Fotbal international

VIDEO / Barcelona, CE UMILINŢĂ: 1-4! Messi, cel mai dur criticat!

UPDATE, ora 08:30 / Presa catalană a criticat în termeni duri prestaţia jucătorilor Barcelonei în înfrîngerea suferită în faţa Celtei, scor 1-4. Pique, ter Stegen, şi tripleta "MSN" au fost...
24.09.2015 | 00:07
VIDEO  Barcelona CE UMILINTA 14 Messi cel mai dur criticat
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 08:30 / Presa catalană a criticat în termeni duri prestaţia jucătorilor Barcelonei în înfrîngerea suferită în faţa Celtei, scor 1-4. Pique, ter Stegen, şi tripleta “MSN” au fost primii luaţi în vizor. Messi a fost cel mai criticat, fiind amintit startul de sezon mult sub aşteptări. Iată caracterizarea făcută de El Mundo Deportivo.

Ter Stegen a fost vinovat la primul gol, dar şi mai mult îngrijorează lipsa sa de eficienţă în faţa atacanţilor adverşi. Ia gol la fiecare situaţie periculoasă. Cei de la Celta au ratat doar cînd nu au nimerit poarta.

ADVERTISEMENT

Alves a fost în permanenţă depăşit de Nolito, care a profitat de spaţiile pe care le lăsa libere. Nu este încă în cea mai bună formă după accidentare.

Pique a fost penalizat la uriaşa eroare din prima repriză, la golul de 2-0, deşi se descurcase bine pînă atunci. Nu şi-a mai revenit apoi.

ADVERTISEMENT

Macherano nu a dat siguranţă echipei nici prin intervenţiile sale, nici atunci cînd s-a aflat cu mingea la picior. Început slab de sezon pentru el.

Mathieu a încercat să schimbe ritmul, din postura de fundaş dreapta, dar se vede că este încurcat de această poziţie în teren.

ADVERTISEMENT

Sergio Roberto a fost mereu ocupat să acopere spaţiile lăsate libere de Alves. A fost primul schimbat.

Busquets a fost în permanenţă depăşit de adversari, nu s-a putut impune la mijlocul terenului. Înlocuit şi el, după o zi slabă.

ADVERTISEMENT

Iniesta a fost vizibil deranjat de marcajul om la om care i s-a făcut pe tot terenul. Chiar şi aşa, a contribuit la cîteva ocazii ale Barcelonei.

Neymar a marcat golul de onoare al Barcelonei, dar a fost apatic în multe momente ale jocului. Îi lipseşte continuitatea pe parcursul unui joc.

 

Messi este în continuare lipsit de intensitate, la fel cum a fost în tot acest sezon. Nu mai are aceeaşi dorinţă de gol din sezoanele precedente. A încercat mai mult să paseze, iar şuturile sale au fost neconvingătoare.

Suarez a făcut cel mai slab meci de la venirea la Barcelona. A fost mereu anticipat de fundaşii adverşi şi nu a reuşit să se facă simţit în niciuna dintre fazele importante ale echipei.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

În această rundă intermediară, FC Barcelona a fost umilită de Celta Vigo, scor 4-1, în timp ce Real Madrid a cîştigat pe terenul lui Athletic Bilbao, scor 2-1. Astfel, galacticii au trecut peste catalani şi sînt pe primul loc, la egalitate cu Celta Vigo.

CLASAMENT

realll

FINAL

Athletic Bilbao – Real Madrid 1-2 (Sabin 68 / Benzema 19, 70)

GOOOL BENZEMA! Francezul reuşeşte dubla şi o pune pe Real din nou în avantaj.

GOOOL BILBAO! Bascii egalează cu 22 de minute înainte de final prin Sabin!

GOOOL BENZEMA! Madrilenii deschid scorul în minutul 19.

REZULTAT

Celta Vigo – FC Barcelona 4-1 (Nolito 26, Aspas 30, 56, Guidetti 83 / Neymar 80) VEZI VIDEO

FINAL DE MECI! Barcelona a pierdut primul meci din acest sezon, la Celta Vigo!

CE UMILINŢĂ! Celta Vigo are 4-1 cu Barcelona!!

GOOOL BARCELONA! Neymar micşorează din diferenţă!

GOOOL CELTA VIGO! Aspas face dubla!

GOOOOL CELTA VIGO! Aspas înscrie un super-gol, o scăriţă peste Ter Stegen.

GOOOL CELTA VIGO! Nolito deschide scorul în minutul 26!

Echipele de start la Bilbao – Real Madrid:

bilbao real

A început partida!

La ora 21:00 începe un meci foarte greu pentru FC Barcelona, în deplasare la Celta Vigo. Luis Enrique a trimis în teren cea mai bună echipă pe care o are, cu tripleta ofensivă Messi-Suarez-Neymar.

De la ora 22:00 începe duelul Athletic Bilbao – Real Madrid, una dintre cele mai grele deplasări din campionat pentru echipa lui Rafa Benitez.

ECHIPELE DE START LA CELTA VIGO – BARCELONA

Celta - Barcelona

ADVERTISEMENT