News

Live finala iUmor, Antena 1 – Sâmbătă 1 iunie

01.06.2019 | 20:00
Live finala iUmor Antena 1  Sambata 1 iunie
Mihai Bendeac, Delia și Cheloo sunt pregătiți de marea finală iUmor

Sâmbătă, 1 iunie 2019, Antena va difuza marea finală a show-ului iUmor. Ajunsă la sezonul cu numărul șase, producția cu care postul trustului Intact a reușit să cucerească din nou audiențele reunește în ultima etapă cei mai buni concurenți, iar lupta pentru marele premiu se anunță una extrem de strânsă, iar telespectatorii se vor bucura de o nouă porție zdravănă de râs.

Cine sunt finaliștii iUmor, sezonul șase

Printre cei 11 finaliști care se bat pentru cei 20.000 de euro puși în joc, se numără atât actori de stand up comedy, cât și trupe de umor, gata să încânte publicul cu noi momente de-a dreptul savuroase.  Așa cum ne-am obișnuit, nu vor lipsi nici invitații surpriză, comici consacrați care vor întreține atmosfera, până când se va desemna marele câștigător.

Astfel, în urma votului telespectatorilor, după ce obținuseră în prealabil un feedback pozitiv din partea celor trei jurați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, în finala competiției s-au calificat următorii concurenți: Florin GheorgheTrupa MicSerghei Dîm, Doi Degeaba, George Ţintã, Magdalena Chihaia, Irena Boclincă, Vasi Borcan, Varză, Florin Siriac și Adi Bobo.

Șerban Copoț și Dan Badea sunt prezentatorii finalei iUmor
Șerban Copoț și Dan Badea sunt prezentatorii finalei iUmor

Șerban Copoț și Dan Badea le vor fi alături concurenților

Ca în fiecare ediției a acestui sezon, marea finală va fi prezentată de Șerban Copoț și Dan Badea. Carismaticii prezentatori TV le vor fi alături, pas cu pas, concurenților care vor urca pe scena iUmor în această seară.

Îi invităm pe cei care i-au votat pe concurenţi în fiecare ediţie, pentru a-i trimite mai departe, sã le fie alături şi în marea finală. Mai ales că noi le dăm şi oportunitatea să-şi aleagã singuri finalul, votându-şi favoritul. E ca şi cum finalul Game of Thrones ar fi fost votat de fani!”,a declarat Șerban Copoț, completat imediat de colegul său : „De ce să vă uitaţi la finală? Pentru că Viorica Dăncilă ( Irena Boclincă) o să vă bulverseze existenţa prin numărul ei, pentru că Vasi Borcan duce umorul în sfere în care nu a fost vreme de cinci sezoane, iar ceilalţi concurenţi v-au pregătit o seară cu râs isteric garantat. D-aia!” , a spus și Dan Badea.

Chiar dacă finala show-ului este înregistrată, votul telespectatorilor se va face live. Dacă în audiții concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația „iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

Publicul poate vota concurentul preferat într-un interval de 20 de minute, la numărul 1313. Cei cinci câștigători ai sezoanelor de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea) şi Andrei Cojocaru (sezonul al V-lea).