News

Live Stream Online. Ce se întâmplă acum în Piața Victoriei, după Alegerile Europarlamentare. VIDEO

26.05.2019 | 21:57
Live Stream Online Ce se intampla acum in Piata Victoriei dupa Alegerile Europarlamentare VIDEO

Live Stream Online. Ce se întâmplă acum în Piața Victoriei, după Alegerile Europarlamentare. Primele rezultate au scos oamenii în stradă. Faptul că PNL-ul a reușit să recupereze enorm din ecartul față de alegerile din decembrie 2016 și s-a tranformat în principal favorit pentru a câştiga i-a bucurat pe mulţi dintre români. Și rezultatul celor de la USR/Plus a fost privit cu ochi buni de către alegători

Live Stream Online. Acum în Piața Victoriei

În Piața Victoriei s-au adunat destul de repede mai mulți oameni. Câteva sute de români au venit în fața Guvernului și au început să sărbătorească victoria conturată a partidelor de dreapta în alegerile europarlamentare. Și Referendumul pe teme de Justiție convocat de președintele Klaus Iohannis a reprezentat un alt punct pozitiv și a fost primit cu urale de cei care au ieșit în stradă. Acesta a fost validat fără prea multe emoţii.

Cei prezenți în Piața Victoriei nu au ezitat și au început să scandeze lozinci împotriva actualului guvern. Mai mult de atât, oamenii au solicitat demisia actualului cabinet condus de Viorica Dăncilă. Ar fi al treilea premier al PSD-ului care își pierde postul după ce guvernele Sorin Grindeanu și Mihai Tudose au fost puse la pământ chiar de social democrați. Liderul PSD, Liviu Dragnea  a evitat să dea un răspuns privind o eventuală demisie.

Alegerile Parlamentare au scos românii în stradă

Cu toate acestea, Liviu Dragnea a propus-o pe Gabriela Firea pentru postul de preşedinte, menţionând că trebuie purtată o discuţie cu ALDE pentru stabilirea unui candidat comun. Dragnea şi-a afirmat apoi sprijinul pentru Viorica Dăncilă pentru postul de premier“Ceea ce vreau să spun eu, nu puteam să fac un astfel de anunţ în seara asta, eu cred că PSD foarte curând trebuie să desemneze un potenţial candidat.

ALDE îl susţine pe Tăriceanu şi foarte curând trebuie să se decidă care dintre candidaţii PSD şi ALDE au mai multe şanse să scape de Iohannis. Din partea partidului nu hotărăsc eu. Analiza trebuie făcută între Gabriela Firea şi Călin Popescu Tăriceanu”, a spus Dragnea