VIDEO / Steaua şi-a aflat ADVERSARA din turul III preliminar! Cu cine se bate pentru play-off

Marian Popovici   
în STIRI INTERNATIONALE
21/07/2015, 16:13
VIDEO / Steaua şi-a aflat ADVERSARA din turul III preliminar! Cu cine se bate pentru play-off GALERIE FOTO

Steaua Bucureşti va juca în turul trei preliminar al Ligii Campionilor cu Partizan Belgrad, campioana Serbiei, care a trecut în dublă manşă de Dila Gori, campioana Georgiei. În deplasare s-a impus cu 2-0, în timp ce pe teren propriu a cîştgat cu 1-0.

”Roş-albaştrii” vor evolua pe Naţional Arena în prima manşă, fără spectatori, pe 28 sau 29 iulie, în timp ce returul va avea loc la Belgrad, pe 4 sau 5 august.

Echipa folosită de Partizan:  Zivokovici – Vulicevici, Balazici, Cirkovici, Petrovici – Babovici, Brasanaci, Jevtovici, A. Zivkovici – Oumarou, Bojinov

*************************************************************

UPDATE 17:20 / Final de meci! Partizan s-a impus cu 2-0 şi s-a calificat în turul următor, unde va întîlni cel mai probabil Steaua Bucureşti.

UPDATE 16:50 / GOOOOL PARTIZAN! Sîrbii îşi dublează diferenţa prin Oumaru, în minutul 64.

UPDATE 16:38 / Jocul din partea secundă este destul de modest, sîrbii aşteptînd finalul meciului.

UPDATE 16:15 / PAUZĂ! Partizan Belgrad conduce cu 1-0 la pauză în deplasarea de la Dila Gori. În acest moment sîrbii conduc cu 2-0 la general.

UPDATE 16:06 / GOOOOL PARTIZAN! Sîrbîî sînt în proporţie de 99% calificaţi în turul III preliminar, unde vor juca împotriva Stelei! Golul a fost reuşit de Brasanac, în minutul 37!

UPDATE 16:00 / Dila Gori a avut mai multe şuturi pe poartă, 2-1 raportul, însă posesia este de partea oaspeţilor, 60-40!

UPDATE 15:30 / A început meciul!

UPDATE 15:26 / Echipele de start în Dila Gori – Partizan: 

dila gori

Steaua e ca şi calificată în turul 3 preliminar din Liga Campionilor după ce a învins cu 2-0 în tur pe Trencin. Adversara roş-albaştrilor din turul 3 preliminar se va decide marţi de la ora 15:30 după meciul retur dintre campioana Georgiei, Dila Gori şi Partizan Belgrad. 

Vrei să vezi pe viu Bayern Munchen şi Real Madrid? Aici ai totul GRATIS: cazare, transport, bilete la meci!

Chinul din tur

Partizan Belgrad pornea mare favorită în turul 2 preliminar în faţa campioanei Georgiei, Dila Gori. Însă meciul de la Belgrad a fost mult mai dificil decît se aşteptau sîrbii.

AUDI răsplăteşte cititorii FANATIK.RO cu o invitaţie dublă la Audi Cup 2015! Înscrie-te AICI

Gruzinii au dat o replică dură lui Partizan, iar sîrbii au tremurat pînă în ultimele minute pentru victorie. Campioana Georgiei a rezistat 82 de minute, sîrbii reuşind să cîştige cu un gol din lovitură liberă marcat de Babovic în minutul 83.

Cu toate acestea, 1-0 e un scor subţire pentru Partizan, în condiţiile în care Dila Gori va avea în retur aportul fanilor. Sîrbii rămîn favoriţi la calificare, însă nimic nu e jucat.

VEZI VIDEO GOLUL LUI BABOVIC:

Antrenorul care a uimit Europa

Dila Gori e o prezenţă surpriză în preliminariile Ligii după ce a reuşit să le sufle titlul celor de la Dinamo Tbilisi. Antrenorul acestei echipe e  Ucha Sosiashvili şi are doar 25 de ani.

so

A cîştigat titlul în primul sezon ca antrenor principal şi e cel mai tînăr antrenor din Europa care cîştigă titlul. Dila Gori a avut o formulă curajoasă la Belgrad, în condiţiile în care a jucat 4-3-3. Gruzinii au fost aproape de un rezultat surpriză, dar golul lui Babovic din final îi pune pe cei de la Partizan în pole position pentru calificare.

 

 

Închide ×