Fanatik Show

VIDEO / RIO AVE – STEAUA 2-2! Filip A SALVAT un punct Stelei la ultima fază!

RIO AVE - STEAUA. Lucian Filip a fost eroul Stelei în meciul cu Rio Ave. Portughezii au condus de două ori, dar campioana României a reuşit de fiecare dată să egaleze. Arbitrul polonez Marcin...
06.11.2014 | 23:59
VIDEO  RIO AVE  STEAUA 22 Filip A SALVAT un punct Stelei la ultima faza

RIO AVE – STEAUA. Lucian Filip a fost eroul Stelei în meciul cu Rio Ave. Portughezii au condus de două ori, dar campioana României a reuşit de fiecare dată să egaleze. Arbitrul polonez Marcin Borski a mai dezavantajat-o o dată pe Steaua, după ce o făcuse şi la meciul de la Bucureşti cu Napoli, scor 3-3. Acum, Borski le-a dat foarte uşor portughezilor, în minutul 76, după un presupus contact între Papp şi Tarantini.

LIVE RIO AVE-STEAUA.Gâlcă joacă cu acelaşi prim “11” pe care l-a folosit în derby-ul cu Dinamo, preferîndu-l, în continuare, pe Filip în dauna lui Latovlevici, pe partea stîngă!  LIVE RIO AVE-STEAUA. Importanţa meciului pe care steliştii îl dispută joi, în Portugalia, contra lui Rio Ave, l-a făcut pe Costel Gâlcă să analizeze cu o atenţie sporită primul “11” care urmează să intre în teren. Singura dilemă a tehnicianului stelist cu cîteva ore înainte de meci a fost folosirea în banda stîngă a lui Filip sau Latovlevici, însă în cele din urmă, Filip evoluează în Portugalia, Latovlevici nefiind nici în lot. “Gâlcă a inventat un fundaş stînga bun în persoana lui Filip”, a fost declaraţia lui Valeriu Argăseală la FANATIK SHOW.  LIVE RIO AVE-STEAUA. Gâlcă a permis ca toţi jucătorii campioanei să aibă prietenele şi nevestele alături de ei în deplasarea din Portugalia. “Aceste gesturi ne fac să fim mai uniţi cu el, ne destind şi crează o atmosferă superbă în vestiar”, au precizat şi jucătorii Stelei. LIVE RIO AVE-STEAUA. În clasament, Steaua are 6 puncte,m la fel ca Dinamo Kiev şi Aalborg. Rio Ave nu are niciun punct după 3 jocuri. LIVE RIO AVE-STEAUA. “Mintea mea este doar la meciul cu Steaua din Europa League, de joi. Încă mai cred în calificare, iar pentru asta avem neapărat nevoie de o victorie în partida de joi. Sînt convins că voi da gol în acest meci, dacă voi avea ocazia să joc“, a declarat Bressan pentru pagina de twitter a lui Rio Ave.

LIVE RIO AVE-STEAUA VIDEO / Accidentare Prepeliţă, min 2

LIVE RIO AVE-STEAUA VIDEO / GOL DIEGO LOPES MIN. 35

LIVE RIO AVE-STEAUA VIDEO / GOL KESERU MIN 61

LIVE RIO AVE-STEAUA VIDEO / PENALTY DISCUTABIL RIO AVE, GOL DE 2-1

LIVE RIO AVE-STEAUA VIDEO / GOL FILIP MIN 90+3

Tags: