Fotbal intern

Live Blog transferuri Liga 1. Hermannstadt și-a adus mijlocaș francez

15.02.2021 | 15:12
Live Blog transferuri Liga 1 Hermannstadt sia adus mijlocas francez
Mijlocaşul francez Billal Sebaihi a semnat un contract pentru o perioadă de un an şi jumătate cu FC Hermannstadt şi va purta tricoul cu numărul 30. Sursă foto: Facebook FC Hermannstadt
ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă un Live Blog cu toate transferurile care se realizează în această iarnă în Casa Pariurilor Liga 1. Perioada de transferuri s-a deschis oficial pe data de 12 ianuarie, odată cu primele meciuri din retur, și se va închide după aproximativ o lună, pe 15 februarie.

Billal Sebaihi a semnat cu Hermannstadt

UPDATE, 15 februarie, ora 15:13 / Mijlocaşul francez Billal Sebaihi a semnat un contract pentru o perioadă de un an şi jumătate cu FC Hermannstadt şi va purta tricoul cu numărul 30.

ADVERTISEMENT

Sebaihi este un mijlocaş de picior stâng, cu dublă cetăţenie (franceză şi algeriană), în vârstă de 28 de ani. El mai poate evolua şi pe postul de mijlocaş stânga/dreapta sau mijlocaş central-ofensiv.

Jucătorul are în CV mai multe sezoane în care a evoluat pentru echipe din Franţa, Algeria, Portugalia, Turcia sau Kazahstan (Saint-Etienne B, CS Constantine, USM El Harrach, Beira-Mar, Estoril Praia, Tondela, Manisaspor, Boluspor, Kaspiy Aktau).

ADVERTISEMENT

În sezonul precedent, Billal Sebaihi a jucat 18 partide pentru echipa de primă ligă din Kazakhstan, Kaspiy Aktau, pentru care a înscris de 4 ori şi a oferit 4 pase decisive.


Bradley de Nooijer a fost împrumutat de Viitorul la Vorskla Poltava

UPDATE, 12 februarie, ora 21:00 / Viitorul a anunţat că Bradley de Nooijer a fost împrumutat la Vorskla Poltava, echipă din prima ligă a Ucrainei, până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Fundaşul stânga de 23 de ani a venit la Viitorul în august 2017, când a fost transferat de la Dordrecht. În actualul sezon, Bradley de Nooijer a jucat 13 meciuri pentru Viitorul.


FC Botoșani i-a găsit înlocuitor lui Denis Haruț

UPDATE, 10 februarie, ora 20:50 / FC Botoșani a anunțat transferul fundașului ivorian Ulrich Sidoine Meleke, care urmează să acopere plecarea lui Denis Haruț la FCSB.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a semnat un contract pe trei ani șu jumătate cu formația pregătită de Marius Croitoru. Meleke a venit de la echipa Kokkolan PV din liga secundă din Finlanda și are zece partide la naționala U20 și trei la U17.


UTA l-a adus pe fundașul Andrei Peteleu

UPDATE, 9 februarie, ora 22:19 / UTA Arad a anunțat pe site-ul oficial transferul fundașului dreapta Andrei Peteleu, în vârstă de 28 de ani, care a evoluat ultima dată la Șerif Tiraspol.

Peteleu și-a făcut junioratul la Gloria Bistriţa, în culorile căreia a debutat în Liga 1. El a mai jucat în cariera sa la Delta Tulcea, FCM Târgu Mureş, Săgeata Năvodari, Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj, alături de care a cucerit trei titluri de campion al României.


Gaz Metan Mediaș a transferat un fundaș de 20 de ani

UPDATE, 9 februarie, ora 19:41 / Gaz Metan Mediaș a anunțat pe site-ul oficial că l-a transferat pe fundașul dreapta Ismael Kanda, în vârstă de 20 de ani.

Jucătorul de origine franceză a semnat un contract valabil pentru trei sezoane şi jumătate. Kanda a jucat până acum doar în Franța pentru echipa U19 și formația secundă a celor de la Lille.


Toate transferurile din ultima zi de mercato

UPDATE, 8 februarie, ora 23:57 / Ultima zi de mercato din Liga 1 a fost una spectaculoasă în care s-au înregistrat câteva transferuri importante. Campioana CFR Cluj l-a adus pe atacantul islandez Runar Mar Sigurjonsson, care a jucat ultima dată la Astana și, așa cum FANATIK, a anunțat în exclusivitate, s-a înțeles cu Al Qadisiya pentru aducerea sub formă de împrumut a lui Mihai Bordeianu.

Dinamo a reușit și ea două mutări importante: mijlocașul Jonathan Morsay (împrumutat de la Chievo Verona) și portarul norvegian Gudmund Kongshavn, liber de contract după ce a evoluat ultima dată Aeslund. Nici Universitatea Craiova nu a stat degeaba și a reușit să-l readucă la echipă pe mijlocașul elvețian Matteo Fedele.

Cel mai neașteptat anunț al zilei este faptul că Astra Giurgiu a reziliat contractul cu Constantin Budescu, jucătorul urmând, cel mai probabil, să plece la Damac în Arabia Saudită. FC Hermannstadt a luat modelul celor de la Botoșani și au transferat un mijlocaș ofensiv sirian. Este vorba de Aias Aosman care a jucat până acum la Tuzlaspor. Revelația acestui început de an, FC Argeș l-a adus pe atacantul brazilian Ruan Teles de la Maritimo Funchal și l-a cedat pe Daniel Şerbănică la CS Mioveni.


Ruan Ribeiro Teles, la FC Argeș

UPDATE, 8 februarie, ora 13:30 / Brazilianul de 23 de ani, Ruan Ribeiro Teles, a semnat cu FC Argeș. Piteștenii au anunțat că au adus fotblaistul care evoluează pe posturile de mijlocaș dreapta și atacant pentru a competa „în proporție de 90%” lotul lui Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi.  „Am venit la FC Argeş, o echipă de tradiţie a fotbalului românesc. Idolul meu este Neymar. Vreau să joc cât mai bine, iar prin evoluţiile mele să-mi ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivele. Îmi doresc să confirm aşteptările şi încrederea acordată. Mi-aş dori ca peste ani să se vorbească despre mine ca despre ‘Neymar de România’”, a spus Teles pentru site-ul oficial al lui echipei din Trivale.


Jo Santos, prezentat oficial la Viitorul Constanța

UPDATE, 8 februarie, ora 12:57 / Anunțat de către jucător încă de ieri, transferul lui Jo Santos la Viitorul a fost oficializat astăzi de gruparea dobrogeană.

„Brazilianul Jo Santos este noul jucător al formaţiei noastre, după ce a semnat un contract valabil pentru 1 an şi 6 luni. Mult succes, Jo Santos, şi cât mai multe evoluţii în tricoul negru-albastru”, a anunţat clubul patronat de Gică Hagi.


Ultima zi de mercato în Liga 1!

UPDATE, 8 februarie, ora 09:25 / În data de 8 februarie se închide fereastra de transferuri din Liga 1, astfel că astăzi ar putea apărea noi mutări surprinzătoare, finalizate pe ultima sută de metri. 


Încă un sirian în Liga 1. Aias Asoman la FC Hermannstadt!

UPDATE, 8 februarie, ora 09:10 / Aias Asoman, internațional sirian cotat la 825.000 de euro pe Transfermarkt, a semnat cu FC Hermannstadt. Jucător de număr 10, el are cinci selecții pentru naționala Siriei și a jucat pentru echipe precum FC Koln și Dynamo Dresda.

 

🤝 Bine ai venit la FCH, اياز عثمان – Aias Aosman !

🔟 Noul număr 10 al A.F.C.Hermannstadt va fi începând de astăzi…

Publicată de FC Hermannstadt pe Duminică, 7 februarie 2021

 

Jo Santos la Viitorul

UPDATE, 7 februarie, ora 13:43 / Brazilianul Jo Santos a plecat de la FC Hermannstadt și a reușit imediat să își găsească altă echipă. El a semnat cu Viitorul Constanța. „La Viitorul știu că se joacă fotbal și numele lui Hagi este o garanție pentru oricine. Chiar dacă aveam alte oferte pe bani mai mulți, am ales Viitorul, pentru că sunt convins că aici îmi pot regăsi bucuria de a juca fotbal, alături de toți jucătorii tineri și de Mircea Rednic. Vreau să prindem play-off-ul”, a spus Jo pentru Prosport.


Viitorul l-a transferat pe Artur Crăciun de la Honved Budapesta

UPDATE, 6 februarie, ora 15:16 / Viitorul Constanța la transferat pe Artur Crăciun de la Honved Budapesta. Fundașul central în vârstă de 22 de ani, născut în Republica Moldova, a mai evoluat în campionatul intern pentru Universitatea Cluj.


Gabi Tamaş revine în Liga 1 şi va semna cu FC Voluntari

UPDATE, 5 februarie, ora 23:37 / Gabriel Tamaş revine în Liga 1, după ce în prima parte a sezonului a jucat la U Cluj în Liga 2. Conform gsp.ro, fundaşul central de 37 de ani va semna cu FC Voluntari, echipă care luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Vineri, FC Voluntari a reuşit să-l aducă pe Ivan Pesic, jucător care în trecut a jucat pentru Dinamo. Acesta a venit gratis, după ce şi-a încheiat contractul cu Vorskla Poltava.


Gaz Metan a transferat un jucător trecut pe la Paris FC

UPDATE, 5 februarie, ora 15:56 / Gaz Metan l-a transferat pe jucătorul francez Adama Yves Sarr, în vârstă de 29 de ani, care a evoluat în trecut pentru Paris FC. Atacanul a sosit la Mediaș, semnând un contract pe doi ani,  după despărțirea de formația turcă Tuzlaspor.


 

FC Botoșani și-a luat fundaș francez

UPDATE, 4 februarie, ora 16:53 / Fundaşul francez Malcom Edjouma a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu FC Botoşani, a anunţat clubul botoşănean pe pagina de Facebook.

În vârstă de 24 de ani, Edjouma a jucat trei partide în sezonul trecut la FC Viitorul, iar anterior a evoluat în Franţa la FC Lorient, FC Chambly, Red Star FC sau Concarneau.


Algerianul Mourad Satli a semnat cu FC Voluntari

UPDATE, 3 februarie, ora 14:57 / Clubul FC Voluntari a anunțat achiziționarea fundașului central algerian Mourad Satli, în vârstă de 31 de ani, care va purta tricoul cu numărul 90 la ilfoveni.

Jucătoarul care are și cetățenie franceză are o înălțime de 1,87 m și a mai evoluat în cariera sa la Charleroi, Petrolul Ploiești, Mechelen, NA Hussein, Red Star, UMM Salal și Muaither SC.


Costaricanul Deyver Vega a semnat cu Poli Iaşi

UPDATE, 26 ianuarie, ora 18:19 / Clubul Poli Iaşi a anunţat pe site-ul oficial că l-a achiziţionat pe fotbalistul costarican Deyver Vega cu o zi înaintea partidei cu UTA Arad.

Atacantul s-a născut la 19 septembrie 1992 la Quesada, în Costa Rica. După ce s-a format ca fotbalist şi a evoluat la echipe din ţara natală, în 2016 a făcut pasul în Europa şi a fost legitimat la formaţii din prima ligă a Norvegiei: Brann, Valerenga şi Sandefjord.

Deyver Vega a bifat şi 11 selecţii în prima reprezentativă a statului Costa Rica şi a jucat ultimul meci oficial în 22 decembrie, când fosta sa echipă, Sandefjord, a remizat, 0-0, cu Rosenborg.


Academica Clinceni și-a luat atacant bulgar

UPDATE, 25 ianuarie, ora 16:12 / Academica Clinceni a anunţat pe site-ul oficial transferul atacantului bulgar Martin Toshev, care a jucat ultima dată la echipa Zhetysu Taldykorgan din Kazahstan.

În vârstă de 30 de ani, Toşev a semnat un contract până la finalul sezonului. El a mai jucat de-a lungul carierei în Bulgaria (ŢSKA Sofia, Cernomoreţ Burgas, Slavia Sofia, Septemvri Simitli, Pirin Blagoevgrad), Germania (FC Koln II, Erzgebirge Aue, VfR Aalen) şi Liban (Al Ahed).


FC Viitorul l-a luat pe Răzvan Grădinaru

UPDATE, 24 ianuarie, ora 18:36 / Clubul FC Viitorul a anunțat pe site-ul oficial transferul mijlocașului Răzvan Grădinaru, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani a semnat un contract până în vara anului 2022 cu gruparea constănțeană și a efectuat deja primul antrenament sub comnada antrenorului Mircea Rednic.

Grădinaru este dublu campion în Liga 1 cu FCSB în 2014 și 2015, iar în carieră a mai evoluat pentru Oțelul Galați, Concordia Chiajna, Poli Iași și FC Voluntari.


Adi Popa a semnat până în vară cu Academica Clinceni

UPDATE, 21 ianuarie, ora 15:27 / Clubul Academica Clinceni a anunțat pe site-ul oficial că l-a achiziționat pe mijlocașul Adrain Popa, care a jucat ultima dată la FC Voluntari, acesta semnând un contract valabil până la finalul sezonului.

Jucătorul în vârstă de 32 de ani a mai evoluat la Universitatea Cluj, Concordia Chiajna, FCSB, Reading, Al Taawon şi Ludogoreţ Razgrad. El are 51 de meciuri în cupele europene şi 24 de partide pentru echipa naţională a României.

Popa a fost de trei ori campion al României cu FCSB, campion al Bulgariei cu Ludogoreţ şi a cucerit de două ori Cupa României, o dată Cupa Bulgariei şi Supercupa României.


Chindia a adus doi fundași

UPDATE, 20 ianuarie, ora 22:43 / Clubul Chindia Târgovişte a anunţat pe site-ul oficial transferurile fundașilor Milan Kocic şi Florinel Mitrea.

Fundaşul stânga sloven Milan Kocic, în vârstă de 30 de ani, a jucat ultima dată la FC Volunari. El a sosit la formaţia ilfoveană în luna iulie a anului 2019, când a semnat un contract pe doi ani, şi a evoluat pentru FC Voluntari în 21 de partide.

Kocic şi-a început cariera la Gorica şi a mai jucat de-a lungul carierei la Triestina, TSV Hartberg, Rudar Velenje, NK Aluminiij, Bohemias 1905 şi Panionios. Fundaşul Florinel Mitrea, 27 ani, a evluat ultima dată la Turris-Oltul Turnu Măgurele, în Liga 2.


Astra Giurgiu a transferat doi jucători străini

UPDATE, 20 ianuarie, ora 21:46 / Clubul Astra Giurgiu a anunțat pe site-ul oficial că a parafat contractele a doi noi jucători, un fundaş central şi un mijlocaş central, amândoi fiind deja la dispoziţia antrenorului Eugen Neagoe.

Apărătorul central Igor Jovanovic, croat de 31 de ani, ultima dată legitimat la clubul coreean de prim eşalon FC Seongnam, şi francezul Yann Boe-Kane, 29 de ani, ultima dată în Franţa, la Le Mans, aşteaptă sosirea certificatelor internaţionale de transfer pentru a debuta în tricoul giurgiuvenilor.

Jovanovic nu este la prima experienţă în România, acesta lucrând chiar sub comanda lui Eugen Neagoe la Sepsi Sfântu Gheorghe. Alte cluburi din CV-ul său sunt Babelsberg şi Erfurt (Germania), Jaro, TPS şi Lahti (Finlanda), Legnica (Polonia), Bnei Sachnin (Israel), el având cifre importante pentru orice fotbalist: peste 300 de meciuri oficiale şi aproape 24.000 de minute petrecute pe teren în partide oficiale.

Boe-Kane, jucător cu dublă cetăţenie (franceză şi senegaleză), evoluează ca mijlocaş central, are 29 de ani şi a bifat în carieră peste 250 de meciuri pentru echipe precum Vannes, Auxerre, Red Star, Ajaccio, Le Mans (din Franţa), având şi o experienţă în Grecia, în prima ligă, la Ergotelis.


FC Voluntari l-a transferat pe Helder Tavares

UPDATE, 20 ianuarie, ora 17:12 / Oficialii clubului FC Voluntari au anunţat pe site-ul oficial că ai semnat un contract cu jucătorul Helder Tavares, care s-a alăturat lotului condus de Bogdan Andone.

Helder Tavares este un mijlocaş central, în vârstă de 31 de ani, originar din Capul Verde şi cu cetăţenie portugheză. Fotbalistul va purta numărul 18 pe tricou la FC Voluntari.

În Liga 1, Helder a mai îmbrăcat tricoul echipei Oţelul Galaţi în sezonul 2014/2015 şi a mai evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Beira Mar, Tondela, Altay Izmir şi Giresunspor.


Poli Iași a adus trei jucători

UPDATE, 19 ianuarie, ora 19:40 / Oficialii clubului Poli Iaşi au anunţat pe site-ul oficial transferul jucătorilor Rafael Acosta, Dylan Flores și Uros Duranovic.

Rafael Acosta, în vârstă de 31 de ani, este mijlocaş central şi s-a născut la Caracas, Venezuela. El are şi cetăţenie italiană, iar prima experienţă la seniori a avut-o la Cagliari, la finalul anului 2007.

Până să se legitimeze la Iaşi, jucătorul a mai evoluat la formaţii din ţara natală, precum şi în Grecia şi Cipru. Ultima dată a jucat la Olympiakos Nicosia. Acosta are 10 selecţii la naţionala U20 şi 12 prezenţe în prima reprezentativă a Venezuelei.

Mijlocaşul ofensiv Dylan Flores va îmbrăca din nou tricoul Politehnicii după doi ani de la precedenta legitimare în Copou, când, în sezonul 2018-2019, a marcat 7 goluri în 22 de jocuri. De atunci a mai evoluat la Sepsi Sfântu Gheorghe şi, în ultimul sezon şi jumătate, în ţara natală, Costa Rica, la Alajuelense, formaţie cu care a câştigat titlul naţional. Flores are 27 de ani şi a bifat patru selecţii în prima reprezentativă a statului său.

Atacantul muntenegrean Uros Duranovic va împlini 27 de ani pe 1 februarie. În cariera sa, el a jucat la cluburi din Cehia, Polonia, Muntenegru şi Serbia. Vine în Copou de la formaţia Radnicki Nis, din Serbia, echipă pentru care a jucat ultimul meci pe 16 decembrie 2020, când a şi marcat.


Academica Clinceni, transfer de Liga Campionilor. I-a dat gol lui Real Madrid

UPDATE, 18 ianuarie, ora 17:25 / Thibault Moulin este noul fotbalist al celor de la Academica Clinceni. Mijlocașul în vârstă de 31 de ani are în CV două titluri și două Cupe ale Poloniei cu Legia Varșovia și o Cupă a Greciei cu PAOK. Francezul se laudă și cu meciuri în Liga Campionilor, competiție în care a reușit să marcheze chiar împotriva lui Real Madrid.

„Academica Clinceni a ajuns la o înţelegere cu mijlocaşul Thibault Moulin. În vârstă de 31 de ani, francezul are în palmares două titluri de campion cu Legia Varşovia şi încă două trofee ale Cupei Poloniei, respectiv Cupei Greciei cu PAOK. Thibault Moulin a jucat în cariera sa la Caen, Chateauroux, Clermont, Waasland-Beveren, Legia Varşovia, PAOK, Ankaragucu şi Xanthi.

Alături de Legia Varşovia a jucat în Champions League unde a reuşit să şi marcheze. A înscris golul de de 3-2 în partida Legia – Real Madrid (3-3). Thibault Moulin a semnat cu Academica Clinceni un contract valabil până la finalul sezonului, cu opțiune pentru încă un an”, a anunțat Academica Clinceni pe site-ul oficial.


Hermannstadt a renunțat la David Caiado: „Mult succes în carieră”

UPDATE, 18 ianuarie, ora 17:19Hermannstadt a renunțat la serviciile lui David Caiado, fotbalist împrumutat în acest sezon și la FCSB, pentru meciul cu Slovan Liberec. Portughezul s-a despărțit pe cale amiabilă de ocupanta locului 13. 

„A.F.C.Hermannstadt și mijlocașul ofensiv portughez David Caiado au ajuns astăzi la o înțelegere amiabilă în privința rezilierii înțelegerii contractuale. David a venit la FCH liber de contract în sezonul 2019-2020 și a bifat aici 21 de apariții, reușind 3 pase de gol în Liga 1.

Îi mulțumim fostului nostru decar pentru aportul său și îi dorim mult succes în carieră!”, este mesajul lui Hermmanstadt postat pe site-ul oficial.


UTA a transferat un fundaș rus. Fotbalistul e fost internațional de tineret

UPDATE, 17 ianuarie, ora 15:58 / UTA a anunțat trasferul lui Evgenyi Shlyakov. Apărătorul poate evolua atât ca fundaș stânga, cât și ca fundaș dreapta și este primul fotbalist rus din istoria arădenilor.

Shlyakov are 29 de ani și a debutat în primul eșalon din Rusia la Dynamo Bryansk. Restul echipelor din CV-ul său sunt FC Tyumen, Dnepr Smolensk, Volgar Astrakhan, Kamaz Naberezhnye Chelny și FC Tambov, clubul la care a a evoluat până să ajungă sub comanda lui Balint.


Hermannstadt l-a transferat pe croatul Drazen Bagaric

UPDATE, 17 ianuarie, ora 12:21 / Proaspăt instalat pe banca tehnică a lui Hermannstadt, Liviu Ciobotariu a primit o veste bună din partea conducerii: sibienii l-au transferat pe atacantul croat Drazen Bagaric (28 de ani), care a semnat un contract pe 2 ani.

Bagaric are 3 meciuri și un gol pentru selecționata de tineret a Croației, iar în carieră a mai evoluat la RNK Split, NK Dugopolje, FC Ashdod, Şahtior Soligorsk, Siroki Brijeg şi NK Olimpija Ljubljana.

„Bine ai venit la FCH, Drazen Bagaric!

Drazen Bagaric este un atacant croat în vârstă de 28 de ani, care a semnat cu FCH un contract valabil pe 2 ani. Drazen este un jucător masiv, la 1,93 înălțime și poate evolua atât ca vârf împins, cât și ca extremă dreapta sau pe partea stângă a terenului. Aceasta este cotat la suma de 200.000 euro pe site-urile de specialitate și are 3 selecții în naționala U21 a Croației, pentru care a înscris un gol. Drazen Bagaric a mai evoluat în trecut pentru RNK Split, NK Dugopolje în Croația, FC Ashdod în Israel, Soligorsk în Belarus, Siroki Brijeg în campionatul din Bosnia-Herțegovina și NK Olimpija în Slovenia”, este comunicatul postat pe pagina de Facebook a lui Hermannstadt.

Bine ai venit la FCH, Drazen Bagaric!

Drazen Bagaric este un atacant croat în vârstă de 28 de ani, care a semnat cu…

Publicată de FC Hermannstadt pe Sâmbătă, 16 ianuarie 2021


Marius Marin, dorit de FCSB și CFR Cluj

UPDATE, 15 ianuarie, ora 12:38 / Marius Marin, mijlocașul echipei Pisa și al naționalei de tineret a României este dorit de CFR Cluj și FCSB, anunță italienii de latransfermarketweb. Însă, internaționalul de tineret este dorit și de Genoa. Suma de transfer nu ar fi una ridicată, 500.000 de euro, bani pe care și i-ar permite și cei de la CFR Cluj și cei de la FCSB să îi plătească.


Ionuț Rus, împrumutat de CFR Cluj la FC Hermannstadt

UPDATE, 14 ianuarie, ora 14:37 / Clubul CFR Cluj a anunțat pe site-ul oficial că l-a împrumutat pe portarul Ionuț Rus la formația FC Hermannstadt.

Portarul în vârstă de 20 de ani, care a ajuns în Gruia la începutul anului 2019 după ce și-a făcut junioratul la Lazio Roma, nu are niciun meci la CFR Cluj, el mai fiind împrumutat la Luceafărul Oradea și Turris-Oltul Turnu Măgurele.


Gaz Metan a adus un atacant care a fost campion al României

UPDATE, 13 ianuarie, ora 15:11 / Vlad Morar, atacantul care a evoluat ultima dată pentru UTA Arad, a ajuns la o înţelegere cu Gaz Metan, scrie gazisti.ro. Astfel echipa din Mediaş bifează primul transfer al iernii, un jucător care a marcat chiar în poarta noii sale echipe în turul campionatului, în UTA – Gaz Metan 3-1.

Vlad Morar a mai jucat pentru U Cluj, Petrolul, Rapid, ASA Tg. Mureş, Viitorul şi FC Voluntari, în România, dar şi pentur Beitar Ierusalim (Israel) şi Panetolikos (Grecia). Este campion în Liga 1 cu Viitorul. 300 de mii de euro este cota lui pe site-urile de specialitate.


Poli Iași a adus doi jucători

UPDATE, 13 ianuarie, ora 13:49 / Clubul Poli Iași a anunțat transferurile portarului Laurențiu Brănescu, care a jucat ultima dată în Scoția, la Kilmarnock, și a mijlocașului argentinian Pablo Gaitan de la formația paraguayană General Diaz.

Brănescu, în vârstă de 26 de ani, care a trecut și pe Juventus Torino, a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu drept de prelungire pe încă un an. Gaitan, în vâîrstă de 28 de ani, evoluează pe postul de mijlocaș central și a semnat cu ieșenii pe o perioadă de un an și jumătate.


Rapid l-a adus pe Ivica Zunic

UPDATE, 12 ianuarie, ora 18:34 / Rapid a anunțat transferul lui Ivica Zunic, fundaș central croat de 32 de ani. Acesta fusese pus pe liber de CFR Cluj. „Am auzit foarte multe lucruri frumoase despre Rapid, dar mai ales despre suporterii lui. Știu că Rapid este o echipă mare în Europa, au jucat în fazele finale ale Cupei UEFA cu ceva timp în urmă. Sunt foarte fericit să ajung aici, este un proiect de viitor, există ambiția de a se promova, iar acest lucru m-a făcut să accept, refuzând alte trei oferte din Liga 1. Vreau să stau aici mai mulți ani și să ajung în topul fotbalului românesc cu Rapid”, a spus Zunic pentru FCRapid.ro.

Sepsi OSK, transfer de la Akademia Puskas

UPDATE, 12 ianuarie, ora 14:49 / Gruparea Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a anunţat că l-a transferat pe mijlocaşul Tamas Nandor Karoly, în vârstă de 20 de ani, de la Akademia Puskas.

Mijlocaşul ofensiv, născut în Mereni (judeţul Covasna), a sosit sub formă de împrumut pe o perioadă de un an şi jumătate.

De asemenea, Sepsi OSK a ajuns la un acord cu formaţia Petrolul Ploieşti pentru împrumutul jucătorului Vlad Mitrea. Mijlocaşul, în vârstă de 19 de ani, va evolua, până la finalul acestei stagiuni, la formația din Liga 2.


Hermannstadt a adus un fundaș central ghanez

UPDATE, 11 ianuarie, ora 22:45 / Clubul Hermannstadt a anunțat că ghanezul Seydou Saeed Issah a semnat un contract valabil pe 4 ani cu echipa antrenată de Ruben Albes. Fundașul central s-a aflat în probe la Sibiu și i-a convins pe oamenii din staff-ul lui Hermannstadt.

Bine ai venit, Seydou Saeed Issah!

Seydou Saeed Issah este un fundaș central din Ghana, care are un fizic impresionant…

Publicată de FC Hermannstadt pe Luni, 11 ianuarie 2021


FC Voluntari renunță și la Milan Kocic

UPDATE, 11 ianuarie, ora 15:57 / FC Voluntari a anunțat că s-a despărțit de Milan Kocic, fundaș sloven în vârstă de 30 de ani. „FC Voluntari anunță încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu jucătorul Milan Kocic. Fundașul stânga sloven, în vârstă de 30 de ani, a sosit la formația noastră în luna iulie a anului 2019 și a evoluat pentru FC Voluntari în 21 de partide. Îi mulțumim lui Milan pentru munca depusă sub culorile clubului nostru și îi dorim mult succes în carieră!”, au anunțat ilfovenii.

FC Voluntari anunta incheierea raporturilor contractuale , pe cale amiabila, cu jucatorul Milan Kocic.

Fundasul…

Publicată de FC Voluntari pe Luni, 11 ianuarie 2021


Hermannstadt l-a repatriat pe Petrişor Petrescu

UPDATE, 11 ianuarie, ora 14:23. Petrişor Petrescu s-a întors la Hermannstadt, după 6 luni în care a fost plecat la Academica Clinceni. El a marcat un gol şi un assist. Clubul sibian a făcut anunţul oficial pe pagina de Facebook.


Viitorul l-a transferat pe David Babunski, ultima dată la Botoşani

David Babunski, fostul decar de la FC Botoşani în prima parte a campionatului, a semnat un contract valabil doi ani şi şase luni cu Viitorul. Jucătorul cu 8 selecţii în naţionala Macedoniei de Nord a fost prezentat la echipa lui Mircea Rednic. Fotbalistul a semnat din postură de jucător liber după ce în urmă cu câteva zile a reziliat contractul cu FC Botoşani.


Poli Iași anunț oficial, renunță la 4 jucători

UPDATE, 10 ianuarie, ora 23:19 / CSM Politehnica Iași a anunțat în mod oficial pe site-ul clubului depărțirea de 4 jucători. Aceștia sunt Gai Assulin, Donaldo Acka, Lucas Chacana și Dan Tălmaciu. Clubul le-a mulțumit pentru perioada petrecută la echipă, și mult succes pe mai departe.

CSM Politehnica Iași anunță încetarea raporturilor contractuale cu jucătorii Gai Assulin, Donaldo Acka, Lucas Chacana și…

Publicată de FC Politehnica Iasi pe Duminică, 10 ianuarie 2021


Andrei Blejdea, primul transfer făcut de Dinamo în această iarnă

UPDATE, 8 ianuarie, ora 15:40 / Clubul Dinamo București a anunțat pe site-ul oficial transferul mijlocașului Andrei Blejdea, care a jucat 11 meciuri în prima parte a sezonului la FC Argeș.

Jucătorul în vârstă de 24 de ani a semnat un contract pe un an și jumătate și a intrat în programul de pregătire al echipei după ce a efectuat vizita medicală la INMS. El va evolua cu numărul 19.

Mijlocaș ofensiv, Andrei Blejdea a fost format la Academia Dinamo, fiind coleg de generație la grupa de juniori 1996 cu Ionuț Nedelcearu și Andrei Radu. Fost component al reprezentativei de juniori sub 17 ani a României (8 selecții), Blejdea a plecat din Ștefan cel Mare în 2014 la Wil (Elveția) și a mai jucat în carieră pentru Domzale U19 și Kranj (ambele din Slovenia), Eintracht Braunschweig II (Germania), Academica Clinceni, Pandurii Târgu Jiu și FC Argeș, cu care a promovat vara trecută în Liga 1.


FC Voluntari i-a reziliat contractul brazilianului Eric de Oliveira

UPDATE, 8 ianuarie, ora 14:38 / FC Voluntari a ajuns la un acord cu brazilianul Eric de Oliveira pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului, motivul fiind desele accidentări suferite de jucător în ultima perioadă.

„FC Voluntari anunță încetarea raporturilor contractuale cu jucătorul Eric de Oliveira. Despărțirea dintre cele 2 părți a survenit astăzi și s-a produs pe cale amiabilă. Jucătorul brazilian, în vârsta de 35 de ani, a devenit cel mai bun marcator strain din istoria Ligii 1 în tricoul echipei noastre, marcând golul cu numărul 65 pe prima scena a fotbalului românesc în partida cu FC Hermannstadt din data de 22.02.2020 Eric de Oliveira a sosit la clubul nostru în ianuarie 2020 și a evoluat în 17 partide, reușind să înscrie de 2 ori.

Clubul nostru îi mulțumește pentru munca depusă în tricoul FC Voluntari și îi dorește mult succes în carieră!”, este comunicatul postat pe pagina de Facebook a clubului ilfovean.

#FCV #CasaLiga1 #EricDeOliveira

FC Voluntari anunta incetarea raporturilor contractuale cu jucatorul Eric de…

Publicată de FC Voluntari pe Vineri, 8 ianuarie 2021


FC Botoșani a transferat un spaniol de la FC Viitorul

UPDATE, 8 ianuarie, ora 13:02 / FC Botoșani a oficializat transferul spaniolului Victor Fernandes Statue, de la Viitorul. În vârstă de 22 de ani, atacantul a ajuns deja în cantonamentul moldovenilor, desfășurat la Timișoara. El a evoluat de trei ori pentru viitorul în prima parte a campionatului, iar în trecut a fost în lotul formației U23 a lui Newcastle United.

✍️ 🇪🇸 Víctor Fernández Satue a semnat cu FC Botoșani

Atacantul spaniol în vârstă de 22 de ani, Víctor Fernández, a…

Publicată de Fotbal Club Botoșani pe Vineri, 8 ianuarie 2021


Portarul de rezervă al Viitorului a ajuns în Ungaria

UPDATE, 7 ianuarie, ora 22:35 / Clubul FC Viitorul a anunţat pe site-ul oficial că a ajuns la un acord cu MOL Vidi Fehervar pentru transferul portarului Arpad Tordai la formaţia din Ungaria.

În vârstă de 23 de ani, Arpad Tordai este campion al României în 2017, câştigător al Cupei şi Supercupei României în 2019, toate trofeele fiind obţinute cu FC Viitorul.


UTA l-a transferat pe atacantul Albert Voinea

UPDATE, 7 ianuarie, ora 21:22 / Clubul UTA Arad a anunțat achiziționarea atacantului Albert Voinea, care a evoluat ultima dată la echipa Turris Oltul Turnu Măgurele.

Jucătorul în vârstă de 28 de ani a fost în sezonul trecut golgheterul din Liga 2, cu 15 reușite. Voinea și-a început cariera la Pandurii Târgu Jiu și a mai jucat apoi la Gloria Bistrița, Sportul Snagov, Universitatea Craiova, Metalul Reșița, Șoimii Pîncota, CSM Râmnicu Vâlcea, Unirea Tărlungeni, Ripensia Timișoara și Turris Oltul Turnu Măgurele.


Călin Popescu este noul fotbalist al lui Hermannstadt

UPDATE 7 ianuarie, ora 18:45 / „Internaționalul U19, Călin Popescu, a fost transferat astăzi de A.F.C.Hermannstadt! Tânărul în vârstă de 19 ani vine la echipa noastră din postura de jucător liber de contract. Călin Popescu evoluează pe postul de mijlocaș dreapta, dar poate da randament și în centrul terenului sau pe banda stângă.

Pe CV-ul său se regăsesc echipe ca ASU Poli Timișoara, FC Brașov, Sepsi OSK și UTA Arad, unde a bifat 3 apariții în acest sezon. Pe siteurile de specialitate, Călin este cotat la suma de 50.000 euro. Suntem convinși că acest tânăr și talentat fotbalist ne va aduce multe bucurii prin evoluțiile sale și îi dorim mult succes!”, a anunțat clubul sibian.


FC Voluntari s-a despărțit de Gregoire Puel

UPDATE 7 ianuarie, ora 18:40 / FC Voluntari a renunțat la Gregoire Puel. Ilfovenii i-au reziliat pe cale amiabilă contractul fundașului dreapta francez.

Puel, în vârstă de 28 de ani, juca din vară la Voluntari, dar nu a evoluat decât în două partide. „FC Voluntari îi mulțumește pentru munca depusă la clubul nostru și îi dorește mult succes în carieră!”, a anunțat echipa lui Bogdan Andone, pe Facebook.


FC Voluntari l-a împrumutat pe Antoni Ivanov de la Universitatea Craiova

UPDATE 7 ianuarie, ora 16:51 / FC Voluntari a reușit un nou transfer în pauza de iarnă. Echipa ilfoveană a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova pentru împrumutul pe 6 luni al bulgarului Antoni Ivanov, jucător care nu a bifat niciun minut pentru olteni în această ediție de campionat.

Ivanov a fost cumpărat de Craiova de la Gaz Metan Mediaș în vara lui 2019, oltenii plătind în schimbul său 150.000 de euro. A evoluat în 32 de partide pentru Universitatea și a reușit 2 goluri.

  • 300.000 de euro este cota lui Antoni Ivanov pe site-ul transfermarkt

Hermannstadt l-a transferat pe Alexandru Mățel

UPDATE 7 ianuarie, ora 14:18 / Fundașul Alexandru Mățel a semnat un contract pe un an și jumătate cu echipa de primă ligă Hermannstadt, pentru care a mai evoluat și în campionatul 2018/2019. În vârstă de 31 de ani, Mățel era liber de contract după despărțirea de Universitatea Craiova, survenită în vara lui 2020.

Transferul a fost anunțat pe pagina de Facebook a clubului sibian.

„Bine ai (re)venit la FCH, Alexandru Mățel!

A.F.C.Hermannstadt anunță cu bucurie revenirea unuia dintre cei mai iubiți fotbaliști care a îmbrăcat vreodată tricoul echipei! Este vorba despre fundașul lateral Alexandru Mățel, care s-a întors la FCH din postura de jucător liber de contract. Acesta a semnat pe o perioadă de un an și jumătate. În vârstă de 31 de ani, Alex Mățel are în palmares 17 selecții pentru Echipa Națională a României și a evoluat până acum la Farul Constanța, Delta Tulcea, Astra Giurgiu, Dinamo Zagreb( 3 campionate și două cupe câștigate) și Universitatea Craiova. Alex a evoluat pentru A.F.C.Hermannstadt cu doi ani în urmă și a pus umărul în lupta memorabilă pentru evitarea retrogradării în sezonul 2018-2019.

Bine ai (re)venit, Alex!”

Bine ai (re)venit la FCH, Alexandru Mățel!

A.F.C.Hermannstadt anunță cu bucurie revenirea unuia dintre cei mai iubiți…

Publicată de FC Hermannstadt pe Joi, 7 ianuarie 2021


Știre inițială 7 ianuarie, ora 13:45

Live Blog transferuri Liga 1. FCSB l-a luat pe Radunovic de la Astra și l-a cedat pe Briceag la FC Voluntari

FCSB a ajuns la un acord cu Astra pentru transferul lui Risto Radunovic încă din toamna anului trecut, însă mutarea va fi oficializată abia acum, când se deschide perioada de transferuri. În afara acestuia, „roș-albaștrii” l-ar mai fi vrut de la giurgiuveni și pe Constantin Budescu, dar lucrurile au stagnat în ultima perioadă.

  • 400.000 de euro este suma pe care a plătit-o FCSB pentru transferul lui Risto Radunovic de la Astra

În plus, patronul Gigi Becali este foarte aproape de a bate palma cu Valeriu Iftime, omologul său de la FC Botoșani, pentru ceea ce ar putea fi mutarea iernii în Liga 1: transferul lui Denis Haruț. Tratativele sunt aproape finalizate, mai fiind de pus la punct unele mici amănunte.

La capitolul plecări, liderul Ligii 1 s-a despărțit până acum de 4 jucători: lui Gabi Enache nu i-a mai fost prelungit contractul, Marius Briceag a fost cedat la FC Voluntari, în timp ce Cristian Dumitru și Ștefan Cană au fost împrumutați la FC Argeș, respectiv Poli Iași.

Transferuri FCSB în iarna lui 2021

  • Veniri: Risto Radunovic (Astra), Romeo Niță (Turris Tr. Măgurele);
  • Plecări: Gabi Enache, Marius Briceag (FC Voluntari), Cristian Dumitru (FC Argeș), Ștefan Cană (Poli Iași);

Live Blog transferuri Liga 1. Universitatea Craiova stă cu ochii pe dezertările de la Dinamo

Universitatea Craiova are ca obiectiv cucerirea titlului de campioană, iar pentru realizarea lui oficialii olteni au în plan realizarea a unu-două transferuri de valoare, care să aducă un plus de calitate lotului.

Dacă în iarna trecută, marea lovitură de mercato era aducerea lui Dan Nistor de la Dinamo, patronul Mihai Rotaru s-a orientat și acum tot spre ograda „câinilor” și vrea să profite de problemele financiare cu care se confruntă aceștia. Principala țintă este spaniolul Juan Camara, care ar putea ajunge în Bănie dacă nu-și va primi cât mai curând măcar o parte din restanțele financiare.

Transferuri Universitatea Craiova în iarna lui 2021

  • Veniri:
  • Plecări: Antoni Ivanov (FC Voluntari);

Live Blog transferuri Liga 1. CFR Cluj caută jucători pe profil ofensiv

Edi Iordănescu, antrenorul care l-a înlocuit pe banca tehnică a lui CFR Cluj pe Dan Petrescu, are în plan pentru această iarnă aducerea a maximum doi jucători, iar ambii să fie pe profil ofensiv. Una dintre ținte era Diego Fabbrini de la Dinamo, însă acesta a preferat să continue la formația „alb-roșie”, chiar dacă până la finalul sezonului va avea contractul la jumătate.

În aceste condiții, campioana ultimelor 3 ediții ale Ligii 1 încearcă să îl vândă acum pe francezul Billel Omrani, al cărui contract expiră în vară, iar cu banii obținuți să aducă jucătorii ceruți de Edi Iordănescu.

„Vom face o analiză atentă. Este posibil să plece trei, patru, maxim cinci jucători, că avem un lot bogat. Nu vreau să stea prea mulţi prin tribune. La veniri, unul, maximum doi, cu profil ofensiv, să ne ajut” – Edi Iordănescu

La capitolul plecări, CFR Cluj s-a despărțit deja de Ivica Zunic, căruia nu i s-a mai prelungit contractul, iar următorii pe listă ar putea fi Jakub Vojtus și Luis Aurelio, care ar putea ajunge la Gaz Metan Mediaș.

Transferuri CFR Cluj în iarna lui 2021

  • Veniri:
  • Plecări: Ivica Zunic (Rapid); Ionuț Rus (Hermannstadt);

Live Blog transferuri Liga 1. La Dinamo continuă despărțirile de jucătorii aduși pe bani grei de Cortacero și compania

Din cauza situației financiare dezastruoase, la Dinamo nici nu poate fi vorba de transferuri în această iarnă, însă la „reușite” pot fi trecute înțelegerile la care au ajuns fanii reuniți în programul DDB cu Paul Anton, Ante Puljic și Diego Fabbrini pentru ca jucătorii să continue în „Ștefan cel Mare”, cel puțin în partea a doua a campionatului.

Și tot suporterii „câinilor” au fost cei care l-au convins pe Abdoulaye Ba să-și rezilieze pe care amiabilă contractul. Fundașul senegalez a ajuns la un acord cu fanii și va renunța la o parte din cei 42.000 de euro pe care clubul îi datorează, echivalentul salariului pe 3 luni. Abdoulaye Ba va primi doar 25.000 de euro în urma rezilierii și nici nu va mai chema clubul în judecată la FIFA.

Transferuri Dinamo în iarna lui 2021

  • Veniri: Andrei Blejdea (FC Argeș)
  • Plecări: Abdoulaye Ba;

Live Blog transferuri Liga 1. UTA e cea mai activă echipă din Liga 1

Pe locul 9 în Liga 1, cu înfrângeri pe linie în ultimele 4 meciuri din 2021, UTA Arad a fost cea mai activă echipă de până acum pe piața transferurilor. Gruparea arădeană a mutat intens atât la capitolul plecări, cât și la cel al venirilor.

Mai întâi, arădenii au renunțat la nu mai puțin de 6 jucători, care nu au dat randamentul scontat în prima parte a campionatului. Alexandru Ioniță (ajuns între timp la Rapid în Liga 2), Octavian Ursu, Vlăduț Morar, Călin Popescu, Marian Pleașcă și Mihovil Klapan sunt cei care nu vor mai îmbrăca tricoul „Bătrânei Doamne” și în retur.

În locul lor, au au fost aduși până acum Liviu Antal, fost campion al României cu Oțelul, și lituanianul Modestas Vorobjovas, ambii de la Zalgiris Vilniu, precum și brazilianul Roger (24 de ani) de la echipa letonă FC Riga.

Transferuri UTA Arad în iarna lui 2021

  • Veniri: Liviu Antal (Zalgiris Vilnius), Modestas Vorobjovas (Zalgiris Vilnius), Modestas Vorobjovas (FC Riga), Albert Voinea (Turris), Evgenyi Shlyakov (FC Tambov) ;
  • Plecări: Alexandru Ioniță (Rapid), Octavian Ursu, Vlăduț Morar, Călin Popescu, Marian Pleașcă, Mihovil Klapan;

FC Voluntari este una dintre puținele echipe din Liga 1 care și-a schimbat antrenorul în această pauză de iarnă, Bogdan Andone înlocuindu-l pe Mihai Teja. Odată cu această mutare, au apărut și permutările la nivelul lotului. Ilfovenii au renunțat în primă fază la serviciile lui Adi Popa, care poate ajunge la Academica Clinceni, și i-au adus în loc pe Marius Briceag, de la FCSB, și pe Lukas Droppa, care a mai activat în Liga 1 la Pandurii și Gaz Metan Mediaș.

Transferuri FC Voluntari în iarna lui 2021

  • Veniri: Bogdan Andone (antrenor), Marius Briceag (FCSB), Lukas Droppa, Antoni Ivanov (Universitatea Craiova); Helder Tavares (Giresunspor);
  • Plecări: Mihai Teja (antrenor), Adi Popa; Gregoire Puel, Eric de Oliveira; Răzvan Grădinaru (FC Viitorul);

Live Blog transferuri Liga 1. Viitorul a transferat un internațional leton

Valerijs Sabala, atacant cu 53 de selecții la naționala Letoniei, este cel mai răsunător transfer realizat până acum de Viitorul Constanța. El a evoluat ultima oară la echipa lituaniană Suduva Marijampole și a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu formația antrenată de Mircea Rednic. În afară de Sabala, la Viitorul au mai revenit după împrumuturi Florian Haită (Turris Turnu Măgurele) şi Răzvan Matiş (Petrolul Ploieşti).

În ceea ce privește plecările, constanțenii s-au despărțit în pauza de iarnă de spaniolii Angel Martinez și Victor Fernandez. Ultimul a ajuns tot în Liga 1, la FC Botoșani.

Transferuri Viitorul în iarna lui 2021

  • Veniri: Valerijs Sabala (Suduva Marijampole), Florian Haită (Turris Turnu Măgurele), Răzvan Matiş (Petrolul Ploieşti); Viktor Babunski (liber), Răzvan Grădinaru (FC Voluntari); Artur Crăciun (Honved);
  • Plecări: Arpad Tordai (Mol Vidi), Victor Fernandez (FC Botoșani), Angel Martinez (PAS Lamia), Gabriel Iancu (Ahmat Groznîi);

Rămânând la FC Botoșani, formația moldoveană a mai reușit încă un transfer, pe lângă cel al spaniolului Victor Fernandez. Echipa antrenată de Marius Croitoru l-a înregimentat și pe fundașul central ivorian Ulrich Meleke, în vârstă de 21 ani.

În același timp, botoșănenii au renunțat la serviciile mijlocaşului macedonean David Babunski, a fundaşului francez Baba Toure şi a atacantului grec Minas Chalkiadakis.

Transferuri FC Botoșani în iarna lui 2021

  • Veniri: Victor Fernandez (Viitorul), Ulrich Meleke;
  • Plecări: David Babunski, Baba Toure, Minas Chalkiadakis;

Live Blog transferuri Liga 1. Astra l-a înlocuit pe Radunovic cu un internațional muntenegrean

Astra Giurgiu s-a repliat rapid după plecarea lui Risto Radunovic și a reușit să transfere un coleg de-al acestuia de la naționala Muntenegrului. Este vorba despre Momcilo Raspopovic, fundaș în vârstă de 26 de ani, care a evoluat ultima oară la Rijeka, în Croația. El a semnat un contrcat pe doi ani și jumătate cu giurgiuvenii.

  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Momcilo Raspopovic, conform transfermarkt

Al doilea transfer perfectat de Astra până acum este cel al atacantului bosniac Sulejman Krpic (29 ani), care a semnat până la finalul sezonului, cu drept de opțiune pe încă un an. Ultima echipă pentru care a jucat Krpic este Suwon Bluewings, din Coreea de Sud.

Transferuri Astra Giurgiu în iarna lui 2021

  • Veniri: Momcilo Raspopovic (Rijeka), Sulejman Krpic (Suwon Bluewings); Igor Jovanovic (FC Seongnam); Yann Boe-Kane (Le Mans);
  • Plecări: Risto Radunovic (FCSB); Romario Moise (Petrolul Ploiești)

Evoluția slabă din prima parte a campionatului nu avea cum să rămână fără urmări la Hermannstadt. Echipa sibiană se va despărți în această iarnă de mai mulți jucători care nu au dat randament, printre care se numără Angel Bastos, Sony Mustivar și Luca Florică. Ei și-au reziliat deja contractele. Pe lista indezirabililor se numără și Fabio Fortes, dar cu acesta nu s-a ajuns încă la un numitor comun pentru o despărțire pe cale amiabilă.

În ceea ce privește achizițiile, Hermannstadt a reușit până acum o singură mutare: Alexandru Mățel a semnat un contract pe un sezon și jumătate.

Transferuri Hermannstadt în iarna lui 2021

  • Veniri: Liviu Ciobotariu (antrenor), Alexandru Mățel; Călin Popescu (UTA); Petrişor Petrescu (Academica Clinceni), Ionuț Rus (CFR Cluj), Drazen Bagaric;
  • Plecări: Ruben Albes (antrenor), Angel Bastos, Sony Mustivar, Luca Florică, David Caiado;

Live Blog transferuri Liga 1. Sepsi a adus un spaniol de 23 de ani de la Miercurea Ciuc

Sepsi Sfântu Gheorghe este una dintre echipele care a impresionat în turul campionatului și se bate cu șanse mari la ocuparea unui loc în play-off. Beneficiind de un lot valoros și omogen, antrenorul Leo Grozavu nu are nevoie de prea multe plombe în această iarnă, pentru a nu deregla un mecanism care merge aproape perfect.

În aceste condiții, singurul transfer realizat de Sepsi până acum este cel al lui Eder Gonzalez Tortella, de la FK Cszikszereda. În vârstă de 23 de ani, mijlocașul spaniol a semnat un contract pe un an și jumătate cu echipa covăsneană.

Transferuri Sepsi Sf. Gheorghe în iarna lui 2021

  • Veniri: Eder Gonzalez Tortella (FK Cszikszereda); Tamas Nandor Karoly (Akademia Puskas)
  • Plecări: Vlad Nicolae Mitrea (Petrolul Ploiești)

Politehnica Iași a anunțat la începutul acestui an că a ajuns la o înțelegere cu Nicandro Breeveld pentru o rezilierea pe cale amiabilă a contractului, deși acesta era scadent peste 6 luni. Alți doi fotbaliști care au încheiat conturile cu gruparea din Copou sunt Donaldo Acka și Lucas Chacana, care vor ajunge în Liga 2, la U Cluj.

În ceea ce privește achizițiile, ieșenii l-au adus deocamdată pe Ștefan Cană de la FCSB, împrumut până la finalul campionatului, dar sunt în discuții și cu Universitatea Craiova pentru transferurile lui Ivanov și Tudorie.

Transferuri Poli Iași în iarna lui 2021

  • Veniri: Ștefan Cană (FCSB); Pablo Gaitan (General Diaz); Laurențiu Brănescu (Kilmarnock); Rafael Acosta (Olympiakos Nicosia); Dylan Flores (Alajuelense); Uros Duranovic (Radnicki Nis); Deyver Vega (Sandefjord);
  • Plecări: Nicandro Breeveld, Donaldo Acka (U Cluj), Lucas Chacana (U Cluj), Gai Assulin, Dan Tălmaciu;

Transferuri Academica Clinceni în iarna lui 2021

  • Veniri: Martin Toshev (Zhetysu Taldykorgan);
  • Plecări:

Transferuri Chindia în iarna lui 2021

  • Veniri: Milan Kocic (FC Volunari); Florinel Mitrea (Turris-Oltul Turnu Măgurele);
  • Plecări:

Transferuri Gaz Metan Mediaș în iarna lui 2021

  • Veniri: Vlad Morar (UTA Arad), Adama Yves Sarr (Tuzlaspor);
  • Plecări:

Pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1, FC Argeș s-a întărit în această iarnă la nivel administrativ și tehnic, fiind numiți un nou prședinte și un nou antrenor: Jean Vlădoiu, respectiv Mihai Ianovschi. În privința lotului de jucători, s-a obținut împrumutul pe 6 luni al Cristian Dumitru de la FCSB și au loc tratative cu același club pentru fundașul stânga grec Arstidis Soiledis.

La plecări, notăm retragerea din activitate a lui Andrei Prepeliță, care a devenit director sportiv, precum și rezilierile contractelor jucătorilor Andrei Blejdea și Gabriel Deac.

Transferuri FC Argeș în iarna lui 2021

  • Veniri: Mihai Ianovschi (antrenor), Cristian Dumitru (FCSB);
  • Plecări: Andrei Prepeliță (retras), Andrei Blejdea (Dinamo), Gabriel Deac;
ADVERTISEMENT