Pariuri sportive

Rodriguez, zeu într-o repriză: gol şi două pase decisive!

Min. 90+3: Proenca fluieră finalul partidei. Columbia se califică fără emoţii în optimi, acolo unde va juca împotriva Uruguayului. Japonia este eliminată....
24.06.2014 | 23:01
Rodriguez zeu intro repriza gol si doua pase decisive

Min. 90+3: Proenca fluieră finalul partidei. Columbia se califică fără emoţii în optimi, acolo unde va juca împotriva Uruguayului. Japonia este eliminată.

Min. 89: GOOOL COLUMBIA!!! James Rodriguez primeşte o pasă excelentă, intră în careu unde îl întoarce de două ori pe Yoshida, iar apoi saltă mingea peste portarul Kawashima şi îşi încoronează repriza de excepţie!

Loading the player…

Min. 85: Schimbă şi Zaccheroni: iese Kagawa şi intră Kiyotake.

Min. 85: Schimbare istorică a Columbiei: Pekerman îl scoate pe portarul Ospina şi îl trimite pe teren pe Faryd Mondragon, care la 43 de ani devine cel mai vîrstnic jucător din istorie la Mondiale.

* Lukas Podolski l-a felicitat pe Twitter pe portarul columbian

podolski

Min. 83: Kagawa este deschis excelent în careu, dar şutul său la colţul lung trimis de la 6 metri trece pe lîngă poartă.

Min. 82: GOOOL COLUMBIA! Martinez înscrie al doilea său hol cu un şut la colţul lung, cu latul, din interiorul careului. Rodriguez a trimis din nou o pasă senzaţională!

Loading the player…

Min. 79: Japonezii atacă însetaţi, dar fără pic de luciditate. Columbienii sînt relaxaţi, iar contraatacurile lor tăioase se fracturează rînd pe rînd înainte de finalizare.

Min. 69: Schimbare la Japonia: iese Okazaki şi intră Kakitani.

Min. 65: Okubo reia direct din voleu o centrare de pe partea stîngă, însă şutul său din interiorul careului ocoloşte cu puţin poarta.

Min. 64: Honda execută o nouă lovitură liberă din apropierea careului, dar nici de data aceasta nu reuşeşte să înscrie. Jucătorul lui Milan preferă acum o execuţie în forţă, dar folha seca trimisă de mijlocaşul nipon este boxată de Ospina.

Min. 62: Prima schimbare a japonezilor: Zaccheroni îl scoate pe Aoyama şi-l introduce pe Yamaguchi.

Min. 62: Guarin vede cartonaşul galben pentru un fault din spate făcut asupra lui Kagawa.

Min. 55: GOOOL COLUMBIA! Jackson Martinez şutează în diagonală, din interiorul careului şi reuşeşte să înscrie după ce şi un fundaş japonez a deviat discret mingea. Reuşita atacantului de la FC Porto nu ar fi fost posibilă fără faza excelent creată de James Rodriguez, cel care a pasat decisiv.

Loading the player…

Min. 54: Rodriguez execută o lovitură liberă de pe partea stîngă, mingea ajunge la colţul lung, de unde Armero nu reuşeşte decît să trimită pe lîngă poartă.

James Rodriguez, proaspăt intrat la pauză în acest joc, este cel mai bun pasator decisiv al ultimei ediţii a campionatului francez, cu 12 assisturi. La acest Mondial, decarul columbian a marcat de două ori.

Min. 46: Începe a doua repriză. Columbienii fac două schimbări: ies Cuadrado şi Quintero, iar în locul lor intră Rodriguez şi Carbonero.

Min. 45+1: Proenca fluieră imediat după gol finalul primei reprize.

Min. 45+1: GOOOL JAPONIA!!! Honda centreză, iar Okazaki trimite din interiorul careului o lovitură de cap exelentă care-l bate pe Ospina.

Loading the player…

Min. 42:Jackson Martinez şutează de la 15 metri, central, puţin pe lîngă, după o deschidere excelentă a lui Ramos.

Min. 33: Honda execută o a treia lovitură liberă din apropierea careului pentru japonezi, de data aceasta din partea stîngă. Şutul său este plasat aproape perfect, dar trece milimetric pe lîngă bara din stînga lui Ospina.

Columbienii au aşteptat 52 de ani un nou penalty la Cupa Mondială. Sud-americanii îl primiseră pe ultimul pe 30 mai 1960, într-o înfrîngere 1-2 cu Uruguay.

Min. 26: Kagawa îl driblează pe Balanta la marginea careului, dar şutul său, deşi e bine plasat, este trimis destul de slab, îndeajuns cît Ospina să-l respingă în corner. Şansă bună pentru japonezi.

Min. 17: GOOOL COLUMBIA! Cuadrado transformă penalty-ul cu un şut-bombă pe centrul porţii!

Loading the player…

Min. 16: Penalty pentru Columbia! Ramos cade în urma unui contact cu Konno, iar Proenca ia decizia corectă.

Min. 15: În urma unui corner, mingea ajunge la Hasebe, care trimite un şut de la 25 de metri, însă Ospina reţine.

Min. 9: Hasebe îl descide excelent în careu pe Okubo, cu o pasă de 25 de metri, atacantul nipon preia bine, se descurcă excelent iniţial reuşind să întoarcă un adversar în careu, dar şutul este dezamăgitor.

Min. 7: Honda execută o lovitură liberă de la 25 de metri, dintr-o poziţie foarte bună, dar mingea atinge zidul şi ajunge în braţele lui Ospina fără să-i facă probleme columbianului.

* Japonezii nu au marcat în ultimele lor două partide jucate împotriva Columbiei

Min. 1: A început partida

______________________________________________________________________________________________

Columbia joacă ultima partidă a grupei C din postura de echipă calificată deja în optimi, iar singura chestiune care se pune acum, deşi doar teoretic, este dacă vor termina pe primul loc. Singura şansă ca sud-americanii să piardă şefia este ca Japonia să bată astăzi, iar Coasta de Fildeş să învingă, dar să şi recupereze o marjă de 5 goluri la golaveraj. De partea cealaltă, niponii speră să învingă, iar Grecia să-i încurce pe africani, dar şi în această situaţie se pune problema golaverajului, pentru că, în caz de egal în cealaltă partidă a grupei, japonezii trebuie să bată fie la două goluri.

Formaţiile de start:

Japonia: 1. Kawashima – 2. Uchida, 22. Yoshida, 15. Konno, 5. Nagatomo – 14. Aoyama, 17. Hasebe (c) – 9. Okazaki, 4. Honda, 10. Kagawa – 13. Okubo; Antrenor: Alberto Zaccheroni.

Columbia: 1. Ospina (c) – 4. Arias, 23. Valdez, 16. Balanta, 7. Armero – 11. Cuadrado, 15. Mejia, 13. Guarin, 20. Quintero – 21. Martinez, 19. Ramos; Antrenor: Jose Pekerman.

Arbitru: Pedro Proenca; Asistenţi: Bertino Miranda şi Jose Trigo (toţi din Portugalia)