Pariuri sportive

Franţa ratează victoria! Vezi cele şase optimi de finală!

Optimile de finală stabilite pînă acum sînt următoarele:...
25.06.2014 | 22:14
Franta rateaza victoria Vezi cele sase optimi de finala

Optimile de finală stabilite pînă acum sînt următoarele:

Brazilia – Chile (28 iunie)

Columbia – Uruguay (28 iunie)

Olanda – Mexic (29 iunie)

Costa Rica – Grecia (29 iunie)

Franţa – Nigeria (30 iunie)

Argentina – Elveţia (1 iulie)

_______________________________________________________________________________________

UPDATE 01:10 / Selecţionerul Didier Deschamps l-a contrazis pe elevul său, Karim Benzema. “Am avut multe ocazii, trebuia să înscriem. Însă totul e bine, am făcut multe schimbări şi vroiam ca alţi elevi să cunoască ritmul competiţiei. Nigeria nu a ajuns din întîmplare în faza optimilor, dar noi avem jucători care sînt pregătiţi fizic. O să pregătim meciul cu Nigeria foarte bine”, a fost opinia selecţionerului francez.

UPDATE 01:08 / Karim Benzema a criticat jocul echipei sale la finalul partidei terminate la egalitate cu Ecuador, 0-0. “Nu am pierdut şi ne-am şi calificat, asta e important. Maracana este un stadion superb, cu  o istorie în spate, atmosfera a fost senzaţională Ecuadorienii au avut un portar senzaţional şi nouă ne-a lipsit eficacitatea. Trebuie să avem grijă cu Nigeria, trebuie să ne revenim şi să marcăm”, a fost reacţia vîrfului de la Real Madrid.

Min. 90+3: Se fluieră finalul partidei.

Min. 90+1: Giroud este servit excelent la 6 metri, pe centru, nepresat de nimeni, dar lovitura sa de cap se duce fix în braţele lui Dominguez.

Min. 89: Schimbare la Ecuador: iese Noboa şi intră Caicedo.

Min. 87: Remy este deschis pe partea deraptă a careului, intră în centru şi trage de la 11 metri, spre colţul lung, dar Dominguez respinge.

Min. 84: Benzema ratează o nouă ocazie mare a francezilor. Ajuns în careu, la 8 metri de poartă, lateral stînga, atacantul lui Real Madrid a tras puternic, dar pe centru, iar Dominguez a respins în faţă.

Min. 83: Cartonaş galben pentru Erazo.

Min. 82: Ecuador schimbă: iese Arroyo şi intră Achilier.

Min. 81: Noboa îl deschide excelent pe Arroyo pe partea stîngă, acesta avansează cu mingea, intră în careu, dar şutul său trece pe lîngă poartă.

Min. 79: Schimbare la Franţa: iese Griezmann şi intră Remy.

Min. 78: Benzema şutează de la marginea careului, cu efect, dar Dominguez reţine. Francezii sînt în impas.

Min. 73: Pogba ratează ocazia meciului, trimiţînd o lovitură de cap puţin pe lîngă poartă.

Min. 67: Francezii domină repriza secundă, însă golul nu apare.

Min. 58: Şansă de gol imensă ratată de Pogba! Francezul trimite în blocajul fundaşilor ecuadorieni.

Min. 54: Şansă mare de gol pentru Ecuador! Noboa trimite un şut puţin pe lîngă poartă.

Min. 48: Antonio Valencia este eliminat după o intrare extrem de dură asupra fundaşului stînga Digne.

Min. 47: Şansă mare de gol pentru Franţa! Griezmann putea deschide scorul însă portarul sud-american a respins mingea cu greu.

A început repriza secundă!

Min. 45: Arbitrul fluieră finalul primei reprize.

Min. 26: Sagna centrează în faţa porţii, mingea se îndreaptă spre Benzema care are practic golul pe frunte, dar portarul Dominguez respinge în ultima clipă. Excelentă intervenţie!

Min. 20: Primul atac mai consistent al sud-americanilor. Eder Valencia este lansat în careu, dar Lloris iese inspirat şi reuşeşte să reţină în ultima clipă.

Min. 16: Sissoko trimite un voleu de la peste 20 de metri şi, chiar dacă execuţia mijlocaşului francez este cadrată, Dominguez reţine.

Min. 10: Francezii controlează jocul, dar fără să aibă vreo mare ocazie. Ecuadorienii abia au reuşit să iasă din propria jumătate.

Min. 8: Sissoko îi plasează un cot în figură lui Minda, dar arbitrul nu vede. Francezul a riscat eliminarea.

Loading the player…

Min. 1: Se fluieră startul partidei.

___________________________________________________________________________________________

UPDATE / Aşezările celor două echipe în teren:

ecu

UPDATE 22:01 / Vreme excelentă pentru fotbal în Brazilia.

frantaaa

Franţa este în proporţie de 99% calificată în optimile de finală, aşa că vor privi meciul cu Ecuador mult mai relaxat. Cel mai bun exemplu este titularizarea lui Schneiderlin. Mai mult, tot în primul 11 se va afla şi Griezmann.

Ecuador se află în acest moment pe locul doi în grupă, la egalitate cu Elveţia, însă europenii au un meci foarte uşor, cu Honduras.Pentru a se califica în optimile de finală, sud-americanii au nevoie de un un egal cu Franţa şi acelaşi rezultat şi la Elveţia, iar în cazul unei victorii pot pierde calificarea doar dacă europenii se impun cu minimum 3 goluri mai mult în meciul lor. În cazul unei înfrîngeri, Ecuador se califică dacă pierde şi Elveţia.

ECHIPELE DE START:

ecuadorr fracataatsa

Tags: