VIDEO/ Sydney-Al Hilal 1-0. Prima reacţie a lui Reghe!

UPDATE / . Laurenţiu Reghecampf a fost dezamăgit de rezultatul înregistrat în Australia, însă este încrezător că echipa lui va cîştiga Liga Campionilor: ”Ne aşteaptă 65.000 de fani...
25.10.2014 | 12:56
VIDEO SydneyAl Hilal 10 Prima reactie a lui Reghe
ADVERTISEMENT

UPDATE / . Laurenţiu Reghecampf a fost dezamăgit de rezultatul înregistrat în Australia, însă este încrezător că echipa lui va cîştiga Liga Campionilor: ”Ne aşteaptă 65.000 de fani la Riyadh! Pentru toţi aceşti fani vom încerca să cîştigăm Liga Campionilor!”, a spus Reghecampf.

Final de meci! Al Hilal pierde nemeritat prima manşă a Ligii Campionilor Asiei, scor 0-1 cu West Sidney Wanderers. Returul va avea loc sîmbătă, 1 noiembrie, la ora 19:30.

ADVERTISEMENT

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Vezi aici integral prima repriză a meciului:

Statisticile partidei

stats

Min 90+1. Ocazie mare pentru Al Hilal! Portarul australienilor se evidenţiază şi reuşeşte să respingă o minge destul de grea!

GOOOOOOL SYDNEY! Gazdele deschid scorul prin Juric în minutul 64!

Loading the player…

Şansă mare pentru Al Hilal! Arabii cer un penalty dar arbitrul consideră că nu este cazul.

Loading the player…

A ÎNCEPUT REPRIZA SECUNDĂ!

FINALUL PRIMEI REPRIZE! SCORUL LA PAUZĂ ESTE EGAL, 0-0.

Un jucător australian a intrat dur prin alunecare la Pintilii, dar jucătorul român îşi revine!

Începutul de meci îi aparţine clar formaţiei antrenată de Reghecampf. O nouă ocazie de gol!

Loading the player…

Prima şansă de gol aparţine celor de la Al Hilal!

Loading the player…

LIVE / REGHECAMPF – AL HILAL – FINALA LIGII CAMPIONILOR!

A ÎNCEPUT FINALA LIGII CAMPIONILOR ASIEI! Australienii au avut lovitura de start!

UPDATE 11:15 / Au mai rămas 15 minute pînă la startul partidei. Românul Pintilii este titular!

WESTERN SYDNEY

Ante Covic, Daniel Mullen, Nikolai Topor-Stanley, Brendon Hamill, Antony Golec, Mateo Poljak, Iacopo La Rocca, Shannon Cole, Mark Bridge, Brendon Santalab, Labinot Haliti.

ADVERTISEMENT

AL HILAL

Abdullah Mohammed S Alsdairy, Abdulla Zori Aldossary, Yasir Alshahrani, Digao, Kwak Taehwi, Salman Alfarajm, Mihai Pintilli, Thiago Neves, Saud Kariri, Salem Mohammed S Aldawsari, Nassir Alshamrani.

***************************************************************************

LIVE / REGHECAMPF – AL HILAL – FINALA LIGII CAMPIONILOR!

UPDATE 10:30 / A mai rămas o oră pînă la startul meciului! Arabii au invadat Australia şi au făcut spectacol pe străzile din Sydney!

ADVERTISEMENT
Loading the player…
Loading the player…

La cîteva luni după ce a semnat cu Al Hilal, Laurenţiu Reghecampf este în faţa celui mai important trofeu pe care îl poate cîştiga o echipă de club din Asia: Liga Campionilor! Gruparea sa va juca astăzi, începînd cu ora 11:30, prima manşă a finalei, împotriva australienilor de la West Sydney Wanderers. Partida va putea fi urmărită în format LIVESCORE pe FANATIK.RO, iar cele mai importante faze vor putea fi vizionate, în timp REAL pe FANATIK.RO. 

regheeeee

LIVE / REGHECAMPF – AL HILAL – FINALA LIGII CAMPIONILOR!

Meciul este unul foarte important pentru antrenorul român, atît din punct de vedere al obiectivului, cît şi financiar. Dacă ia trofeul, fostul tehnician stelist va pune mîna pe prima de un milion de euro, negociată cu şeicii încă de la semnarea contractului! De asemenea, conducătorii clubului Al Hilal i-au promis o primă specială şi dacă ia campionatul unde este rival cu Victor Piţurcă, însă momentan Liga Campionilor este principalul obiectiv. Pentru a afla cum se trăieşte în Arabia Saudită un astfel de eveniment, FANATIK.RO a stat de vorbă cu Grigore Sichitiu şi cu Ilie Balaci, doi antrenori care au petrecut mult timp la echipele din lumea arabă, cu rezultate notabile.

ADVERTISEMENT

universitatea-craiova-sichitiu-indica-un-alt-abuz-al-frf-100330-1

Grigore Sichitiu a activat la 5 echipe: Al Taawon (Arabia Saudită, 2010-2011) Al Waqra (Qatar, 1991-1992), Al-Shabab (Emiratele Arabe Unite, 2001-2002), Al-Nasr (Oman, 2002-2003, 2009-2010) şi Al-Jahra (Kuweit, 2003-2004). ”Grig” este optimist în ceea ce priveşte deznodămîntul finalei Ligii Campionilor Asiei şi s-ar bucura extrem de mult în cazul în care Reghecampf va cîştiga trofeul.
Saudi Arabia's Al Hilal Football Club coach Laurentiu Reghecampf arrives at a news conference before AFC Champions League final match against the Western Sydney Wanderers in Sydney

LIVE / REGHECAMPF – AL HILAL – FINALA LIGII CAMPIONILOR!

“E ca pe timpul lui Ceauşescu”

”Liga Campionilor Asiei e cel mai important trofeu pe care îl poate cîştiga Reghecampf acolo. Şeicii pun mare preţ pe această competiţie. Dacă facem o comparaţie, trofeul este la fel de important pentru echipele din Asia ca Liga Campionilor din Europa. Al Hilal este o echipă de tradiţie în Arabia Saudită. Suporterii au aşteptări foarte mari de la Reghecampf”, a spus Grigore Sichitiu pentru FANATIK.RO. Fostul manager al lui Rapid precizează faptul că nu numai suporterii, ci şi şeicii care patronează clubul au aşteaptări mari de la Reghe, mai ales că Al Hilal joacă finala Ligii Campionilor împotriva unei echipe care s-a înfiinţat în urmă cu doi ani!

REGHEEEEEEEEEEE

“Reghe e obligat să cîştige Liga Campionilor! Australienii ştiu rugby, nu fotbal!”

LIVE / REGHECAMPF – AL HILAL – FINALA LIGII CAMPIONILOR!

”E ca pe timpul lui Ceauşescu, sînt 11 şeici şi prinţi care o patronează pe Al Hilal, iar aceştia vor să fie cei mai buni de pe continent. Este o presiune fantastică pe Reghecampf. Este obligat să cîştige Liga Campionilor, mai ales că joacă împotriva unei echipe care s-ar pricepe mai bine la rugby. Nu se duce în Australia să se plimbe… Se ştie foarte bine că australienii sînt extrem de buni la rugby, la fotbal mai puţin. Aşa că şeicii lui Al Hilal au pretenţii foarte mari. Ar fi o bucurie imensă pentru noi, românii, dacă Reghecampf va luat Liga” , a mai adăugat Sichitiu.

BALACIIII

LIVE / REGHECAMPF – AL HILAL – FINALA LIGII CAMPIONILOR!

Balaci îl atenţionează pe Reghe

Ilie Balaci este ceva mai rezervat în privinţa şanselor lui Al Hilal să se impună în ”dubla” cu West Sidney Wanderers. ”Minunea blondă” a antrenat în lumea arabă la Al Shabab (1994-1996), Al Hilal (1997-1998, 2000-2001, 2002-2003), Al Ain (1998-2000), Al Sadd (2001-2002), Al Ahli (2003-2005), Al Arabi (2005-2006), Al Shabab (2006), Kazma (2009-2010) şi Al Nahda (2013).

reghe2

LIVE / REGHECAMPF – AL HILAL – FINALA LIGII CAMPIONILOR!

”Liga Campionilor  Asiei nu e ca în Europa. Al Hilal a mai cîştiga trofeul, l-a mai şi pierdut, e normală prezeţa echipei în finală… Reghecampf nu trebuie să pună filme motivaţionale, în schimb motivarea materială este mai importantă. Nu va cîştigat echipa care este favorită, ci echipa care este mai bună. Dacă va cîştiga Al Hilal, nu va fi doar meritul lui Reghecampf, ci şi al jucătorilor. Să nu uităm că Sydney a eliminat cîştigătoarea de anul trecut a Ligii Campionilor Asiei, Guangzhou Evergrande”, a spus Ilie Balaci pentru FANATIK.RO.

Video motivaţional pregătit de Reghecampf pentru elevii săi înainte de meciul cu Sydney Wanderers:

ADVERTISEMENT
Tags: