Fotbal intern

UMILINŢĂ! Steaua distrusă de o echipă din liga a doua!

Costel Gâlcă şi-a început aventura la Steaua cu doi paşi greşiţi, dar nu neapărat ideea înfrîngerilor trebuie să-i dea emoţii tehnicianului, ci faptul că două echipe din liga a doua a...
25.06.2014 | 20:57
UMILINTA Steaua distrusa de o echipa din liga a doua

Costel Gâlcă şi-a început aventura la Steaua cu doi paşi greşiţi, dar nu neapărat ideea înfrîngerilor trebuie să-i dea emoţii tehnicianului, ci faptul că două echipe din liga a doua a Elveţiei au reuşit să se distreze cu roş-albaştri. Astăzi, Lugano a condus chiar şi cu 5-0, moment în care antrenorul campioanei a decis să-l schimbe pe Arlauskis, în locul căruia l-a introdus pe adolescentul Cojocaru. În ultimele 30 de minute, Keşeru a reuşit să reducă din diferenţă cu două goluri, dar amărăciunea din tabăra Stelei este mare. Acesta este ultimul amical al echipei din Ghencea în Italia, urmînd ca vineri, pe 27 iunie, să se întoarcă în România.

Min. 90+2: Coşmarul Stelei se termină. Arbitrul fluieră finalul partidei, una pe care jucătorii campioanei o vor uitată curînd.

Min. 81: GOOOOL STEAUA!!! 2-5! Keşeru înscrie după o centrare a lui Râpă, dar faza a fost creată de Robert Vâlceanu, puştiul de 17 ani al campioanei.

Min. 67: Schimbare la Steaua: iese Grădinaru şi intră Târnovan.

Min. 64: GOL STEAUA! 1-5! Keşeru înscrie cu un şut din interiorul careului.

Min. 58: Gâlcă îl schimbă pe Arlauskis cu Cojocaru. Lituanianul a avut parte de un meci de coşmar şi iese cu capul în pămînt.

Min. 57: GOL LUGANO! 0-5! Schmidt înscrie! Pagina de Facebook a Stelei anunţă că ultimele două goluri au fost marcate din offside.

facebook steaua

Min. 54: GOL LUGANO! 0-4! Dubajic înscrie de lângă Toşca cu o lovitură de cap.

Min. 47: Iancu execută o lovitură liberă de la 20 de metri, dar mingea ocoleşte puţin poarta.

Min. 46: Steaua schimbă toată distribuţia, cu excepţia lui Arlauskis. Gâlcă a trimis următorii jucători: Arlauskis – Râpă, Varela, Toşca, Latovlevici – Pham-Huy, Stanciu, Vâlceanu – Iancu, Keşeru, Grădinaru.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45+1: Arbitrul fluieră finalul primei reprize.

Min. 42: Chipciu trimite un şut în transversală, mingea ricoşează la Popa care nu reuşeşte să marcheze, reluarea sa fiind respinsă în corner.

Min. 38: GOL LUGANO! 0-3! Pacarizi duce scorul la un scor incredibil pentru stelişti cu un şut din afara careului!

Min. 34: GOL LUGANO! 0-2! Tosetti majorează scorul! Atacantul elveţenilor înscrie din faţa porţii, chiar de lîngă tînărul Aldea.

Min. 26: Steaua ratează două şanse bune prin Chipciu şi Szukala, după o fază la care a contribuit şi Prepeliţă.

Min. 12: Rafael ratează o nouă şansă bună. Defensiva stelistă dă un nou rateu, dar brazilianul lui Lugano nu reuşeşte să dubleze avantajul echipei sale.

Min. 4: GOL LUGANO! 0-1! Rafael da Silva deschide scorul pentru elveţieni. Brazilianul şutează din centrul careului, după o centrare venită de pe partea dreaptă.

Min. 1: A început partida.

Steaua joacă astăzi al doilea amical al verii, după ce în primul meci a pierdut contra echipei de liga a II-a din Elveţia, Chiasso (1-2). De data aceasta, adversara echipei lui Costel Gâlcă este o echipă sensibil mai bine cotată, FC Lugano, care joacă tot în cel de-al doilea eşalon elveţian, dar care, spre deosebire de Cihasso, care a terminat ultimul sezon pe locul 8, a fost pe podium, pe poziţia a doua.

Steaua: Arlauskis – Matei, Aldea, Szukala, Pîrvulescu – Răduţ, Prepeliţă, Neagu – Popa, Chipciu, Tănase; Antrenor: Costel Gâlcă.

Rezerve: Nita, Cojocaru – Rapa, Tosca, Latovlevici, Pham-Huy, Stanciu, Gradinaru, Keseru, Tarnovan, Varela, Iancu, Valceanu.

Tags: