Cele mai citite

Pandurii – Levadia 4-0. Gorjenii, în turul al III-lea

Estonienii de la Levadia au părăsit competiţia europeană după ce jucătorii lui Pustai le-au marcat patru goluri pe stadionul "Tudor Vladimirescu". Încă de la începutul meciului, gazdele au...
25.07.2013 | 20:00
Pandurii - Levadia 4-0. Gorjenii, în turul al III-lea

Estonienii de la Levadia au părăsit competiţia europeană după ce jucătorii lui Pustai le-au marcat patru goluri pe stadionul “Tudor Vladimirescu”. Încă de la începutul meciului, gazdele au pus presiune şi Matulevicius a deschis scorul în minutul 7. Românii şi-au mărit avantajul prin Erico da Silva (’35). Calificarea gorjenilor s-a conturat şi mai bine doar trei minute mai tîrziu, cînd Breeveld a majorat scorul, după ce a trimis cu capul din zece metri.

Şi repriza secundă a început cu presiune în careul celor de la Levadia, iar “pandurii” au mai marcat o dată, în minutul 56, prin Erico da Silva.

A doua participare a lui Pustai în această competiţie a fost cu noroc pentru Pandurii Tg. Jiu. Gorjenii vor întîlni, în turul următor, formaţia israeliană Hapoel Tel Aviv, la 1 august pe teren propriu şi o săptămînă mai tîrziu în deplasare.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri