Fotbal international

Live Blog Serie A etapa a 8-a. AC Milan rămâne pe primul loc. Ibrahimovic, „dublă” cu Napoli

22.11.2020 | 23:41
Live Blog Serie A etapa a 8a AC Milan ramane pe primul loc Ibrahimovic dubla cu Napoli
ADVERTISEMENT

După ce Squadra Azzurra a produs multă satisfacţie tifosilor reuşind calificarea în Final Four al Ligii Naţiunilor, pe care îl va organiza în octombrie 2021, fotbalul italian revine la treburile interne în weekend, odată cu etapa a 8-a din Serie A.

Este o etapă blitz, pe durata a numai două zile, respectiv sâmbătă, 21 noiembrie şi duminică, 22 noiembrie şi în care aproape toate echipele care vor evolua săptămâna viitoare în grupele Champions League vor fi pe teren sâmbătă. Este vorba de Juventus,Lazio şi Atalanta. Doar Inter joacă duminică.

ADVERTISEMENT

Meciul etapei se va juca în epilogul etapei duminică seară, pe San Paolo din Napoli, acolo unde Gennaro Gattuso va trebui să uite câte satisfacţii a acumulat în tricoul rossonero în anii jucaţi şi să încerce să bată liderul, diavolul milanez.

Programul etapei a 8-a din Serie A

Duminică, 22 noiembrie

ora 13:30 Fiorentina – Benevento 0-1 (Improta 52)

ora 16:00 Sampdoria – Bologna 1-2 (Thorsby 7 / Regini 44-a.g., Orsolini 52)

ora 16:00 Verona – Sassuolo 0-2 (Boga 42, Berardi 76)

ora 16:00 Inter – Torino 4-2 (Sanchez 64, Lukaku 67, 84-pen., Martinez 90 / Zaza 45+2, Ansaldi 62-pen.)

ora 16:00 Roma – Parma 3-0 (Mayoral 28, Mkhitaryan 32, 40) VEZI VIDEO

ora 19:00 Udinese – Genoa 1-0 (De Paul 34)

ora 21:45 Napoli – Milan 1-3 (Mertens 63 / Ibrahimovic 21, 55, Hauge 90+5) VEZI VIDEO

Sâmbătă, 21 noiembrie

Crotone – Lazio 0-2 (Immobile 21, Correa 58)

Spezia – Atalanta 0-0

Juventus – Cagliari 2-0 (Ronaldo 38, 42)


Juventus – Cagliari 2-0 (Ronaldo 38, 42) VEZI VIDEO

  • Răzvan Marin bifează al optulea său meci la rând în Serie A pentru Cagliari, în timp ce Radu Drăgușin e rezervă la Juventus pentru a doua oară consecutiv.
  • Răzvan Marin a fost schimbat în minutul 71 cu F. Caligara, în timp ce Radu Drăgușin a rămas pe banca de rezerve a campioanei Italiei.
ADVERTISEMENT


Mister în jurul revenirii lui Ciro Immobile în etapa a 8-a din Serie A

Sâmbătă sunt pe teren cele trei ambasadoare din Champions League. Interesant de văzut dacă această pauză a avut un efect pozitiv asupra jucătorilor de la Atalanta, echipă care în ultimele meciuri a arătat o vizibilă scădere de formă. Trupa din Bergamo merge pe terenul nou promovatei Spezia, care până acum se descurcă destul de bine. Gazdele sunt pentru aproape două luni fără golgeterul lor, bulgarul Galabinov.

Lazio merge la o altă nou promovată Crotone într-un moment cu destule tensiuni la club. Golgeterul Europei, Ciro Immobile dă asigurări fanilor că va fi pe teren, dar acest lucru se va vedea abia după ce va efectua ultima testare, dacă ea va fi negativă. În schimb Inzaghi l-a pierdut pe mijlocaşul Milinkovic-Savic, depistat pozitiv cu alţi doi colegi la naţionala Serbiei.

ADVERTISEMENT

Juventus fără fundaşii centrali Bonucci şi Chiellini

La Juventus, care joacă acasă cu Cagliari al lui Răzvan Marin, se merge pe principiul cald şi rece. Caldă e revenirea după aproape de trei luni a fundaşului central de Ligt, de gheaţă sunt pierderile celor doi experimentaţi fundaşi centrali Bonucci şi Chiellini pentru aproape o lună.

Inter e fericită că şi-a regăsit buldozerul, belgianul Romelo Lukaku, care a şi marcat la naţională, însă are destule probleme de lot, dintre care sârbul Kolarov, Hakimi şi croatul Brozovic aşteaptă ultimele teste de COVID, fiind în izolare.

ADVERTISEMENT

Adversara Clujului joacă acasă cu Parma

Adversara lui CFR Cluj din Europa League este din nou Roma, cea care a spulberat echipa lui Dan Petrescu pe Olimpico. Înainte de plecarea în România giallorossi joacă acasă cu Parma şi pleacă favoriţi, dar rămâne de văzut cum vor ieşi testele unor jucători importanţi momentan izolaţi cu virusul care a zguduit planeta. Pe listă sunt golgeterul Dzeko, Pellegrini, Diawara, Kumbulla şi Fazio.

Marele meci e duminică la Napoli. Se întâlnesc locurile 3, Napoli şi 1, Milan. Lorenzo Insigne a fost în mare formă la echipa naţională şi e aşteptat să joace bine şi cu Milan. Nu se ştie dacă va fi pe teren atacantul Osimhen, mai degrabă nu, accidentat la echipa naţională, iar Hysaj a fost testat pozitiv. La Milan e de văzut cine va sta pe bancă, antrenorul Stefano Pioli şi secundul său având COVID 19.

ADVERTISEMENT