Fotbal international

VIDEO / Steaua şi-a aflat ADVERSARA din turul III preliminar! Cu cine se bate pentru play-off

Steaua Bucureşti va juca în turul trei preliminar al Ligii Campionilor cu Partizan Belgrad, campioana Serbiei, care a trecut în dublă manşă de Dila Gori, campioana Georgiei. În deplasare s-a...
21.07.2015 | 16:13
VIDEO  Steaua sia aflat ADVERSARA din turul III preliminar Cu cine se bate pentru playoff
ADVERTISEMENT

Steaua Bucureşti va juca în turul trei preliminar al Ligii Campionilor cu Partizan Belgrad, campioana Serbiei, care a trecut în dublă manşă de Dila Gori, campioana Georgiei. În deplasare s-a impus cu 2-0, în timp ce pe teren propriu a cîştgat cu 1-0.

”Roş-albaştrii” vor evolua pe Naţional Arena în prima manşă, fără spectatori, pe 28 sau 29 iulie, în timp ce returul va avea loc la Belgrad, pe 4 sau 5 august.

ADVERTISEMENT

Echipa folosită de Partizan:  Zivokovici – Vulicevici, Balazici, Cirkovici, Petrovici – Babovici, Brasanaci, Jevtovici, A. Zivkovici – Oumarou, Bojinov

*************************************************************

UPDATE 17:20 / Final de meci! Partizan s-a impus cu 2-0 şi s-a calificat în turul următor, unde va întîlni cel mai probabil Steaua Bucureşti.

ADVERTISEMENT

UPDATE 16:50 / GOOOOL PARTIZAN! Sîrbii îşi dublează diferenţa prin Oumaru, în minutul 64.

UPDATE 16:38 / Jocul din partea secundă este destul de modest, sîrbii aşteptînd finalul meciului.

UPDATE 16:15 / PAUZĂ! Partizan Belgrad conduce cu 1-0 la pauză în deplasarea de la Dila Gori. În acest moment sîrbii conduc cu 2-0 la general.

ADVERTISEMENT

UPDATE 16:06 / GOOOOL PARTIZAN! Sîrbîî sînt în proporţie de 99% calificaţi în turul III preliminar, unde vor juca împotriva Stelei! Golul a fost reuşit de Brasanac, în minutul 37!

UPDATE 16:00 / Dila Gori a avut mai multe şuturi pe poartă, 2-1 raportul, însă posesia este de partea oaspeţilor, 60-40!

ADVERTISEMENT

UPDATE 15:30 / A început meciul!

UPDATE 15:26 / Echipele de start în Dila Gori – Partizan: 

dila gori

Steaua e ca şi calificată în turul 3 preliminar din Liga Campionilor după ce a învins cu 2-0 în tur pe Trencin. Adversara roş-albaştrilor din turul 3 preliminar se va decide marţi de la ora 15:30 după meciul retur dintre campioana Georgiei, Dila Gori şi Partizan Belgrad. 

Vrei să vezi pe viu Bayern Munchen şi Real Madrid? Aici ai totul GRATIS: cazare, transport, bilete la meci!

Chinul din tur

Partizan Belgrad pornea mare favorită în turul 2 preliminar în faţa campioanei Georgiei, Dila Gori. Însă meciul de la Belgrad a fost mult mai dificil decît se aşteptau sîrbii.

AUDI răsplăteşte cititorii FANATIK.RO cu o invitaţie dublă la Audi Cup 2015! Înscrie-te AICI

Gruzinii au dat o replică dură lui Partizan, iar sîrbii au tremurat pînă în ultimele minute pentru victorie. Campioana Georgiei a rezistat 82 de minute, sîrbii reuşind să cîştige cu un gol din lovitură liberă marcat de Babovic în minutul 83.

Cu toate acestea, 1-0 e un scor subţire pentru Partizan, în condiţiile în care Dila Gori va avea în retur aportul fanilor. Sîrbii rămîn favoriţi la calificare, însă nimic nu e jucat.

VEZI VIDEO GOLUL LUI BABOVIC:

Antrenorul care a uimit Europa

Dila Gori e o prezenţă surpriză în preliminariile Ligii după ce a reuşit să le sufle titlul celor de la Dinamo Tbilisi. Antrenorul acestei echipe e  Ucha Sosiashvili şi are doar 25 de ani.

so

A cîştigat titlul în primul sezon ca antrenor principal şi e cel mai tînăr antrenor din Europa care cîştigă titlul. Dila Gori a avut o formulă curajoasă la Belgrad, în condiţiile în care a jucat 4-3-3. Gruzinii au fost aproape de un rezultat surpriză, dar golul lui Babovic din final îi pune pe cei de la Partizan în pole position pentru calificare.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: