Fotbal intern

Hermannstadt – U Cluj 0-1, după 2-0 în tur! Sibiul câştigă barajul supravieţuirii şi va juca în prima ligă şi în sezonul viitor

12.06.2019 | 19:22
Hermannstadt  U Cluj 01 dupa 20 in tur Sibiul castiga barajul supravietuirii si va juca in prima liga si in sezonul viitor

FANATIK vă oferă un LIVE BLOG cu toate informațiile despre meciul de baraj pentru promovarea/menținerea în Liga 1 Betano, dintre formațiile U Cluj și FC Hermannstadt. Gruparea lui Vasile Miriuță s-a impus cu scorul de 2-0, după golurile înscrise de Petrescu (min. 79) și Tsoumou (min. 79). Prima manșă s-a jucat pe 9 iunie, pe Cluj Arena, iar meciul a fost transmis în direct de Telekom Sport, Digi Sport și Look Plus, iar a manșa retur se joacă miercuri, 12 iunie, de la ora 18.00, la Sibiu. Toate fazele importante le poți vedea mai jos!

UPDATE, 12 iunie, ora 19.45. Hermannstadt – U Cluj 0-1, scor final, dar sibienii rămân în Liga 1 Betano şi sezonul viitor datorită victoriei din tur cu 2-0.


UPDATE, 12 iunie, ora 18.00. Miercuri, la Sibiu, începând cu ora 18:00, are loc returul barajului de menţinere în Liga 1 Betano. După 2-0 în tur, la Cluj, Hermannstadtare prima şansă de a juca şi sezonul viitor în Liga 1, formaţia antrenată de Bogdan Lobonţ având nevoie de 3 goluri în deplasare pentru a promova. Meciul va fi arbitrat de Marius Avram şi va fi transmis de Telekom Sport, Digi Sport și Look Plus, dar şi pe FANATIK.RO în format LIVE VIDEO şi TEXT – vezi MINUT CU MINUT aici


UPDATE, 11 iunie, ora 10.35. Fanul lui U Cluj care i-a spart capul unui jandarm și l-a lăsat inconștient pe teren la meciul cu Hermannstadt de la barajul pentru Liga 1 Betano a fost prins și este cercetat pentru ultraj și tentativă de omor. Tânărul este din Florești, județul Cluj, și are 27 de ani.


UPDATE, ora 20.30. O parte dintre suporterii lui U Cluj au pătruns pe teren la finalul meciului cu Hermannstadt, iar unul dintre jandarmii aflați în fața galeriei clujene a fost lovit puternic în cap și a rămas inconștient, într-o baltă de sânge. Acesta a fost lovit cu un scaun aruncat din zona în care se afla galeria lui U Cluj. Jandarmul a fost transportat de urgență la spital. Medicii au reușit să îl stabilizeze, dar va rămâne în continuare sub supraveghere pentru a fi supus unor investigații amănunțite, anunță telekomsport. VEZI AICI VIDEO

Jandarmul lovit puternic în zona capului de un fan al lui U Cluj. Captură foto: telekomsport.ro
Jandarmul lovit puternic în zona capului de un fan al lui U Cluj. Captură foto: telekomsport.ro

UPDATE, ora 20.20. Vasile Miriuță (antrenor Hermannstadt): “Știam că o să fie o partidă dificilă. Nicio echipă nu și-a dorit să riște. Noi ne-am dorit să nu primim gol, dar să marcăm. Au încercat, au jucători de valoare și un public excepțional. Te simți fotbalist cu un asemenea public. I-am blocat bine, dar trebuia să avem mai multă grijă la Goga. Ne așteaptă un meci greu pe teren propriu. Trebuie să ne pregătim foarte bine. Nu Miriuță este important, ci echipa. Trebuie să ne atingem obiectivul. În acest moment pot să zic că mă gândesc la meciul de miercuri”.


UPDATE, ora 20.20. Bogdan Lobonț (antrenor U Cluj): “Mai avem de jucat încă un meci la Sibiu. Putem să producem surpriza acolo, dar important este ca băieții să își revină după efortul depus în această zi. Trebuie să fim realiști. Este o experiență din care toți avem ce învățat. Băieții au dat totul și trebuie să ne refacem. Miercuri mergem și ne jucăm șansa la Sibiu. De ce să fiu supărat pe jucători? N-am de ce. Ei au făcut tot ceea ce le-am cerut eu. Mergem la Sibiu să ne jucăm șansa. Nu mă tem de suporteri, dar îmi doresc ca ei să vină și la Sibiu să îi încurajeze pe băieți. Să mutăm Cluj Arena la Sibiu”

Min. 90. Final de meci!

Min. 79. GOL HERMANNSTADT! Tsoumou a profitat de o greșeală din apărarea celor de la U Cluj și a înscris golul de 2-0.

Min. 79. GOL HERMANNSTADT! Petrescu deschide scorul cu o lovitură din afara careului. VIDEO

Min. 45. PAUZĂ!

Min. 28. Tătar a trimis perfect din lovitură liberă, dar balonul a șters bara și a trecut peste poarta lui Dur.

Min. 25. Dorin Goga șutează din afara careului, dar Căbuz respinge.

*Aproximativ 25.000 de spectatori sunt pe Cluj Arena

Min. 13. Dorin Goga trimite puternic spre poarta lui Căbuz, dar goalkeeperul lui Hermannstadt reține fără probleme.

Min. 10. Ocazie mare pentru Hermannstadt. Tsoumou a profitat de o eroare a lui Alex Coman, dar nu a reușit să îl învingăă pe Dur. VIDEO

UPDATE, ora 18.00. A început meciul dintre U Cluj și Hermannstadt


UPDATE, ora 17:10. Echipele de start:

U Cluj: Dur-Bozoancă – Al. Coman, I. Ursu, Cordoş, Berci – G. Giurgiu, G. Florescu – N. Pîrvulescu, Goga, Greu – Gavra
Hermannstadt: Căbuz – Al. Măţel, Dandea, I. Stoica, D. Tătar – Dâlbea, Dumitriu – P. Petrescu, Lendric, Sg. Popovici – Tsoumou


UPDATE, ora 16.30. Fanii lui echipei antrenate de Bogdan Lobonț fac spectacol pe străzile din Cluj Napoca înaintea meciului cu Hermannstadt.

UPDATE, 9 iunie, ora 15:24 / Fanii dinamoviști din Peluza Cătălin Hîldan au mers la Cluj pentru a fi alături de cei ai Universității la meciul cu Hermannstadt.


UPDATE, 9 iunie, ora 15:06 / Suporterii Universității Cluj fac tot posibilul să-și ajute echipa să promoveze în Liga 1 Betano. Un grup al fanilor ”șepcilor roșii” au petrecut noaptea în fața hotelului unde sunt cazați cei de la Hermannstadt şi au cântat pentru a-i deranja pe jucătorii lui Vasile Miriuţă.


UPDATE, 9 iunie, ora 14.35. Nu mai puțin de 20.000 de spectatori vor fi prezenți pe stadion la meciul U Cluj – Hermannstadt de la barajul pentru Liga 1 Betano.


LIVE BLOG U Cluj – Hermannstadt în barajul pentru Liga 1 Betano

Ultima confruntare din acest sezon la nivel de cluburi în fotbalul românesc, propune un duel interesant între antrenorii celor două formații, Bogdan Lobonț la Universitatea Cluj și Vasile Miriuță la Hermannstadt. Fostul portar al naționalei României a venit pe banca tehnică a ”șepcilor roșii” la începutul acestui an și a reușit să-i ducă pe clujeni pe locul trei la finalul campionatului din Liga 2.

De partea cealaltă, Vasile Miriuță a preluat formația FC Hermannstadt la începutul lunii octombrie, după demiterea lui Alexandru Pelici. Noul tehnician al sibienilor a reușit să salveze echipa de la retrogradarea directă în ultima etapă, în meciul direct cu Dunărea Călărași. Eroul acelei întâlniri a fost atacantul croat Ivan Lendric, care a înscris golul de 2-1 în ultimele secunde și a dus echipa la baraj.

Fotbaliștii de la Hermannstadt se bucură după golul decisiv marcat de Ivan Lendric în meciul cu Dunărea Călărași

Suporterii clujeni fac spectacol în oraș

Partida U Cluj – Hermannstadt, din prima manșă a barajului de menținere/promovare în Liga 1 Betano, va fi arbitrată de Andrei Chivulete, care va fi ajutat de asistenții Valentin Avram și Marius Nicoară, în timp ce Iulian Călin va fi rezervă. Observator de arbitri va fi Corneliu Fecioru, în timo ce observator de joc a fost desemnat Felix Grigore. Returul va avea loc miercuri, 12 iunie, tot de la ora 18:00, la Sibiu.

Suporterii formației u Cluj aștepată cu nerăbdare jocul de duminică și au împânzit prin oraș mesaje de susținere a favoriților. ”Trăieşte clipa, susţinând echipa””O ultimă strigare în drumul nostru spre promovare””Luptă “U”””No, amu-i amu! Tot Clujul la meci”, sunt câteva dintre bannere, în timp ce pagina de Facebook a galeriei stă scris: ”Am intrat în febra meciului! Nu ai scuză dacă ratezi aşa ceva! TOT CLUJUL LA MECI!”.

Daniel Ghiță susține U Cluj

Universitatea Cluj are un suporter de lux la barajul cu FC Hermannstadt, luptătorul Daniel Ghiță anunțând că îi susține pe elevii lui Bogdan Lobonț. Cu toate acestea, ”șepcile roșii” au o misiune extrem de dificilă, mai ales că în cele trei baraje disputate în ultimii ani nicio formație din Liga 2 nu a reușit să treacă de echipa din Liga 1 Betano care a ajuns aici. Cea mai aproape a fost Chindia Târgoviște anul trecut, când a pierdut la loviturile de departajare cu FC Voluntari.

Partida U Cluj – FC Hermannstadt, din prima manșă a barajului de promovare/menținere în Liga 1 Betano, are loc duminică, 9 iunie, de la ora 18:00, pe Cluj Arena. Duelul este transmis de Telekom Sport, Digi Sport și Look Plus, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.