Fotbal intern

Liga 2. Hermannstadt câştigă derby-ul rundei şi rămâne pe primul loc. Ripensia, primul eşec! Vezi toate scorurile

LIVE LIGA 2 ETAPA 7. Ripensia Timişoara pierde primul meci al sezonului, la Târgovişte, Mihalcea debutează cu victorie la Mioveni, Dan Alexa a ajuns la a patra victorie din patru meciuri la...
09.09.2017 | 16:01
Liga 2 Hermannstadt castiga derbyul rundei si ramane pe primul loc Ripensia primul esec  Vezi toate scorurile
ADVERTISEMENT

LIVE LIGA 2 ETAPA 7. Ripensia Timişoara pierde primul meci al sezonului, la Târgovişte, Mihalcea debutează cu victorie la Mioveni, Dan Alexa a ajuns la a patra victorie din patru meciuri la Dunărea Călăraşi! Hermannstadt şi-a confirmat statutul de favorită, a trecut şi de ASU Poli, şi a redevenit lider. VEZI CLASAMENTUL ÎN GALERIE FOTO.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

LIVE LIGA 2 ETAPA 7. Runda 7 din eşalonul secund începe vineri, la ora 18:00, cu un meci care altădată avea loc pe prima scenă a fotbalului nostru. Şi în Liga 2, FC Argeş şi ASA Tg. Mureş sunt printre protagoniste, cu speranţe îndreptăţite la promovare. Piteştenii ocupă poziţia a cincea şi vor să rămână în trena primelor clasate, în timp ce mureşenii sunt pe al treilea loc al podiumului, la doar un punct de locurile care asigură accederea în primul eşalon.

Aşadar, va fi un meci de “1X2”, ca pe vremuri, în care oaspeţii vor încerca să treacă peste şocul despărţirii de Dinu Gheorghe, preşedintele clubului până acum trei zile, şi să arate că în acest sezon rămân o candidată cu pretenţii la promovare. De partea cealaltă gazdele, după înfrângerea din prima etapă, au avut un parcurs fără greşeală şi doresc să continue pe aceeaşi linie.

ADVERTISEMENT

LIVE LIGA 2 ETAPA 7. Hermannstadt şi Ripensia au adversari “grei”

Un alt derby al rundei va avea loc la Târgovişte, unde gazdele de la Chindia, puse pe fapte mari în acest sezon şi cu gândul la noul stadion de care vor beneficia în scurt timp, au ocazia să-şi testeze forţele într-o dispută cu ocupanta poziţiei secunde, Ripensia Timişoara, care până acum şi-a depăşit cu mult condiţia de nou-promovată şi vrea să regăsească gloria trecutului.

O altă echipă abia venită pe a doua scenă, Hermannstadt, va trebui să-şi confirme statutul de lider, în faţa celei de-a doua formaţii a Timişoarei, care e la un pas de podium. Aşadar, o rundă plină de meciuri tari, mai ales la vârf, care poate provoca schimbări în clasament, fără vreo influenţă serioasă asupra luptei pentru promovare, care abia a început. Iată programul etapei a 7-a:

ADVERTISEMENT

VINERI

FC Argeş Piteşti – ASA Tg. Mureş 1-2 (Panait 22 aut. / Iacob 10, Sârbu 53)

SÂMBĂTĂ

Dacia Unirea Brăila – Sportul Snagov 0-1 (Vlădoiu 74)

Chindia Târgovişte – Ripensia Timişoara 1-0 (Mihai 3)

Metaloglobus Bucureşti – Luceafărul Oradea 1-0 (Tânc 60 aut.)

Academica Clinceni – Foresta Suceava 2-0 (Ion 54, 77)

CS Mioveni – Ştiinţa Miroslava 5-1 (14, 33, Ayza 25, Florescu 50, Ene 92 / Marin 73)

CS Baloteşti – Pandurii Tg. Jiu 0-2 (Rus 6, Dănăricu 70)

CS Afumaţi – UT Arad 2-0 (Vasile 51, Nicolae 94)

Dunărea Călăraşi – Olimpia Satu Mare 5-1 (Pană 40, Mezu 43, Drăghiceanu 53, Munteanu 64, Alexandru 70 / Lusamba 45)

AFC Hermannstadt – ASU Politehnica Timişoara 1-0 (Bogdan Rusu 44)

Tags: