Fanatik Show

Rusescu a calificat Steaua după un penalty discutabil

Steaua obţine victoria, scor 1-0, şi merge în semifinalele competiţiei. Rusescu a marcat golul victoriei dintr-un penalty contestat îndelung de olteni. Alexandru Tudor a acordat lovitură de...
04.12.2014 | 18:55
Rusescu a calificat Steaua dupa un penalty discutabil

Steaua obţine victoria, scor 1-0, şi merge în semifinalele competiţiei. Rusescu a marcat golul victoriei dintr-un penalty contestat îndelung de olteni. Alexandru Tudor a acordat lovitură de pedeapsă după o intervenţie a lui Bălgrădean asupra lui Rîpă.

Min. 90+4: Finalul partidei.

Min 90+2: Cartonaş galben pentru Latovlevici.

Min 89: Chipciu este blocat la marginea careului de fundaşii olteni.

Min. 87: Cartonaş galben pentru Cojocaru pentru tragere de timp.

Min. 84: Andrei Sin intră în locul lui Madson.

Min. 82: Lovitura de cap a lui Mateiu trece puţin pe lîngă poartă.

Min. 79: Şutul lui Prepeliţă trece puţin pe lîngă poartă.

Min. 78: Popa intră în locul lui Rusescu. Atacantul stelist pare destul de nervos.

Min. 74: Cârstea intră în locul lui Ferfelea.

Min. 69: GOOOOOOOOL STEAUA!!!! Rusescu transformă lovitura de pedeapsă şi Steaua trece în avantaj.

Min. 67: Rîpă este faultat în suprafaţa de pedeapsă de Bălgrădean. Penalty pentru Steaua.

Min. 63: Sănmărtean intră în locul lui Neagu.

Min. 59: Şutul lui Bawab de la 10 metri trece peste poartă.

Min. 57: Pătrunderea lui Bawab este blocată de Luchin.

Min. 55: Corner pentru Craiova, steliştii resping cu greu.

Min. 51: Şutul lui Chipciu trece mult pe lîngă poartă.

Min. 46: Chipciu intră în locul lui Toşca.

Min. 46: Herghelegiu îi ia locul lui Băluţă la CSU.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: Finalul primei reprize.

Min. 42: Brandan finalizează cu o lovitură de cap, Cojocaru reţine.

Min. 40: Şutul lui Latovlevici este respins în faţă de Bălgrădean, dar Rusescu nu poate profita.

Min. 36: Stanciu trage spre colţul lung, de la marginea careului, Bălgrădean respinge.

Min. 33: Prepeliţă preia un balon la marginea careului mic şi încearcă să marcheze cu călcîiul. Mingea trece un pic pe lîngă poartă.

Min. 32: Stanciu şutează din interiorul careului, Bălgrădean respinge.

Min. 30: Breeveld vede un cartonaş galben după ce l-a ţinut de tricou pe Mateiu.

Min 29: Rîpă trimite o pasă greşită înapoi, Papp intervine excelent şi repară.

Min 26: Rusescu este faultat din spate, Izvoranu scapă fără galben.

Min 24: Steaua are mai mult posesia, dar nu reuşeşte să iuţească jocul pentru a crea pericol.

Min. 19: Papp intervine pe un atac al gazdelor şi îi trimite lui Cojocaru cu capul.

Min 15: Papp pierde o minge la marginea careului stelist, dar Luchin este atent şi îl deposedează pe Băluţă.

Min. 12: Centrarea lui Stanciu, din lovitură liberă, este reţinută fără probleme de Bălgrădean.

Min. 7: Prepeliţă şutează de la 25 de metri, Bălgrădean reţine fără emoţii.

Min 4: Centrarea lui Neagu este greşită şi iese în aut de poartă.

Min. 1: A început partida.

UPDATE 18:37 / Ilie Balaci a dat lovitura de start pentru ultima partidă de pe “Oblemenco”. Înainte, l-a încurajat pe stelistul Rusescu, accidentat de Gabi Mureşan la Târgu Mureş.

UPDATE 18:30 / Organizatorii au creat un adevărat spectacol de lumini, artificii şi confeti înainte de startul ultimei partide de pe stadionul “Ion Oblemenco”. Centralul din Bănie va fi dărîmat după meciu cu Steaua pentru a se construi o nouă arenă.

UPDATE 18.50. Cele două formaţii. Astea sînt echipele pentru meciul din Cupă. Din echipa Stelei lipsesc nume grele. Keşeru, Varela, Filip, Bourceanu şi Tănase au fost lăsaţi la Bucureşti, în timp ce Chipciu, Sănmărtean, Szukala şi Popa sînt doar rezerve.  “Chipciu simte dureri de la şuruburi. Îl doare de fapt celălat picior. Szukala are şi el o problemă. Keşeru, la fel. La Arlauskis mă miră că nu e titular”, a spus Duckadam la FANATIK SHOW. 

CRAIOVA: Bălgrădean – Tîrnăcop, Izvoranu, Frăsinescu, Vătăjelu – Mateiu, Madson, Brandan – Băluţă, Bawab, Ferfelea

STEAUA: Cojocaru – Râpă, Luchin, Papp, Latovlevici – Prepeliţă (cpt), Breeveld – Stanciu, Neagu, Toşca – Rusescu.

Rezerve: Arlauskis – Szukala, Chipciu, Matei, Sănmărtean, Popa, Vîlceanu.

UPDATE 18: 45/ Decizie de ultimă oră în vestiarul Stelei ! Încă un “greu” al campioanei a decis, după ce s-a consultat cu staff-ul medical, să nu facă deplasarea la Craiova, pentru meciul din Cupa României. Astfel, după Cristi Tănase, Claudiu Keşeru, Lucian Filip şi Fernando Varela, Alexandru Bourceanu s-a alăturat celor patru, mijlocaşul Stelei invocînd dureri la gambă! Aşa cum FANATIK.RO a anunţat, din grupul deplasat la Craiova face parte şi Raul Rusescu, cel care a revenit pe teren la Botoşani după grava accidentare suferită la Tg. Mureş, chiar dacă are probleme în continuare cu vedere!

UPDATE 18:10 / Valeriu Argăseală a confirmat informaţia publicată de FANATIK.RO că Varela, Keşeru, Filip şi Tănase nu au făcut deplasare. “Jucătorii lăsaţi acasă au fiecare o problemă. Tănase are o contractură, Keşeru o stare avansată de oboseală. Filip are o problemă la piciorul stîng. Iar la Varela este problema cu glezna stîngă. Asta nu înseamnă că nu dăm importanţă cupei. Nu vrem ca jucătorii să se accidenteze mai grav. Sînt foarte importanţi jucătorii care vor lipsi, dar nu putem să forţăm. Urmează meciurile cu Iaşi şi Kiev, de asemenea importante. Toţi cei care îi suplinesc se ridică la nivelul acest0r titulari. Mă gîndesc că o să joace Chipciu atacant. Nu cred că o să înceapă Rusescu titular”, a spus Argăseală la FANATIK SHOW, pe Look TV

CRAIOVA-STEAUA. UPDATE Ora 14:45 / Steaua a plecat spre Craiova în această după amiază! Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că 4 jucători cheie au rămas acasă: Cristi Tănase, Claudiu Keşeru, Lucian Filip şi Fernando Varela! Cei patru sînt menajaţi de Costel Gâlcă, pentru jocul din Cupa României! Totuşi, din grupul deplasat la Craiova face parte şi Raul Rusescu, cel care a revenit pe teren la Botoşani după grava accidentare suferită la Tg. Mureş.

––––––––––-

CRAIOVA-STEAUA. Steaua a învins la Botoşani în ultimul meci al etapei a 16-a a Ligii 1, scor 2-0, dar Costel Gâlcă are mari dureri de cap după jocul din Moldova. Asta deoarece Tănase şi Keşeru au părăsit terenul de joc acuzînd accidentări. Dacă în cazul lui “Dodel”, problemele nu sînt foarte mari, înlocuirea lui Keşeru a venit după ce în minutul 76, “Kleo” a ieşit şifonat dintr-un clinci cu un apărător al Botoşaniului, acuzînd o lovitură oarbă în genunchi.

CRAIOVA-STEAUA. Deşi staff-ul medical al Stelei a încercat minute bune să îl repună pe picioare, Keşeru nu a mai reluat partida, fiind înlocuit în minutul 81 de Rusescu. De altfel, nici după minute bune de la accidentare, Keşeru nu se putea deplasa singur, fiind sprijinit în drumul spre banca de rezerve de unul din fizioterapeuţii Stelei. “Sperăm să nu fie ceva grav”, s-a rezumat să spună Gâlcă la finalul partidei.

keseruuuuu

CRAIOVA-STEAUA. Totuşi, durerea nu i-a dispărut complet lui Claudiu Keşeru nici în cursul nopţii de luni spre marţi, atacantul Stelei urmînd a fi supus unor investigaţii medicale complexe în cursul acestei seri. Situaţia este cu atît mai critică pentru antrenorul Stelei cu cît urmează, joi, un meci infernal, în sferturile Cupei României, la Craiova, împotriva CS Universitatea, cea mai în formă formaţie a momentului din fotbalul intern. “Puneţi-mi-l pe picioare, că nu am cu cine să joc joi”, le-a transmis Gâlcă membrilor staffului medical.

rusescu-660x369

CRAIOVA-STEAUA. Cu toate că a revenit în meciul de la Botoşani, Raul Rusescu nu poate intra titular încă într-o partidă cu miză imensă, după ce a fost supus unei operaţii la ochiul drept, în urma accidentării horror suferită la jocul de la Tg. Mureş. Iar cum inclusiv Gabi Iancu este indisponibil, Costel Gâlcă nu are variante pentru linia de atac a Stelei pentru meciul de joi, în cazul în care Claudiu Keşeru nu va putea fi recuperat în timp util!

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!