Pariuri sportive

S-a RĂZBUNAT pe Bouchard: “Mi-am regăsit jocul!”

Simona Halep a fost entuziasmată după acest meci: "Mi-am regăsit jocul, mi-am găsit foarte bine loviturile. Cred că şi vouă, spectatorilor v-a plăcut. Bouchard va fi o mare jucătoare. Vreau...
20.10.2014 | 17:44
Sa RAZBUNAT pe Bouchard Miam regasit jocul
ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost entuziasmată după acest meci:Mi-am regăsit jocul, mi-am găsit foarte bine loviturile. Cred că şi vouă, spectatorilor v-a plăcut. Bouchard va fi o mare jucătoare. Vreau să mă bucur împotriva Serenei şi mă voi bate pentru fiecare punct”, a declarat Halep. 

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI 

GAME SET ŞI MECI SIMONA HALEP! Românca a avut un joc entuziasmant în care a amintit de evoluţiile de la Roland Garros sau Wimbledon. Este a 44 -a victorie pentru Halep în acest an, în care are şi 14 eşecuri. Urmează meciul contra Serenei Williams de miercuri. 

ADVERTISEMENT

5-3 Game Simona! Halep este la doar un game de victorie. A avut cîteva probleme pe serviciu, pe care l-a rezolvat în prelungirile game-ului cu două servicii perfecte

4-3 Game Bouchard! Genie are din nou dificultate pe propriul serviciu, însă în cîştigă după un schimb de mingi foarte bun reuşit de canadiancă

ADVERTISEMENT

4-2, Game ALB Halep! Simona cîştigă la zero, serviciul merge foarte bine! Bouchard pare descumpănită de nivelul de joc pe care îl arată Halep

3-2, Game Bouchard! Genie reuşeşte să îşi facă cu dificultate serviciul după ce salvează două mingi de break

ADVERTISEMENT

buu

3-1 HALEP! Simona reuşeşte din nou un game perfect, în care a greşit foarte puţin şi în care serviciul a arătat foarte bine

2-1, BREAK Simona! Ce game face Simona! Serviciile lui Bouchard au fost returnate foarte bine şi Simo face break-ul de la 0-30! 

ADVERTISEMENT

1-1, Game Halep! Chiar dacă a avut dificultăţi în debutul game-ului, serviciul bun al Simonei i-a adus game-ul egalizator

0-1 Bouchard! Genie face un game alb în debutul setului secund şi e motivată în acest start de set

Începe setul doi cu Eugenie la serviciu! 

SET HALEP, 6-2! Simona Halep cîştigă primul set cu două break-uri obţinute datorită retururilor agresive care au pus-o în dificultate pe Eugenie Bouchard. Sperăm ca şi setul secund să decurgă la fel. 

summ

sim323232

5-2, Game Bouchard! Genie a cîştigat lejer pe propriul serviciu, dar Simona Halep urmează să servească pentru cîştigarea primului set

5-1! Game Halep! Simona a reuşit o evoluţie solidă pe propriul serviciu şi e la doar un game de cîştigarea primul set

4-1! Game Bouchard! Canadianca salvează o minge de break şi cîştigă cu dificultate primul ei game al meciului. Simona Halep a cîştigat 21 din cele 35 de puncte pînă acum 

Simona este foarte concentrată în acest debut de meci foarte bun!

sim

4-0! Game Simona! Halep a reuşit să intre foarte bine în meci. Bouchard încă pare amorţită

3-0 ! BREAK Halep! Simona face break-ul reuşind lovituri de retur foarte bune, care o pun în dificultate pe canadiancă

bouchaaaa

2-0! Simona salvează două mingi de break şi are un început excelent de meci

BREAK Halep, 1-0! Simona revine de la 0-30 şi face break-ul în game-ul de debut

bouch

Genie serveşte prima în acest meci

START DE MECI! HAI SIMONA

UPDATE 16:23 / Chiar dacă Simona Halep e la Singapore, are mulţi fani în tribune:

simona

UPDATE 16:16 / Jucătoarele au intrat pe teren. Simona Halep e favorită la pariuri.

simo

UPDATE 20 octombrie 16:05 / Serena Williams a cîştigat primul meci din grupa roşie cu Ana Ivanovic, în două seturi, 6-4, 6-4 şi Simona Halep va debuta la Turneul Campioanelor peste cîteva minute.

HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR. Simona debutează în competiţia de elită luni, de la ora 16:00, împotriva canadiencei Eugenie Bouchard. Este primul meci la Turneul Campioanelor pentru ambele sportive, ele fiind repartizate în grupa roşie, alături de Serena Williams şi Ana Ivanovic.

IMG 85685368

Optimism românesc, pesimism internaţional

HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR. Simona nu a avut un final de sezon prea reuşit, cu ieşiri destul de rapide în turneele americane. Deşi toată lumea avea aşteptări mari de la Halep la US Open, ultimul turneu de Mare Slem, românca a părăsit rapid competiţia, încă din turul 3, după o înfrîngere clară în faţa Mirijanei Lucic-Baroni.
500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

636x423_1403507556ee2234b0

Presa internaţională nu-i dă nici o şansă Simonei în acest turneu, New York Times notînd că “românca e ieşită din formă”. Americanii o văd favorită pe conaţionala lor, Serena Williams, care s-a confruntat şi ea cu probleme fizice în ultimele săptămîni:Serena a avut cea mai bună tragere la Turneul Campioanelor. Halep este ieşită din formă în ultimul timp şi n-a mai trecut de sferturile de finală ale unei competiţii WTA din luna iulie”scrie New York Times.

HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR. Totuşi, Ion Ţiriac este optimist înainte de acest turneu şi crede că Simona Halep poate face o figură frumoasă: “Eu cred că e grupa perfectă! Cu cât e mai grea grupa, cu atât mai bine. Fata asta a venit de undeva din cer, într-un an. Important e să vezi un singur lucru la Simona Halep, în acest turneu. Dacă este sau nu competitivă la nivelul acesta”, a declarat Ion Ţiriac.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????

“Ascensiune meteorică pentru Halep”

HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR. Chiar dacă ultimele luni nu au fost cele mai bune pentru Simona, site-ul WTA o laudă pe româncă şi notează că a reuşit o “ascensiune meteorică doar într-un sezon”.

simona-halep-este-starul-in-ascensiune-al-lunii-iulie-271037

Simona Halep a cîştigat 8 turnee în ultimele 16 luni, o performanţă incredibilă, care explică locul ei din clasamentul mondial. În plus, Halep este doar a 6-a jucătoare din istorie care reuşeşte să se impună în 6 turnee, într-un singur sezon (2013).

HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR. Pînă acum, doar 10 naţiuni au dat cîştigătoare în Turneul Campioanelor: SUA (17), GER (6), BEL (5), CZE (4), YUG (3), ARG (2), AUS (2), SUI (2), FRA (1), RUS (1). Dacă Halep reuşeşte să se impună, România va fi a 11-a ţară din acest club select.

“Voi încerca totul. Vreau să fiu pozitivă şi cred în şansele mele”

HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR.  Simona este oprimtistă înainte de startul în ultimul mare turneu al anului. La conferinţa de presă înainte de meciul cu Bouchard, românca a declarat că a muncit mult să ajungă aici:

“De la vîrsta de 14 ani, vroiam să devin jucătoare profesionistă şi ştiam că am posibilitatea să ajung aici. Am încredere, am mare încredere în jocul meu. Voi încerca totul. Vreau să fiu pozitivă şi cred în şansele mele pentru că acesta este cel mai important lucru”, a declarat Halep la conferinţa de presă înainte de meciul cu Eugenie Bouchard. (sursă foto: WTA.com)

siom

Înfrîngere amară împotriva canadiencei

HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR.  Simona a jucat semifinala de la Wimbledon în faţa canadiencei Eugenie Bouchard. Halep pornea atunci ca favorită, mai ales că venea după o finală epocală la Roland Garros, pierdută la mare luptă în faţa Mariei Şarapova.

Simona+Halep+Wimbledon+Day+10+YAjcaM7QPDxl

Din păcate pentru româncă, ea s-a accidentat destul de serios la gleznă în debutul meciului. Bouchard a reuşi să se impună în semifinală, scor  7-6 (5), 6-2. În ultimul act, Bouchard a fost carne de tun pentru cehoaica Petra Kvitova, care a cîştigat fără emoţii, 6-3, 6-0.

HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR. La meciurile directe, Simona  şi “Genie” Bouchard sînt la egalitate, 1-1, victoria româncei fiind obţinută la Indian Wells, în acest an, scor  6-2, 1-6, 6-4.

simona

 

 Genie, fashion icon

HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR. Adversara Eugenie Bouchard este una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din circuit. Acest lucru a atras sponsorii ca un magnet. Deşi nu se poate compara cu venituri din publicitate cu Maria Şarapova, Genie este jucătoarea din noul val care atrage cele mai multe venituri. Mai mult, Genie a apărut în ediţia din luna octombrie a revistei Cosmopolitan, unde dă sfaturi despre fitness.

cosmo

BBC-ul a poreclit-o deja “Fata de aur a tenisului”, spunînd despre jucătoarea din Canada că are mari şanse să ajungă “la expunerea de care se bucură Maria Şarapova”.

Eugenie+Bouchard+Championships+Wimbledon+2013+vyGTi-WKkCdx

Eugenie-Bouchard-in-Rogers-Cup-2013-HD-Wallpapergenie-bouchard-sexy-holdays-relaxeugenie-bouchard-wta-interview-getting-to-know

 Vedetă în noul val

HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR. Alături de Simona, Eugenie Bouchard este considerată una dintre vedetele noului val. Jucătoarea din Canada, în vîrstă de 20 de ani, a reuşit să surprindă pe toată lumea anul acesta, cînd s-a calificat  în semifinalele primului turneu de Mare Şlem al anului, la Australian Open. A cedat atunci în două seturi, în faţa sportivei Na Li, care a cîştigat turneul.

A fost prima jucătoare de tenis din Canada care a jucat o semifinală de turneu de Mare Şlem la senioare. Canadianca a fost desemnată anul trecut “cea mai bună debutantă în circuitul profesionist”.

HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR. Eugenie Bouchard a început să joace în turnee în anul 2005. A participat la mai multe competiţii de junioare din Canada, pe care a reuşit să le cîştige. În anul 2012, Eugenie a devenit prima jucătoare de tenis din Canada care a cîştigat un turneu de Mare Şlem, după ce s-a impus în turneul de junioare de la Wimbledon. În finală, a învins-o pe Elena Svitolina.

Coşmarul lui Eugenie în 2014 a fost Petra Kvitova. Cehoaica a învins-o clar în prima ei finală de Grand Slem, 6-3, 6-0 la Wimbledon, şi i-a suflat primul titlu Premier 5, la Wuhan, unde a bătut-o tot în ultimul act.

gennnne

 Simona, uşor favorită la pariuri

HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR. Casele de pariuri prevăd un duel echilibrat între Bouchard şi Simona Halep. Sportiva noastră este considerată favorită în acest meci, cu o cotă de 1,80 la victorie, în timp ce adversara are cota 2,00 pentru un succes.

genie232322323232

 Bouchard se inspiră din filme

HALEP LA TURNEUL CAMPIOANELOR. Eugenie Bouchard compară experienţa de la Turneul Campioanelor cu filmul de acţiune Jocurile Foamei, în care participanţii se luptau pentru supravieţuire într-o arenă. Canadianca a postat pe contul ei de twitter un citat din filmul american: “Să înceapă Jocurile Foamei!”, alături de poza cu cele 8 participante.

eugenie

 

Hunger-Games-Katniss-Everdeen

 

ADVERTISEMENT
Tags: