Fotbal international

LIVE BLOG Serie A etapa a 9-a. Program, rezultate, clasament, informații de ultimă oră. Lazio, cu Radu Ștefan titular, victorie spre finalul meciului cu Fiorentina. VIDEO

LIVE BLOG Serie A etapa a 9a Program rezultate clasament informatii de ultima ora Lazio cu Radu Stefan titular victorie spre finalul meciului cu Fiorentina VIDEO
ADVERTISEMENT

Etapa a 9-a din Serie A a început vineri, 25 octombrie cu meciul dintre Verona și Sassuolo, 0-1. Cel mai tare duel al etapei a fost câștigat de AS Roma pe teren propriu cu AC Milan, 2-1. Lazio a câștigat disputa cu Fiorentina, 2-1. Napoli, Juventus și Inter Milano s-au încurcat și au terminat la egalitate meciurile pe care le-au avut de jucat. Napoli a făcut 1-1 cu SPAL, Juventus a terminat 1-1 meciul dindeplasare cu Lecce, iar inter a remizat, 2-2, pe teren propriu cu Parma.


UPDATE 27 octombrie, ora 23:42 / Lazio a câștigat partida din deplasare cu Fiorentina. Echipa lui Radu Ștefan a deschis scorul în minutul 22 prin Joaquin Correa, pentru ca Federico Chiesa să aducă egalarea la 3 minute distanță. Golul victoriei a fost înscris de Ciro Immobile în minutul 89, în urma unei lovituri de cap bine plasate.

ADVERTISEMENT


UPDATE 27 octombrie, ora 20:50 / AS Roma a reușit să câștige pe teren propriu derby-ul cu AC Milan. Pentru romani au marcat Edin Dzeko (38) și Nicolo Zaniolo (59), în timp ce pentru milanezi a marcat Theo Hernandez (55).


UPDATE 27 octombrie, ora 19:19 / Cea mai drastică victorie a rundei a fost administrată de Atalanta lui Udinese, 7-1. Astfel, jucătorii lui Gasperini s-au răzbunat, după înfrângerea umilitoare din duelul cu Manchester City din Champions League.

ADVERTISEMENT


Duminică, 27 octombrie, ora 16:00

Bologna – Sampdoria 2-1

Atalanta – Udinese 7-1

Torino – Cagliari  1-1

SPAL – Napoli 1-1

Milan – Roma 1-2

Fiorentina – Lazio 1-2


UPDATE, 26 octombrie, ora 21:00/ Inter nu a reușit să profite de pasul greșit făcut de Juventus și să urce pe primul loc în Serie A. Formația lui Antonio Conte a terminat la egalitate, scor 2-2, cu Parma. Antonio Candreva a deschis scorul pentru Inter în minutul 23, însă Parma a trecut în avantaj până la pauză, după golurile marcate de Karamoah (min. 26) și Gervinho (min. 30). Punctul pentru echipa din Milano a fost salvat de Romelu Lukaku, la șase minute de la ieșirea de la cabine.


UPDATE 26 octombrie, ora 17:52 / Juventus a obținut doar un punct pe terenul nou promovatei Lecce, 1-1. Campioana Italiei a deschis scorul prin Paulo Dybala în minutul 50, care a executat perfect o lovitură de la 11 metri, iar gazdele au egalat tot după un penalty, transformat de Marco Mancosu în minutul 55. În urma remizei, Juventus rămâne pe primul loc în Serie A cu 23 de puncte, dar cu un meci mai mult decât Inter Milano, principala contracandidată, care joacă pe teren propriu împotriva Parmei. Pentru Lecce, Romario Benzar a fost doar rezervă și nu a intrat pe teren.

ADVERTISEMENT


Sâmbătă, 26 octombrie

Lecce – Juventus 1-1

ora 19:00 Inter – Parma

ora 21:45 Genoa – Brescia


LIVE BLOG Serie A etapa a 9-a

Vineri seară se începe cu un meci din zona suspinelor. Și Verona și Sassuolo sunt cu puncte puține, gazdele având 9 puncte, iar Sassuolo numai 6, primul loc peste linie. Antrenorul Roberto de Zerbi așteaptă din partea staffului medical vești despre starea de sănătate a lui Vlad Chiricheș și a Ferrari, pentru a ști dacă sunt sau nu apți de joc. Românul s-a accidentat, din nou, la meciul naționalei cu Norvegia.

Lecce are o misiune imposibilă pe stadionul din cea mai sudică localitate a Italiei venind extraterestra Juventus. Chiar dacă Maurizio Sarri intenționează să mai odihnească unul-doi titulari Cristiano Ronaldo nu va lipsi. Însă eroul cu Lokomotiv Moscova, Paulo Dybala, e din anunțat ca rezervă. La gazde Romeo Benzar e în lot, dar în situația obișnuită, pe bancă.

ADVERTISEMENT
serie A etapa a 9-a. Paulo Dybala a salvat pe Juve în Champions League, dar e anunțat rezervă la Lecce

Inter și Napoli sunt mari favorite

Inter – Parma e clar un meci de 1 solist. Chiar și fără chilianul Sanchez trupa lui Antonio Conte are foarte multă forță și cuplul Lautaro Martinez – Lukaku poate distruge lejer orice apărare. Genoa – Brescia se joacă sâmbătă seară, într.-o situație disperată pentru Grifonul genovez aflat pe penultimul loc, cu doar cinci puncte. E primul meci pe bancă pentru noul antrenor Thiago Motta, care îi va acorda în continuare credit între buturi lui Ionuț Radu, deși a încasat cinci goluri la Parma.

Napoli, după esențialul succes din Champions League de la Salzburg va juca pe terenul codașei SPAL Ferrara și este mare favorită, deși echipa locală nu se predă niciodată ușor. Totuși, forța atacului napoletan este impresionantă, Ancelotti având o mulțime de variante, toate câștigătoare, pentru a marca.

serie A etapa a 9-a. Thiago Motta a devenit noul antrenor al lui Ionuț Radu la Genoa

La Milano și la Florența două meciuri deschise oricărui rezultat

Cele mai echilibrate jocuri sunt Milan – Roma și Fiorentina – Lazio, ultimul fiind și cel care pune capăt acestei etape, după care fotbalul italian nu se va liniști deloc, pentru că urmează de marți o rundă intermediară. Milan nu a putut bate nici pe Lecce, deși a schimbat antrenorul în persoana lui Stefano Pioli, iar Roma are mulți accidentați. Este un meci deschis absolut oricărui rezultat.

serie A etapa a 9-a. Fiorentina – Lazio, epilogul etapei a 9-a

La Florența Lazio are tradiție bună și în plus revin jucătorii de bază odihniți în Europa League. Totuși, Fiorentina, cu Frank Ribery la pupitru, nu este deloc o echipă comodă și dacă altădată ideea că ar putea scoate doar un egal cu romanii părea a fi sigură acum nu ai cum să nu acorzi și violeților posibilitatea de a câștiga în fața unei echipe inconstante, în vestiarul căreia sigur relațiile dintre antrenorul Simone Inzaghi și unii jucători nu mai sunt deloc idilice.

Programul etapei a 9-a din Serie A

Vineri, 25 octombrie

Verona – Sassuolo 0-1 (F. Djuricic 50)

Sâmbătă, 26 octombrie

ora 16:00 Lecce – Juventus

ora 19:00 Inter – Parma

ora 21:45 Genoa – Brescia

Duminică, 27 octombrie, ora 16:00

ora 13:30 Bologna – Sampdoria

Atalanta – Udinese

Torino – Cagliari

SPAL – Napoli

ora 19:00 Milan – Roma

ora 21:45 Fiorentina – Lazio

Clasament înaintea etapei a 9-a în Serie A

serie A etapa a 9-a
ADVERTISEMENT