Simona Halep

LIVE BLOG Simona Halep a sosit triumfătoare în România după ce a câştigat Wimbledon 2019. Toate detaliile de la Salonul Oficial: “Este o primire călduroasă, ca întotdeauna!” FOTO+VIDEO

LIVE BLOG Simona Halep a sosit triumfatoare in Romania dupa ce a castigat Wimbledon 2019 Toate detaliile de la Salonul Oficial Este o primire calduroasa ca intotdeauna FOTOVIDEO

Simona Halep a revenit în țară. Campioana noastră a câștigat turneul de la Wimbledon după o finală extraordinară cu Serena Williams, scor 6-2, 6-2. Președintele Klaus Iohannis a decorat-o pe Simona Halep cu Ordinul Național “Steaua României”, cea mai înaltă distincție a statului român. 

VEZI LIVE SOSIREA SIMONEI HALEP ÎN ROMÂNIA: 

Gepostet von Fanatik.ro am Montag, 15. Juli 2019

UPDATE, 15 iulie, ora 17:30: Simona Halep a vorbit la Salonul Oficial: “Mulțumesc că m-ați primit. Este o primire călduroasă, ca de fiecare dată. Vreau să mulțumesc familiei, tuturor antrenorilor mei care m-au ajutat de la 4 ani și jumătate, actualului meu staff și tuturor oamenilor care mă susțin, fanii mei. Bineînțeles, sunt persoane speciale în viața mea care m-au ajutat în ultimii ani să cred în mine. Virginia Ruzici a crezut foarte mult în mine și că o să ajung cât mai sus, Darren Cahill, care a crezut că pot să joc bine pe toate arenele lumii, Ion Țiriac, cel care mi-a oferit mereu sfaturi: dure sau mai puțin dure. De fiecare dată mă întorc cu drag în România.

Serena Williams este cea mai bună jucătoare a lumii din toate timpurile. Aterizarea a fost liniștită, dar am avut emoții pentru că știam că mă așteptați. O să mă odihnesc câteva zile și o să o iau de la capăt. Fiecare turneu este un obiectiv pentru mine. Am obiectiv săptămânal. Gheorghe Hagi a fost modelul meu de când eram copil. M-a făcut să cred că se poate, dar nu am avut legătură directă. Mă voi duce cu mare drag pe Arena Națională, să împart această bucurie cu oamenii. Am dormit bine înainte înaintea finalei. Turneul de la Roland Garros de anul trecut m-a ajutat foarte mult. A fost mult mai greu, mai ales că am jucat împotriva Serenei. Mi-am jucat șansa și am reușit să câștig. 

Nu am dansat cu Djokovic. Era foarte obosit și nu am fost invitată la dans. Împotriva Serenei Williams a fost meciul perfect. Mi-am făcut treaba și nu am vrut să mă gândesc la nimic altceva decât să îmi fac treaba. A trebuit să fiu 100% la fiecare punct pentru că Serena poate reveni în orice moment. 

Am primit un mesaj în legătură cu domnul președinte, Klaus Iohannis. Sunt onorată și abia aștept să se întâmple. Cât despre celălalt, deocamdată nu știu nimic (ordinul “Crucea Patriarhală”). Principalul obiectiv este să câștig aurul olimpic, nu este ușor, dar vreau să am forma de la Wimbledon. Voi juca în toate probele ca să am o șansă. 

Mi-aș dori și în România un turneu mai mare să jucăm toate, ca să îi motivăm și pe copii. Nu mai știu ce mi-a spus Serena la fileu, dar ceva de genul ‘Felicitări, meriți!’. Am fost impresionată să joc în fața familiei regale” 

VEZI VIDEO declarațiile Simonei (Sursa: TVR):

Ediţie specială TVR1: Revenirea Simonei Halep în ţară, după câştigarea trofeului de la Wimbledon

Acum, la #TVR1 urmărim o ediţie specială dedicată revenirii Simonei Halep în ţară, după câştigarea trofeului de la Wimbledon.Suntem şi online:https://youtu.be/owWMlGeuHswhttps://www.tvrplus.ro/live/tvr-1

Gepostet von TVR1 am Montag, 15. Juli 2019


UPDATE, 15 iulie, ora 17:25. Simona Halep a semnat pe un panou uriaș cu poza ei, pus la intrarea în Salonul Oficial

UPDATE, 15 iulie, ora 17:15. Aeronava care o aduce pe Simona Halep la București a aterizat pe aeroportul Otopeni. Președintele COSR, Mihai Covaliu și Ion Țiriac sunt printre persoanele care au mers să o primească pe Simona

LIVE BLOG Simona Halep a sosit triumfătoare în România după ce a câştigat Wimbledon 2019. Toate detaliile de la Salonul Oficial. FOTO
LIVE BLOG Simona Halep a sosit triumfătoare în România după ce a câştigat Wimbledon 2019. Toate detaliile de la Salonul Oficial. FOTO

 


UPDATE, 15 iulie, ora 17:06. Campioana noastră este așteptată de Ion Țiriac și mai mulți oficiali de la Ministerul Tineretului și Sportului.


UPDATE, 15 iulie, 16.26. Simona Halep e aşteptată să ajungă în ţară în jurul orei 17.00. La Salonul Oficial de pe Henri Coandă totul este pregătit pentru sosirea campioanei noastre.

UPDATE, 14 iulie, ora 17:43. Simona Halep va ajunge în ţară luni, la ora 17:00. Campioana noastră va fi primită la Salonul Oficial de la aeroportul Henri Coandă, unde va da şi primele declaraţii. Primăria Capitalei nu a anunţat încă dacă va exista o ceremonie de prezentare a trofeului Simonei Halep, la fel ca şi în 2018 pe Arena Naţională.

LIVE BLOG Simona Halep la Wimbledon 2019. Când va ajunge în ţară campioana noastră! Primită în Salonul Oficial de la aeroport
LIVE BLOG Simona Halep la Wimbledon 2019. Când va ajunge în ţară campioana noastră! Primită în Salonul Oficial de la aeroport

UPDATE, 13 iulie, ora 14:14. Simona Halep face ultimul antrenament de la această ediție de Wimbledon, cu două ore înainte de marea finală împotriva Serenei Williams. Darren Cahill o supraveghează din tribune, acolo unde sunt mii de fani. Hai Simona!

LIVE BLOG Simona Halep la Wimbledon 2019. Simo, antrenament cu două ore înainte de finală! Talismaul Darren a fost prezent
LIVE BLOG Simona Halep la Wimbledon 2019. Simo, antrenament cu două ore înainte de finală! Talismaul Darren a fost prezent


UPDATE, 12 iulie, 20:15 / Marele campion de snooker Mark Selby i-a transmis un mesaj de susținere Simonei Halep înaintea finalei de la Wimbledon cu Serena Williams. Jucătorul englez este una dintre cele două persoane pe care fostul lider mondial al teniosului feminin le urmărește pe contul de Twitter, cealaltă fiind fostul său antrenor, australianul Darren Cahill. ”Îi doresc mult noroc. Sper ca Simona să câștige finala! O voi încuraja și îmi doresc să câștige sâmbătă”, a scris Mark Selby pe o rețea de socializare.


UPDATE, 12 iulie, ora 15:10 / Simona Halep a susţinut şi o sesiune de autografe după antrenamentul din această după-amiază. Toate pozele în GALERIA FOTO de mai sus.

 


UPDATE, 12 iulie, ora 14:17 / Simona Halep efectuează un antrenament de o oră și jumătate, cu o zi înainte de marea finală de la Wimbledon cu Serean Wiliams. MAI MULTE POZE ÎN GALERIA FOTO


UPDATE, 11 iulie, ora 17.27. Se ştie deja ora de start a finalei de la Wimbledon. Simona Halep o va întâlni pe câştigătoarea dintre Serena Williams şi Barbora Strycova sâmbătă, la ora României 16.00.


UPDATE, 11 iulie, ora 15:41 / Incidente în tribunele Arenei Centrale de la Wimbledon. Meciul Halep – Svitolina a fost întrerupt câteva minute după ce unei femei din public i s-a făcut rău. Ea a fost scoasă afară din arenă și a primit îngrijiri medicale.

LIVE BLOG Simona Halep la Wimbledon 2019. Incidente în tribune la Halep - Svitolina! I s-a făcut rău și a fost scoasă din arenă
LIVE BLOG Simona Halep la Wimbledon 2019. Incidente în tribune la Halep – Svitolina! I s-a făcut rău și a fost scoasă din arenă

UPDATE, 11 iulie, ora 15:08 / Simona Halep şi Elina Svitolina au intrat pe teren pentru meciul din semifinalele de la Wimbledon 2019.


UPDATE, 11 iulie, ora 13.30. Simona Halep a efectuat warm-up-ul pentru meciul cu Svitolina din semifinalele Wimbledon 2019 sub atenta supraveghere a lui Darren Cahill! Australianul a venit alături de Virginia Ruzici şi a bătut palma cu sportiva din Constanţa şi i-a urat succes. Cahill a plecat apoi spre locul unde este amplasat studio-ul ESPN, el urmând să comenteze partida Simonei.

 


UPDATE, 10 iulie, ora 16:34 / Simona Halep are zi de pauză la Wimbledon, dar s-a antrenat timp de o oră pentru meciul de joi cu Elina Svitolina, din semifinalele de la Wimbledon 2019. Pe lângă echipa tehnică, la ședința de pregătire au mai fost prezenți australianul Darren Cahill, fostul ei antrenor, și managerul sportivei, Virginia Ruzici.


UPDATE, ora 15:05. Simona Halep și-a aflat posibila adversară din sferturile de finală de la Wimbledon. Shuai Zhang a câștigat în trei seturi meciul cu Daiana Yastremska, scor 6-4, 1-6, 6-2 și își așteaptă adversara.

 REZUMAT Shuai Zhang – Dayana Yastremska 6-4, 1-6, 6-2 . Simona și-a aflat posibila adversară din sferturi

LIVE BLOG Simona Halep la Wimbledon 2019. Simo și-a aflat posibila adversară din sferturi. Cu cine JOACĂ românca
LIVE BLOG Simona Halep la Wimbledon 2019. Simo și-a aflat posibila adversară din sferturi. Cu cine JOACĂ românca

UPDATE, ora 14:34. Simona Halep nu a pierdut niciodată în optimile de finală de la Wimbledon! Campioana noastră are 3 victorii și nicio înfrângere în această fază a competiției, în carieră.

LIVE BLOG Simona Halep la Wimbledon 2019. Simona îşi află ACUM posibila adversară din sferturi. Cu cine va juca românca
LIVE BLOG Simona Halep la Wimbledon 2019. Simona îşi află ACUM posibila adversară din sferturi. Cu cine va juca românca

UPDATE, 5 iulie, ora 14.00. Simona Halep a efectuat ultimul antrenament, warm-up de înainte de meciul cu Victoria Azarenka, din turul 3 de la Wimbledon. Românca s-a pregătit sub atenta supraveghere a antrenorului Daniel Dobre, în timp ce Novak Djokovic dădea autografe la marginea aceluiaşi teren. Sârbul, campionul en-titre de la Wimbledon, tocmai terminase antrenamentul pe terenul 10, iar apoi a fost asaltat de spectatori, oferind o sesiune de autografe ad-hoc în timp ce Simona avea deja schimburi de mingi cu sparring partnerul tot pe terenul 10.

 


UPDATE, 4 iulie, ora 17:28. Simona Halep se pregătește de meciul cu Victoria Azarenka din turul trei de la Wimbledon. Cu o zi înaintea meciului, Simona a făcut un antrenament de o oră, de la 17:00 până la 18:00. Meciul se va disputa vineri, la o oră ce urmează a fi stabilită. 

 


UPDATE, 30 iunie, ora 20:00. Pentru prima oară în ultimii ani la turneele de Grand Slam, Simona Halep a decis să nu participe la niciun eveniment pre-turneu, dorind să se focuseze exclusiv pe pregătirea meciului cu Sasnovich. Sosită de vineri la Londra, după semifinala de dublu jucată alături de Raluca Olaru la Eastbourne şi aflând că va juca luni, în prima zi a turneului, Halep a refuzat atât invitaţia WTA la Summer Party, dar şi participarea la “media day”, obişnuita conferinţă de presă de înaintea turneului, deşi confirmase iniţial atât participarea la petrecere, cît şi întâlnirea cu media.

Românca procedează la fel ca Maria Şarapova, tot la Wimbledon, sau ca Serena Williams, la Roland Garros, jucătoare ce au refuzat orice fel de apariţii publice înainte de turneu. Nefiind deţinătoare ale trofeului sau lideri mondiali, sportivele au posibilitatea să refuze, uneori, evenimentele pre-turneu.

Cu excepţia unor flash interviuri TV cu deţinătorii drepturilor, Halep s-a izolat de restul lumii, alături de stafful său şi de Darren Cahill, ajuns astăzi la Wimbledon – vezi imagini aici , aşa cum FANATIK, aflat deja la Wimbledon, a anunţat în exclusivitate. Fără a fi antrenorul oficial al lui Halep, tehnicianul australian o va asista pe Simona cu sfaturi pe perioada turneului.


UPDATE, 28 iunie, ora 12:35. Simona Halep și-a aflat adversarele de la Wimbledon. Vezi AICI ce tabloul va avea campioana noastră la turneul de la All England Club. În primul tur, românca va debuta cu Aliaksandra Sasnovich. 

Live Blog Simona Halep la Wimbledon 2019. Rezultate, tablou, adversare, ştiri exclusive
Live Blog Simona Halep la Wimbledon 2019. Rezultate, tablou, adversare, ştiri exclusive

LIVE BLOG Simona Halep la Wimbledon 2019. Rezultate, tablou, adversare, ştiri exclusive

FANATIK.RO vă va ține la curent, așa cum am făcut și la Roland Garros, cu absolut tot ce se întâmplă legat de Simona Halep până la startul turneului de la Wimbledon, dar, mai ales, cu toate evenimentele care vor avea legătură cu sportiva noastră pe parcursul celei mai importante competiții pe iarbă a anului. Veți avea absolut toate informațiile despre prezența Simonei Halep la Wimbledon în cel mai scurt timp în acest LIVE BLOG.

Pentru a pregăti Wimbledon Simona Halep a decis să participe la un singur turneu înainte de regalul londonez, cel de la Eastbourne, acolo unde vor fi prezente aproape toate jucătoarele din TOP 20 în acest moment., După ce a ratat ocazia de a câștiga un al doilea titlu pe zgura de la Roland Garros, tocmai când toată lumea o vedea scăpată în învingătoare, cedând în sferturi în fața Amandei Anisimova, o jucătoare de nici 18 ani, Simona Halep și-a luat o perioadă de relaxare.

LIVE BLOG Simona Halep Wimbledon 2019. Halep vrea să facă anul acesta o figură frumoasă

Nu a câștigat nici un turneu în 2019 și a căzut pe locul 8 în clasamentul WTA

A participat, alături de fostul ei antrenor, australianul Darren Cahill, la Sports Festival la Cluj Napoca, unde s-a simțit foarte bine și a fost foarte emoționată de dragostea și atenția cu care a fost înconjurată și poate că faptul că s-a aflat în aceste zile alături de omul care a știut cum să o facă să ajungă să câștige primul ei Grand Slam din carieră anul trecut, la Roland Garros și să o ducă multe săptămâni în postura de lider mondial ar putea crea un nou parteneriat între ei, de la începutul anului viitor.

Simona Halep nu a câștigat nici un turneu în acest an și a căzut în ierarhia WTA pe locul 8, având periclitată serios participarea la Turneul Campioanelor la finalul acestui an. Are mare nevoie să obțină rezultate bune, mai ales că se apropie finalul de sezon pe suprafața ei favorită, zgura și pe iarbă și pe hard îi va fi mult mai greu. Însă actualul său antrenor, Daniel Dobre, declara la Roland Garros că obiectivul din acest an al Simonei este Wimbledon.