Fotbal international

Urmărește Live Video tragerea la sorți a grupelor Champions League. Ora 19:00

30.08.2018 | 16:30
Urmareste Live Video tragerea la sorti a grupelor Champions League Ora 1900

Urmăreste Live Stream tragerea la sorți a grupelor UEFA Champions League online, pe FANATIK.RO. Vezi primul în ce grupe vor juca Real Madrid, Barcelona, Liverpool sau Manchester City.

Joi seara, de la ora 19:00, chiar înainte de meciurile decisive pe care le dispută FCSB și CFR Cluj în Europa League, este programată tragerea la sorți a grupelor UEFA Champions League. Cea mai importantă competiție a cluburilor din lume își va afla componența, iar tu vei putea vedea transmisiunea live stream prin intermediul FANATIK.RO. UEFA va transmite online întregul eveniment de la Monaco prin intermediul site-ul oficial, pe care îl poți accesa AICI.

Live Stream tragerea la sorți a grupelor Champions League

De asemenea, vei putea urmărit live online tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor și pe FANATIK.RO. Site-ul nostru îți oferă zilnic cele mai noi informații despre meciurile din Champions League, dar și din Europa League. Accesează această pagină în jurul orei 19:00 pentru a vedea live stream componența grupelor și unde au fost repartizate FC Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Liverpool sau Juventus, echipă la care a ajuns recent Cristiano Ronaldo.

  • Vezi AICI Live Video tragerea la sorți a grupelor Champions League

Șase echipe s-au calificat în faza grupelor după ce au trecut prin preliminarii, în timp ce 26 s-au calificat direct, grație poziționării în campionatele interne. Astfel, 32 de echipe vom vedea la treabă din septembrie și până în decembrie, atunci când are loc ultima etapă a grupelor UEFA Champions League.

Cum poți vedea Online tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor

În afară de Uefa.com, tragerea la sorți este transmisă online și de cele trei televiziuni de sport din România: Telekom Sport, Digi Sport și Look TV. Cel puțin una din acestea va transmite live stream și pe site-ul propriu. Accesează acest LINK pentru a vedea online tragerea la sorți a grupelor Champions League.

Vezi Live Stream Online tragerea la sorti a grupelor UEFA Champions League
Urnele grupelor Uefa Champions League, sezonul 2018/2019

Chiar și Facebook va transmite live stream evenimentul de la Monaco, unde, din păcate nu vom avea nicio echipă din România… Rețeaua de socializare are drepturile de televizare a Ligii Campionilor în câteva țări și va pune la dispoziția utilizatorilor o sursă video. După ce aceasta va fi publicată pe Facebook, o vom avea și pe FANATIK.RO

Cum arata cele mai grele grupe UEFA Champions League

Ca în orice an există speculații despre cum va arăta cea mai grea grupa din UEFA Champions League. Redacția FANATIK.RO și-a ales propria grupă ”a morții”, iar aceasta arată în felul următor:

”Grupa morții”: Real Madrid, Manchester United, Schalke și Inter Milano

Ne-am gândit că se poate mult mai bine de atât și am realizat o nouă grupă infernală. Te lăsăm pe tine să alegi care dintre ele este cea mai dificilă.

”Grupa morții 2”: Barcelona, Dortmund, Liverpool și Galatasaray

Componența urnelor UEFA Champions League

Urna 1
Real Madrid (campioana de anul trecut)
Atlético Madrid (deținătoarea Europa Leauge)
Barcelona
Bayern München
Manchester City
Juventus
Paris Saint-Germain
Lokomotiv Moskva

Urna 2
Borussia Dortmund
Porto
Manchester United
Shakhtar Donetsk
Benfica
Napoli
Tottenham Hotspur
Roma 64.000

Urna 3
Liverpool
Schalke
Lyon
Monaco
Ajax
CSKA Moskva
PSV Eindhoven
Valencia

Urna 4
Viktoria Plzeň
Club Brugge
Galatasaray
Young Boys
Internazionale Milano
Hoffenheim
Crvena zvezda
AEK Athens