa a 7a Program rezultate clasament informatii de ultima ora AS Roma doar egal pe Olimpico in fata lui Cagliari
ADVERTISEMENT

Etapa a 7-a din Serie A, ultima înaintea noii pauze creată pentru alte două runde din cadrul preliminariilor Euro 2020, are loc pe parcursul a trei zile în acest weekend, începând vineri şi încheindu-se duminică seară cu marele meci al adevărului: Inter – Juventus.


Duminică, 6 octombrie

ora 13:30 Fiorentina 1-0 Udinese (N. Milenkovic)

ora 16:00

Roma – Cagliari 1-1  (L. Cepitelli-AG 34, N. Kalinic 90/ J. Pedrao 30)

Atalanta – Lecce 3-1 (D. Zapata 35, A. Gomez 39, R. Gosens 55 / F. Lucioni 86)

Bologna – Lazio 2-2 (L. Krejci 17, R. Palacio 32 / C. Immobile 24, 40)

ora 19:00 Torino – Napoli

ora 21:45 Inter – Juventus


UPDATE 6 octombrie, ora 16:00 / Toți suporterii aflați pe stadion la meciul dintre Bologna și Lazio au început să0i strige numele și să-l aplaude pe Sinisa Mihajlovic, care luptă împotriva cancerului.

ADVERTISEMENT


UPDATE 6 octombrie, ora 15:10 / Fanii lui Lazio și ai Bolognei s-au strâns înainte de meciul din Serie A la Basilica San Luca, pentru a se ruga pentru sănătatea lui Sinisa Mihajlovic, antrenorul Bolognei care suferă de cancer.

Fanii Bolognei și ai lui Lazio. Sursă foto: twitter
Fanii Bolognei și ai lui Lazio. Sursă foto: twitter

UPDATE 6 octombrie, ora 13:25 / Franck Ribery a primit premiul de cel mai bun jucător al lunii în Serie A, chiar înainte de meciul Fiorentinei cu Udinese.

ADVERTISEMENT


Sâmbătă, 5 octombrie

ora 16:00 SPAL Ferrara 1-0 Parma (A. Petagna 31)

ora 19:00 Verona 2-0 Sampdoria (M. Kumbulla 9, N. Murru-AG 88)

ora 21:45 Genoa 1-2 Milan (L. Schone 41/ T. Hernandez 51, F. Kessie 57)


LIVE BLOG Serie A – etapa a 8-a

Sunt însă şanse considerabile ca partida care trebuia să reprezinte uvertura etapei, Brescia – Sassuolo,  vineri seară, de la ora 21:45, să nu mai aibă loc. Federaţia poate lua decizia amânării pentru o dată ce va fi stabilită ulterior. Patronul echipei Sassuolo, unde s-a transferat Vlad Chiricheş, Giorgio Squinzi, a decedat la vârsta de 76 de ani.

Cel mai aşteptat meci al etapei se va juca aşadar duminică seară, pe Giuseppe Meazza din Milano. Şi după ce a avut o evoluţie apreciată la Barcelona, unde a pierdut şi pentru că arbitrul Skomina s-a făcut că nu vede un penalty clar la Sensi şi VAR nici nu s-a sinchisit nici el, Inter poate fi rivalul capabil să ameninţe hegemonia torinezilor.

ADVERTISEMENT
Serie A etapa a 7-a. Antonio Conte are trei titluri cu Juventus. Vrea măcar unul acum şi cu Inter

Doar două victorii Inter în ultimul deceniu

Juventus a arătat ca o formaţie bine închegată, matură, relaţii de joc puse la punct plus bancă de rezerve competitivă, dar e clar că aceleaşi lucruri există acum şi la Inter, de la venirea lui Antonio Conte şi realizarea unor transferuri de mare calitate în această vară.

În ultimul deceniu Inter nu a reuşit decât de două ori, în 2016 şi în 2010, să pună la respect formaţia torineză, care de opt sezoane încoace a arestat titlul în Serie A. Trei dintre aceste titluri au fost obţinute chiar cu actualul antrenor al milanezilor, Antonio Conte.

ADVERTISEMENT
Serie A etapa a 7-a. Cristiano Ronaldo e montat la maxim pentru acest meci

Napoli, probleme cu atacul

După egalul mai mult decât dezamăgitor făcut în Belgia, pe terenul lui Genk, în Champions League, Napoli va merge la Torino, pentru o deplasare complicată, pentru că Toro pe teren propriu este foarte greu de doborât. Echipa lui Carlo Ancelotti are acum un compartiment ofensiv foarte puternic, dar, paradoxal, jocul nu merge şi golurile nu vin pe bandă rulantă, cum era de aşteptat.

Românii vor avea meciuri grele în această etapă. Ionuţ Radu a luat patru de la Lazio şi acum aşteaptă un Milan ca o fiară rănită, care poate fi foarte periculoasă prin reacţie.

Serie A etapa a 7-a. Lorenzo Insigne pare doar umbra jucătorului cheie pentru Napoli din sezonul trecut

Unde joacă românii în această etapă

Ştefan Radu şi Lazio merg la Bologna, acolo unde suporterii echipei locale i-au chemat şi pe cei laziali să meargă înaintea meciului, în pelerinaj, la Sanctuarul Fecioarei Maria de la San Lucca, pentru a se ruga împreună pentru sănătatea lui Sinisa Mihajlovic, antrenorul Bolognei şi fost jucător ani buni la Lazio, bolnav de leucemie.

Serie A etapa a 7-a. Ştefan Radu merge cu Lazio la Bologna

Romario Benzar nu reuşeşte să se impună la Lecce, echipă care va juca la Bergamo, cu Atalanta, echipa cu două feţe, una bună în Serie A şi alta dezastru în Champions League.

Programul etapei a 7-a din Serie A

Vineri, 4 octombrie, ora 21:45

Brescia – Sassuolo (AMÂNAT)

Sâmbătă, 5 octombrie

ora 16: SPAL Ferrara – Parma

ora 19:00 Verona – Sampdoria

ora 21:45 Genoa – Milan

Duminică, 6 octombrie, ora 16:00

ora 13:30 Fiorentina – Udinese

Roma – Cagliari

Atalanta – Lecce

Bologna – Lazio

ora 19:00 Torino – Napoli

ora 21:45 Inter – Juventus

Clasament Serie A înainte de etapa a 7-a

Serie A etapa a 7-a. Clasamentul înaintea etapei
ADVERTISEMENT