Stiri sportive

“Jilava mă termină psihic!” Vezi decizia Curţii de Apel

UPDATE: 10:39 Judecătorii admit cererea lui Gigi Becali şi se acordă amînare două luni, următorul termen de judecată fiind programat pe 26 noiembrie! "Să vă dea Dumnezeu sănătate", a spus...
01.10.2013 | 09:00
Jilava ma termina psihic Vezi decizia Curtii de Apel
ADVERTISEMENT

UPDATE: 10:39 Judecătorii admit cererea lui Gigi Becali şi se acordă amînare două luni, următorul termen de judecată fiind programat pe 26 noiembrie! “Să vă dea Dumnezeu sănătate”, a spus finanţatorul Stelei la final, înainte ca acesta să părăsească sala de judecată!

UPDATE: 10:37 Procurorul de caz cere un termen mai scurt în care să se analizeze dorinţa finanţatorului stelist! “Nu sînt motive pentru prelungirea judecăţii! Mai ales că apărătorii inculpatului Gigi Becali, în iunie, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, doreau acelaşi lucru pe care noi, Parchetul, îl susţinem acum! Motivările sentinţelor nu au relevanţă! “

UPDATE: 10:28 Patronul Stelei a susţinut un discurs emoţionant în faţa instanţei de judecată! FANATIK vă prezintă cuvintele latifundiarului din Pipera. “Doamna preşedinte, vă rog să daţi termen mai lung de două luni că nu au venit motivările de la sentinţe şi dubele arestului mă termină psihic! N-au revizie, n-au nimic! Şi nu mai vreau să mă duc toată ziua la judecată, mai ales că sînt într-un război cu toată conducerea de la Jilava, iar asta mă afectează psihic. În plus, mai sînt şi toate drumurile, de la Jilava la instanţe şi înapoi”.

UPDATE: 10:25 Gigi Becali este primul care a luat cuvîntul în faţa instanţei!

UPDATE: 10:24 Avocatilor li se permite sa discute cu Gigi Becali inainte de pledoaria acestora.

UPDATE: 10:23 A început judecata finanţatorului stelist!

UPDATE 10.18: Becali a fost adus în faţa instanţei. Patronul Stelei este îmbrăcat lejer, în blugi şi pulover. El a zîmbit larg cînd l-a văzut în sală pe Virgil Becali.

UPDATE: 09:45 Gigi Becali a fost adus la Curtea de Apel Bucureşti de o dubă a penitenciarului Jilava. Gigi este susţinut doar de Virgil Becali din partea familiei, care se află deja în sală.

Rămîneţi pe fanatik.ro. Aici veţi afla cele mai importante momente petrecute la Curtea de Apel şi ce decizie se va lua în cazul lui Gigi Becali.

…………………………….

Becali speră să stea cît mai puţin în detenţie. Judecarea contestaţiei depuse de omul de afaceri la decizia Tribunalului Bucureşti de contopire a pedepselor cu închisoarea şi aplicarea unui spor de pedeapsă de şase luni va fi analizată astăzi de Curtea de Apel Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Tribunalul Bucureşti a decis în 27 iunie, după ce a judecat cererea de contopire a pedepselor lui Becali, să îi aplice acestuia un spor de şase luni de închisoare. Finanţatorul Stelei a primit astfel o condamnare de trei ani şi jumătate de detenţie.

Decizia a fost atacată cu recurs atât de finanţatorul Stelei, cît şi de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), care ceruse un spor de pedeapsă de un an, pe motiv că Becali a comis mai multe de infracţiuni, cu grad ridicat de pericol şi în participaţie penală cu un anturaj infracţional.

ADVERTISEMENT

 

Tags: