Fotbal international

Live Blog transferuri iarnă 2021. Arsenal se mai desparte de doi jucători

Live Blog transferuri iarna 2021 Arsenal se mai desparte de doi jucatori
ADVERTISEMENT

Perioada de transferuri pentru iarnă în Premier League, Bundesliga şi Ligue 1 a început pe 2 ianuarie, în timp ce în Serie A şi La Liga a pornit pe 4 ianuarie. Ultima zi de mercato în cele cinci mari campionate este 1 februarie. VEZI MAI JOS TRANSFERURILE EFECTUATE DE CELE MAI IMPORTANTE CLUBURI DIN EUROPA.

Maitland-Niles la WBA și Joe Willock la Newcastle!

UPDATE, 2 februarie, ora 00:55 / Arsenal l-a cedat pe Ainsley Maitland-Niles, sub formă de împrumut, la West Bromwich Albion. În vârstă de 23 de ani, mijlocașul „tunarilor” va evolua pentru clubul lui Sam Allardyce până în vară anului 2021. Arsenal l-a cedat și pe Joe Willock la Newcastle, tot sub formă de împrumut.

ADVERTISEMENT


Încă un transfer spectaculos reușit de Olympique Marseille

UPDATE, 2 februarie, ora 00:44Olympique Marseille a mai reușit încă un transfer spectaculos după ce a obținut semnătura lui Olivier Ntcham de la Celtic. Venit sub formă de împrumut, internaționalul francez poate fi cumpărat în vară pentru doar 6 milioane de euro. Arkadiusz Milik, Franco Tongya, Luis Henrique, Pol Lirola sunt alte nume cunoscute care au ajuns în această iarnă pe Stade Velodrome.


Schalke trimite un fundaș la Liverpool și ia altul de la Arsenal

UPDATE, 2 februarie, ora 00:09Schalke l-a trimis împrumut până în vară pe Ozan Kabak la Liverpool, clubul englez având și o opțiune de cumpărare care se ridică la 18 milioane de lire sterline. În locul apărătorului turc, nemții l-au luat gratis pe Shkodran Mustafi de la Arsenal.

ADVERTISEMENT

Takumi Minamino, la Southampton!

UPDATE, 1 februarie, ora 23:50 / Mijlocașul lui Liverpool, Takumi Minamino, va merge la Southampton sub formă de împrumut. Japonezul adus ăn 2019 de la Salzburg nu s-a adaptat foarte bine în echipa lui Klopp și va merge să lucreze cu Ralph Hassenhutl. Mutarea va elibera și drumul lui Shane Long, de la Southampton, către Bournemouth. Formația de Championship îl va ceda pe Joshua King la Everton sau Fulham. Bournemouth s-a înțeles cu ambele cluburi, iar jucătorul va alege.


Jese Rodriguez se întoarce în Spania

UPDATE, 1 februarie, ora 23:10 / Jese Rodriguez, fostul jucător al lui Real Madrid, și-a terminat înțelegerea cu PSG și a revenit la Las Palmas. Jese va evolua. așadar, în Segunda Division pentru clubul la care a mai jucat și în 2017.

ADVERTISEMENT

Liverpool l-a adus pe Ben Davies

UPDATE, 1 februarie, ora 22:05 / Liverpool a oficializat sosirea fundașului central Ben Davies, în vârstă de 25 de ani, de la Preston North End. Acesta a semnat un contract pe termen lung și a fost adus de Jurgen Klopp pentru a acoperi absențele lui Virgil van Dijk și Joe Gomez, care vor lipsi pentru restul sezonului.


Parma l-a împrumutat pe Joshua Zirkzee de la Bayern Munchen

UPDATE, 1 februarie, ora 20:20 / După ce l-a adus pe Dennis Man de la FCSB, Parma continuă să se întărească și l-a transferat și pe tânărul Joshua Zirkzee, de la Bayern Munchen. În vârstă de 19 ani, olandezul evoluează în rolul de atacant și de atacant secund și a prins și trei apariții în tricoul lui Bayern în actuala ediție a Bundesliga. Zirkzee este împrumutat la Parma până în vară, dar ar putea rămâne pe Ennio Tardini definitiv, italienii având opțiunea unui transfer permanent.

ADVERTISEMENT

 


Sami Khedira a semnat cu Hertha Berlin

UPDATE, 1 februarie, ora 19:23 / În vârstă de 33 de ani, neamțul Sami Khedira a semnat cu Hertha Berlin. După 10 ani, de când a plecat de la Stuttgart, mijlocașul central se întoarce în Bundesliga. „Mă simt excelent din punct de vedere fizic și sper să pot ajuta clubul în următorii ani să aibă cât mai mult succes”, a spus Khedira la prezentarea sa.


Kayiserispor a adus un fundaș din Serie A și un închizător din Suedia

UPDATE, 1 februarie, ora 17:50 / Kayserispor a oficializat transferul unui fotbalist din Serie A, dar și aducerea unui închizător din Suedia. Nehuen Paz este un fundaș central în vârstă de 27 de ani și a ajuns la Kayserispor de la clubul italian Bologna. Paz va fi împrumutat la Kayseri până la finalul sezonului. Tot astăzi, turcii au oficializat transferul lui Besard Sabovic, închizător suedez de origine macedoneană. În vârstă de 23 de ani, Sabovic a semnat un contract valabil timp de doi ani și jumătate cu Kayseri.


Villarreal l-a readus pe Andrei Rațiu din Olanda

UPDATE, 29 ianuarie, ora 23:15 / Clubul Villarreal a anunțat pe site-ul oficial revenirea fundașului român Andrei Rațiu, care a fost împrumutat în ultimele șase luni la formația olandeză ADO Den Haag.

Jucătorul în vârstă de 22 de ani va evolua în principal pentru echipa a doua a ”submarinului galben”, dar nu este exclus ca el să apară și la prima formație din cauza problemelor pe care le are Unai Emery în banda dreaptă. Rațiu a jucat 12 meciuri la ADO Den Haag, dintre care patru ca titular.


Schimb de senzație între Inter și AS Roma

UPDATE, 29 ianuarie, ora 09:35 / AS Roma vrea să facă un schimb cu Inter Milano. Romanii își doresc să-l trimită pe Edin Dzeko, fotbalist care a avut un conflict cu antrenorul echipei, la Inter. De la Milano, Roma îl vrea pe Alexis Sanchez. Dzeko și Fonseca s-au certat după partida din Cupa Italiei, cu Spezia pe care Roma a pierdut-o. Fostul vârf de la Manchester City se antrenează singur acum. Pe Dzeko îl vor și West Ham sau Everton.


Sevilla l-a luat pe Papu Gomez de la Atalanta

UPDATE, 27 ianuarie, ora 08:43 / Sevilla l-a adus pe Alejandro Papu Gomez (32 de ani), de la Atalanta. “Am iubit perioada petrecută la Atalanta, dar sunt entuziasmat să încep acest nou capitol”, a declarat Gomez. Jucătorul a semnat cu formația spaniolă un contract până în 2024. 5.5 milioane de euro a achitat Sevilla pentru a-l aduce pe jucător. 59 de reușite și 71 de pase de gol a bifat fotbalistul pentru Atalanta, echipă la care a ajuns în 2014. De-a lungul timpului, Alejandro Papu Gomez a mai jucat pentru Catania, San Lorenzo, Arsenal de Sarandi și Metalist.


Olmypiakos l-a adus pe Sokratis Papastathopoulos

UPDATE, 26 ianuarie, ora 09:35 / Arsenal s-a despărțit în această iarnă de grecul Sokratis Papastathopoulos. Fundașul central în vârstă de 32 de ani a fost lăsat să plece liber de contract, după ce Mikel Arteta a decis că nu mai are nevoie de el. De serviciile grecului s-ar fi interesat Liverpool, care se află în criză de efectiv în zona centrală a apărării, după accidentările lui Van Dijk și Joe Gomez. Chiar dacă reprezentanții „cormoranilor” luaseră legătura cu fotbalistul, acesta a ales să se întoarcă în țara natală și a fost deja prezentat oficial la Olympiakos, formație ce va evolua în primăvara Europa League.


Vlad Dragomir a plecat de la Perugia

UPDATE, 24 ianuarie, ora 23:04Mijlocașul român Vlad Dragomir, care a participat cu naționala U21 la Euro 2019, s-a transferat de la Perugia la Virtus Entella.


Willian Jose, împrumutat de Sociedad la Wolverhampton

UPDATE, 23 ianaurie, ora 12:37 / Oficialii clubului Wolverhampton Wanderers au anunțat pe site-ul oficial transferul sub formă de împrumut al atacantului Willian Jose de la Real Sociedad.

Brazilianul în vârstă de 29 de ani a fost împrumutat până la finalul sezonului, dar în vară ”lupii” au opțiune de cumpărare definitivă. El va juc ala Wolves cu numărul 12.

Willian Jose, care a mai evoluat în cariera sa la formațiile Barueri, Deportivo Maldonado, Sao Paulo, Gremio Porto Alegre, Santos, Real Madrid, Real Zaragoza și Las Palmas, a fost achiziționat de Sociedad în 2016. Pentru basci, el a marcat 62 de goluri în 170 de meciuri.


Martin Odegaard va fi împrumutat la Arsenal

UPDATE, 22 ianuarie, ora 13:25 / Cunoscut pentru informațiile foarte precise pe care le oferă din culisele fotbalului, jurnalistul italian Fabrizio Romano anunță că Martin Odegaard a decis să plece de la Real Madrid la Arsenal. Cele două cluburi au discutat deja despre mutare, iar norvegianul va fi împrumutat pe Emirates Stadium până în luna iunie. Odegaard era dorit și de Real Sociedad și Ajax, însă a fost atras de posibilitatea de a evolua în Premier League. Este de așteptat ca în orele următoare să fie anunțată oficial mutarea. Martin Odegaard are 22 de ani și a strâns în acest sezon doar nouă apariții în tricoul Realului. În sezonul precedent, el a fost împrumutat la Sociedad și a avut parte de o stagiune excelentă, cu 7 goluri și 9 pase decisive în 36 de apariții.


Mesut Ozil va fi prezentat luni la Fenerbahce

UPDATE, 17 ianuarie, ora 21:56 / Toate detaliile mutării lui Mesut Ozil la Fenerbahce au fost finalizate, iar fotbalistul care nu a mai evoluat pentru Arsenal din martie 2020 va fi prezentat oficial în data de 18 ianuarie de către formația din Istanbul. Ozil a lăsat să se înțeleagă acest lucru prin ultima sa postare de pe Twitter, iar jurnalistul italian Fabrizio Romano a confirmat că transferul trebuie doar oficializat. Au apărut deja primele imagini cu Ozil purtând la gât fularul noii sale echipe. Neamțul a zburat în această seară spre Istanbul.

Off to Istanbul ?? Mesut Özil Fenerbahçe

Publicată de 433 pe Duminică, 17 ianuarie 2021


AC Milan îl aduce pe Mario Mandzukic

UPDATE, 17 ianuarie, ora 20:14 / Aflată pe primul loc în ierarhia din Serie A, formația AC Milan vrea să facă orice pentru a câștiga titlul. Stefano Pioli știe că are nevoie de jucători cu experiență pentru a duce lupta până la final, iar Zlatan Ibrahimovic nu este suficient, mai ales că suedezul începe să dea semne de uzură. Tocmai de aceea, italianul a cerut conducerii să îl aducă pe Mario Mandzukic, fost la Bayern Munchen și Juventus. Ajuns la 34 de ani, croatul poate evolua atât ca vârf, cât și la mijlocul terenului. El vine la AC Milan de la Al-Duhail, din Qatar, și va efectua luni, 18 ianuarie, vizita medicală înainte de a-și oficializa transferul.


Parma transferă un jucător de la Panathinaikos

UPDATE, 16 ianuarie, ora 17:55 / Parma îl va transfera pe Vasiliso Zagaritis, de la Panathinaikos. În vârstă de 19 ani, Zagaritis va ajunge în Italia, spre dezamăgirea lui Ladislau Boloni, românul care îi antrenează pe greci. Acesta a criticat hotărârea lui Zagaritis de a pleca. Chiar tehnicianul român a fost cel care a anunțat transferul. „Mă întristează plecarea lui, am vrut să îl convingem să rămână la echipă, dar a ales să meargă în Italia. Nu sunt de acord cu decizia sa, dar trebuie să i-o respect. Cred că ar fi trebuit să rămână și să ofere mai multe pentru club, însă a vizat interesul său pe termen scurt. Îi dorim succes, însă din perspectiva clubului nu s-a comportat într-o manieră mulțumitoare”, a spus Loți Boloni, citat de Athina984. Noul coleg al lui Valentin Mihăilă evoluează pe postul de fundaș stânga.


AC Milan a adus un mijlocaș francez

UPDATE, 16 ianuarie, ora 15:06 / AC Milan a oficializat aducerea mijlocașului francez Soualiho Meite, de la Torino. În vârstă de 26 de ani, Meite a fost împrumutat până la finalul sezonului, iar Milan are și opțiune de cumpărare. Cotat la 5 milioane de euro de Transfermarkt, Meite a adunat 14 meciuri în actuala ediție a Serie A, pentru Torino, și a oferit un gol și o pasă decisivă. Meite a fost adus pentru a le face concurență lui Kessie și Tonali în centrul liniei de mijloc.


Claudiu Micovschi va juca la Reggina, în Serie B

UPDATE, 15 ianuarie, ora 19:55 / Internaționalul român de tineret Claudiu Micovschi va evolua până la finalul stagiunii 2020-2021 în Serie B. Fotbalistul ce joacă pe postul de aripă stânga are 21 de ani și a evoluat până acum la loturile U15, U16, U17, U18 și U19 ale României. Micovschi ar putea fi convocat și de Adrian Mutu la naționala U21 în cel mai scurt timp. El se alătură contingentului de români din Serie B, format din Adrian Petre (Cosenza), Marius Marin (Pisa) și Vasile Mogoș (Chievo Verona). Micovschi aparține de clubul din Serie A, Genoa, dar a fost trimis la Reggina pentru a acumula experiență. Noua formație a românului este pe locul 14 din 20 de echipe. Vișiniii sunt la doar două puncte deasupra locurilor retrogradabile și vor evolua sâmbătă contra lui Lecce, pe teren propriu.

„Reggina 1914 este clubul unde voi debuta în Serie B și voi munci să demonstrez că pot fi unul din protagoniștii acestei competiții. Pas cu pas spre Serie A!”, a scris Micovschi după ce a ajuns la noua sa echipă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudiu Micovschi (@micovschi99)


Alexandru Maxim, aproape de Beșiktaș

UPDATE, 15 ianuarie, ora 16:20. Alexandru Maxim a avut prestații excelente la Gaziantep, pentru care a înscris de nouă ori și se felicită că a ales să plece din Germania în Turcia. Însă, după plecarea lui Marius Șumudică, internaționalul român e tentat să plece de la echipă, fiind dorit insistent de liderul Beșiktaș, conform turcilor de la Fanatik.

Pentru a încerca să reducă suma de transfer al lui Alex Maxim, Beșiktaș vrea să-i cedeze la Gaziantep pe Tyler Boyd și Nicolas Isimat-Mirin, fotbaliști care nu se află printre favoriții lui Sergey Yalcin. Maxim e pe placul lui Yalcin și a marcat în 2020 nu mai puțin de 17 goluri.

AC Milan a bifat prima mutare a iernii: “Sunt fericit!”

UPDATE, 15 ianuarie, ora 12:10. AC Milan a reușit primul transfer al iernii. Soualiho Meite de la Torino este aproape de a semna cu liderul din Serie A. Mijlocașul central urmează să fie împrumutat până la finalul sezonului, iar milanezii au opțiunea unui transfer definitiv în vară pentru 8 milioane de euro:

”Am discutat deja cu Franck Kessie, sunt foarte fericit că s-a realizat mutarea. Sunt pregătit pentru acest pas. Milan este lider în Serie A în acest moment și trebuie să rămână acolo. Vom vedea cum vor decurge aceste patru luni și în vară vom vorbi”, a declarat Soualiho Meite.


Luka Jovic, împrumutat de Real Madrid la Eintracht Frankfurt

UPDATE, 14 ianuarie, ora 17:05 / Real Madrid a anunţat că l-a împrumutat pe Luka Jovic la Eintracht Frankfurt, echipă de unde l-a transferat pe atacantul sârb în iulie 2019. Spaniolii au plătit 63.000.000 de euro pentru fotbalistul de 23 de ani, însă acesta nu s-a acomodat pe “Santiago Bernabeu”.

Luka Jovic va juca la Eintracht Frankfurt până la finalul actualului sezon. “Nu a fost prea uşoară ultima perioadă pentru Luka la Madrid. Este important ca el să revină la forma pe care o avea. Toţi cei de la Real Madrid ştiu că vom avea grijă de el”, a declarat Fredi Bobic, directorul sportiv al nemţilor.


Atletico Madrid a plătit 1,5 milioane de euro pentru împrumutul lui Moussa Dembele

UPDATE, 14 ianuarie, ora 10:06 / Atletico Madrid și Olympique Lyon au ajuns la un acord pentru împrumutul atacantului Moussa Dembele până la 30 iunie 2020, pentru suma de 1,5 milioane de euro. Madrilenii au și o opțiune de cumpărare definitivă a internaționalului francez pentru 33,5 milioane de euro, la care se adaugă bonusuri de performanță în valoare de alte 5 milioane de euro.

Dembele a ajuns la Lyon în 2018 de la Celtic Glasgow în schimbul a 22 de milioane de euro și a reușit să înscrie 45 de goluri în 108 partide disputate în tricoul formației franceze.

Pentru a suplini plecarea lui Dembele, Lyon l-a adus pe algerianul Islam Slimani, liber de contract după despărțirea de Leicester.


Timothy Fosu-Mensah, vândut de Manchester United în Bundesliga

UPDATE, 13 ianuarie, ora 18:14 / Bayer Leverkusen a anunţat că l-a transferat pe Timothy Fosu-Mensah de la Manchester United. Fundaşul de 23 de ani a fost cedat la “aspirine” în schimbul a 1.700.000 de euro. Internaţionalul olandez a jucat trei meciuri în actualul sezon pentru Manchester United, iar în ultima perioadă nu mai prindea nici banca de rezerve.

“Este o mutare preţioasă pentru echipa noastră. Vom avea multe provocări în perioada imediat următoare. Avem nevoie de jucători care pot evolua sub presiune şi care să producă performanţe”, a declarat Rudi Voller, oficial al lui Bayer Leverkusen.


Atletico Madrid vrea să-l transfere pe Moussa Dembele

UPDATE, 8 ianuarie, ora 17:59 / L’Equipe anunță că Atletico Madrid încearcă să îl aducă pe Moussa Dembele, de la Olympique Lyon. Diego Simeone vrea să îl înlocuiască astfel pe Diego Costa, lăsat să plece liber de contract. Oferta spaniolilor ar fi de 35 de milioane de euro, plus un procent dintr-un viitor transfer. Francezii vor, însă, mai mulți bani, astfel că negocierile nu au ajuns deocamdată la o finalizare.


Sebastien Haller, cumpărat de Ajax

UPDATE, 7 ianuarie, ora 16:46 / Ajax va da 25 de milioane de euro pentru a-l lua pe Sébastien Haller (26 de ani) de la West Ham. Olandezii s-au înțeles cu clubul englez, dar și cu internaționalul ivorian de origine franceză. Ajax va da banii în rate de câte cinci milioane. Jucătorul a înscris 14 goluri în 53 de partide pentru ”ciocănari”.


Erling Haaland, pe lista lui AC Milan

UPDATE, 7 ianuarie, ora 15:01 / AC Milan vrea să îl transfere pe Erling Haaland (20 de ani), de la Borussia Dortmund. Transferul s-ar putea realiza deoarece Paolo Maldini și Mino Raiola, impresarul jucătorului au o relație foarte bună. De asemenea, norvegianul este prieten cu Jens Peter Hauge de la AC Milan. Hans-Joachim Watzke, președintele echipei germane, îi liniștește pe suporteri și spune că norvegianul va mai rămâne măcar un sezon la Dortmund.


Fiorentina, acord pentru împrumutul lui Cutrone la Wolverhampton

UPDATE, 7 ianuarie, ora 13:20 / Clubul Fiorentina a anunțat că a ajuns la un acord cu Wolverhampton pentru a-l trimite pe Patrick Cutrone înapoi în Anglia. Atacantul era împrumutat până în vară în Italia, dar Fiorentina nu îl mai vrea. Fanii echipei viola deja speculează că formația italiană a renunțat la fostul vârf al Milanului pentru a-i face loc lui Dennis Man, de la FCSB.


Live Blog transferuri iarnă 2021 Premier League

Premier League a fost considerat de către jucători un gen de El Dorado al fotbalului european, locul unde un transfer înseamnă un pas uriaş în cariera unui fotbalist şi îi aduce acestuia prosperitate şi siguranţa zilei de mâine. Nu întâmplător în Premier League au avut totuşi loc în ultimii ani, în perioada de iarnă, unele lovituri de mercato care au fost considerate adevărate tunuri.

Ne referim la sosirea lui Pierre Aubameyang de la Dortmund la Arsenal, a lui Virgil van Dijk de la Southampton la Arsenal sau iarna trecută a lui Bruno Fernandes de la Sporting Lisabona la Manchester United.

Transferuri iarnă 2021 Arsenal

VENIRI:

PLECĂRI: Sead Kolasinac (împrumut, Schalke 04), William Saliba (împrumut, Nice), Mesut Ozil (definitiv, Fenerbahce), Sokratis Papastathopoulos (liber de contract, Olympiakos)

Transferuri iarnă 2021 Chelsea

VENIRI:

PLECĂRI:

Transferuri iarnă 2021 Liverpool

VENIRI:

PLECĂRI:

Transferuri iarnă 2021 Manchester City

VENIRI: Filip Stevanovic (8.500.000 euro, Partizan Belgrad)

PLECĂRI:

Transferuri iarnă 2021 Manchester United

VENIRI: Amad Diallo (21.000.000 euro, Atalanta)

PLECĂRI: Timothy Fosu-Mensah (1.700.000 euro, Bayer Leverkusen)

Live Blog transferuri iarnă 2021 Bundesliga

Ca şi englezii germanii încep perioada de mercato a iernii pe data de 2 ianuarie şi o încheie pe 1 februarie. Nu sunt aşteptate achiziţii spectaculoase, ci mai degrabă retuşări de loturi cu jucători împrumutaţi sau liberi de contract.

Dominik Szoboszlai va juca din iarnă în Bundesliga, după ce s-a transferat de la RB Salzburg la RB Leipzig. Mutarea i-a costat 20.000.000 de euro pe nemţi.

Transferuri iarnă 2021 Bayern Munchen

VENIRI:

PLECĂRI:

Transferuri iarnă 2021 Borussia Dortmund

VENIRI:

PLECĂRI:

Live Blog transferuri iarnă 2021 Ligue 1

Francezii vor începe şi ei perioada de transferuri sâmbătă, 2 ianuarie, urmând a finaliza până la sfârşitul lunii. Sunt aşteptate achiziţii low-coast, multe împrumuturi, sosiri de jucători liberi de contract şi foarte puţine achiziţii pe bani importanţi.

Nu este exclus ca PSG să fie ceva mai activă şi e clar că nu ar aduce jucători oarecare, pentru că noul antrenor, Mauricio Pochettino, are altă viziune asupra jocului şi ceea ce a găsit el în lot poate să nu fie exact ceea ce îşi doreşte pentru a pune în mişcare ideile sale. La fel de posibil este ca Lyon, conform tradiţiei, să vândă acum unul dintre jucătorii emblemă, pe mijlocaşul Aouar, în Premier League

Transferuri iarnă 2021 PSG

VENIRI:

PLECĂRI: 

Transferuri iarnă 2021 Lyon

VENIRI:

PLECĂRI:

Live Blog transferuri iarnă 2021 La Liga

Spaniolii deschid fereastra operaţiunilor de achiziţii şi cedări de jucători luni, 4 ianuarie şi termină tot în prima zi din februarie. Poate doar Barcelona şi Real Madrid să mişte ceva. Catalanii sunt departe de top 4 şi e clar că au nevoie de sânge proaspăt, mai ales că Leo Messi parcă şi-a pierdut cheful de a mai juca aşa cum o făcea de obicei.

La Real Madrid am putea vorbi de mercato doar dacă se va ajunge la o înţelegere visată de Zinedine Zidane de doi ani încoace, de a-l aduce de la Manchester United pe campionul mondial Paul Pogba de la Manchester United. Altfel, puţine zvonuri despre alte mişcări importante de trupe.

Transferuri iarnă 2021 Barcelona

VENIRI:

PLECĂRI: Carles Alena (împrumut, Getafe)

Transferuri iarnă 2021 Real Madrid

VENIRI:

PLECĂRI: Luka Jovic (împrumut, Eintracht Frankfurt)

Transferuri iarnă 2021 Atletico Madrid

VENIRI: Moussa Dembele (împrumutat, Lyon)

PLECĂRI: Diego Costa (contract reziliat)

Live Blog transferuri iarnă 2021 Serie A

Dacă ne luăm după ce scrie presa peninsulară ar putea fi excepţia din Europa, adică o iarnă fierbinte pe piaţa de mercato, pentru că multe cluburi şi-au exprimat dorinţa de a aduce jucători. O doreşte liderul Milan, care vrea un atacant bun lângă Zlatan Ibrahimovic sau unul care să fie important când suedezul nu este, cazul de faţă, Ibra lipsind de aproape două luni.

Şi Inter l-a dat deja pe mijlocaşul Nainggolan la Cagliari şi caută noi soluţii pentru compartimentul median. Este posibil să plece şi danezul Christian Erikssen, dorit, se pare, de Mauricio Pochettino la PSG şi nu numai el. Juventus are mare nevoie de câteva implanturi, echipa fiind la zece puncte de Milan.

Transferuri iarnă 2021 Juventus

VENIRI:

PLECĂRI: Sami Khedira (gratis, Hertha Berlin)

Transferuri iarnă 2021 Inter

VENIRI:

PLECĂRI: Axel Bakayoko (gratis, Steaua Roşie Belgrad)

Transferuri iarnă 2021 AC Milan

VENIRI: Soualiho Meite (împrumut, Torino), Mario Mandzukic (Al-Duhail)

PLECĂRI:

ADVERTISEMENT