VIDEO Timişoara – Botoşani 0-5. Haos în Banat! Ce umilinţă!

Cristian Blanuta   
in Fotbal intern
19/08/2016, 00:00
VIDEO Timişoara – Botoşani 0-5. Haos în Banat! Ce umilinţă!

Trupa lui Grozavu nu a avut milă de cea a lui Ionuţ Popa şi i-a administrat un 5-0 sec. Oaspeţii au început în forţă, iar în minutul 13 era deja 2-0, prin golurile lui I. Fulop şi Golofca. Imediat după pauză, Astafei şi acelaşi Fulop au făcut 4-0. Iar în prelungiri, L. Fulop a transformat un penalty şi a stabilit scorul final!

VIDEO / GOL L. FULOP, 0-5

VIDEO / GOL I. FULOP, 0-4

VIDEO / GOL ASTAFEI, 0-3

VIDEO / GOL GOLOFCA, 0-2

VIDEO / GOL I. FULOP, 0-1

Timişoara lui Ionuţ Popa este disperată, după ce nu a luat nici un punct în cele trei meciuri disputate. Antrenorul a acuzat că echipa s-a trezit în Liga 1, în locul Rapidului, iar el pregătise un sezon de promovare! Acum, cu o penalitate de 14 puncte, bănăţenii au slabe speranţe că vor evita retrogradarea, chiar dacă abia a început campionatul.

Dincolo, FC Botoşani a luat doar trei puncte pînă acum şi jucătorii îşi propun victoria la Timişoara.

Partida contează pentru prima etapă a campuionatului, meciul fiind atunci amînat.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×