Fotbal intern

LIVE STREAM FCSB – Dinamo VIDEO ONLINE Digi Sport 1, Telekom Sport, Look TV etapa 2 Liga 1 Betano. Vezi LIVE meciul ONLINE

29.07.2018 | 19:30
LIVE STREAM FCSB  Dinamo VIDEO ONLINE Digi Sport 1 Telekom Sport Look TV etapa 2 Liga 1 Betano Vezi LIVE meciul ONLINE

LIVE STREAM FCSB – Dinamo VIDEO ONLINE Digi Sport 1 Telekom Sport Look TV etapa 2 Liga 1 Betano.

Partida debutului de sezon a încins deja toate spiritele. Pentru gazde și mai ales pentru antrenorul Nicolae Dică meciul este unul care nu trebuie să aducă pași greșiti. Eșecul din prima etapă a zguduit serios vestiarul roș albaștrilor și doar victoria din Europa cu Rudar, din prima manșă, a mai liniștit apele. Nu suficient pentru că vulcanul Gigi Becali stă să erupă ca de fiecare dată. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!

Dinamo și FCSB

Gepostet von Dascalu Mihai am Sonntag, 29. Juli 2018

VEZI AICI LIVE STREAM FCSB – Dinamo VIDEO ONLINE Digi Sport 1 Telekom Sport Look TV etapa 2 Liga 1 Betano

Update, ora 19:30.

Au fost anunţate echipele de start:

https://youtu.be/p-eQwK5q8AA

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planic, M. Bălașa, Momcilovic – Ov. Popescu, L. Filip – Man, Fl. Tănase (cpt), Teixeira – Gnohere.
Antrenor: Nicolae Dică
Rezerve: A. Vlad – Nedelcu, Fl. Coman, Moruțan, Jr. Morais, Jakolis, Qaka.

DINAMO: Penedo – Corbu, M. Popescu, Katsikas, Sg. Popovici – Hanca, Mahlangu, D. Nistor (cpt) – Sorescu, Axente, Salomao.
Antrenor: Florin Bratu
Rezerve: Muțiu – Pesic, D. Ciobotariu, Vl. Olteanu, Gomelt, Neicuțescu, Moldoveanu.


Mai mult de atât, Dică are și probleme de lot. Antrenorul FCSB-ului nu se va putea baza pe Mihai Pintilii care este suspendat pentru marele derby cu Dinamo, dar cu toate acestea este optimist înaintea meciului.

“O partidă importantă pentru noi. Se uită tot ce ai făcut rău înainte dacă iei cele 3 puncte cu Dinamo. Trebuie să facem un joc perfect pentru că Dinamo o să fie o echipă motivată şi o să îşi dorească să câştige. Îi cunoaştem foarte bine că sunt jucători care au evoluat în Liga 1 sau Liga 2. O să am un discurs înainte de meci, dar cred că ei trebuie să fie motivaţi pentru că este un meci important pentru noi, pentru suporterii Stelei. Noi nu jucăm pe prime în campionat. Avem salarii destul de mari şi e suficient.”, a declarat Nicolae Dică la conferința de presă susținută înaintea jocului cu Dinamo.

Cine transmite FCSB – Dinamo LIVE VIDEO

LIVE STREAM FCSB – Dinamo VIDEO ONLINE Digi Sport 1 Telekom Sport LookTV etapa 2 Liga 1 Betano.

Dinamo a început bine sezonul, dar următorul adversar este, în mod categoric, unul mult peste FC Voluntari. Câinii lui Florin Bratu spun că sunt pregătiți înaintea șocului cu marea rivală. Au primit încurajări și de la foști componenți ai haitei. Steliano Filip le ține pumnii dinamoviștilor.

“E al doilea Derby pe care o să-l urmăresc din afara gazonului. Cu mari emoții, așa cum am făcut-o și data trecută! Le țin pumnii băieților, sper să câștige. E Derby-ul Românei, se poate întâmpla orice, dar eu îmi doresc să câștige “câinii roșii”, normal. Într-un Derby nu contează conturile bancare sau poziția din clasament. Și să nu uităm un lucru, poate cel mai important. Noi am avut PCH-ul care ne-a împins de la spate. Cea mai frumoasă amintire e când le-am luat titlul în minutul 96. A fost foarte frumos şi când i-am bătut cu 4-1.  Îmi aduc aminte că mă opreau oamenii pe stradă să-mi spună că le-am făcut cele mai frumoase sărbători după mulți, mulți ani. Când trăiești astfel de momente te simți cu adevărat fotbalist”, a spus Steliano Filip.

FCSB – Dinamo LIVE TEXT etapa 2 Liga 1 Betano

LIVE STREAM FCSB – Dinamo VIDEO ONLINE DigiSport1 Telekom Sport LookTV etapa 1 Liga 1 Betano.

Se așteaptă o asitență generoasă pentru primul mare derby al sezonului. Astfel, deşi s-a anunţat că s-au vândut aproximativ 16.000 de bilete, Nicolae Dică speră ca pe “Arena Naţională” să fie prezenţi 30.000 de fani.

Până mâine seară, la meci, probabil şi în decursul zilei de astăzi şi mâine, se vor mai vinde bilete. Sperăm să vină în jur de 30.000 de suporteri, ţinând cont că este şi perioada de vacanţă, lumea este plecată la mare. Ne dorim să avem cât mai mulţi suporteri aproape de noi, pentru că, atunci când sunt mulţi şi încurajează echipa, am avut şi rezultate“, a declarat antrenorul FCSB-ului.

Când se joacă FCSB – Dinamo LIVE ONLINE

FANATIK.RO 

vă prezintă cine transmite FCSB – Dinamo, “Derby de România”. Cel mai important meci din Liga 1 Betano va avea loc duminică, 29 iulie, de la ora 21.00, pe “Arena Naţională”, în etapa a II-a din sezonul regulat al sezonului 2018-2019. Astfel, meciul se poate vedea LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro, dar şi pe Digi Sport 1 şi Telekom Sport 1. Cei care aleg să vadă meciul de pe “Arena Naţională” îşi mai pot achiziţiona tichete de la casele de bilete de la cel mai mare stadion din România, dar şi de la “Ştefan cel Mare”.

LIVE STREAM FCSB – Dinamo VIDEO ONLINE Digi Sport 1 Telekom Sport Look TV etapa 2 Liga 1 Betano. Oficialii FCSB au anunţat că fanii “roş-albaştrilor” îşi vor putea cumpăra echipamentul de joc al echipei de la stadion. “Ne pregătim pentru derby! Va așteptăm duminică la Arena Națională pentru primul joc din acest sezon pe teren propriu. Fcsbmagazin vă oferă posibilitatea de a vă procura noile echipamente Nike, atât echipamentul de prezentare FCSB, cât şi cel de antrenament”, au anunţat vicecampionii României.

LIVE STREAM FCSB – Dinamo VIDEO ONLINE Digi Sport 1 Telekom Sport Look TV etapa 2 Liga 1 Betano

Și Dinamo a mutat în ceea ce privește echipamentul pentru derby-ul cu FCSB. Astfel, jucătorii lui Florin Bratu vor juca în negru meciul de duminică. Echipamentul destinat suporterilor este pe primul loc în topul vânzărilor după ce a fost prezentat oficial. Mai mult, emblema este cu alb şi negru, iar pe piept apar desenaţi cei doi câini de pe stemă.

Este și un duel între Gigi Becali și Cristi Borcea. Dinamovistul i-a sfătuit pe jucători lui Bratu în legătură cu modul în care trebuie să trateze meciul de duminică şi le transmite acestora să nu stea la discuţii şi să se ducă peste adversar fără teamă. Întrebat dacă va merge la derby-ul de pe “Arena Naţională”, Cristi Borcea a declarat că va vedea partida din faţa televizorului, dar că Patrick va merge pe stadion pentru a-şi susţine favoriţii. În schimb, Gigi Becali a precizat și el că oricât de slabă ar fi Dinamo împotriva FCSB-ului aceasta joacă alt gen de fotbal.