Fotbal international

VIDEO. Portugalia a DISTRUS-O pe Estonia. Ronaldo, două SUPER-goluri!

UPDATE 08.06.2016, ora 23:35. Portugalia a învins-o pe Estonia, în ultimul meci de pregătire înainte de Campionatul European, cu scorul de 7-0. Cristiano Ronaldo a arătat o formă excelentă,...
08.06.2016 | 23:45
VIDEO Portugalia a DISTRUSO pe Estonia Ronaldo doua SUPERgoluri

UPDATE 08.06.2016, ora 23:35. Portugalia a învins-o pe Estonia, în ultimul meci de pregătire înainte de Campionatul European, cu scorul de 7-0. Cristiano Ronaldo a arătat o formă excelentă, marcînd două goluri. Şi ce goluri! Primul l-a reuşit cu capul dintr-un plonjon. Al doilea a fost şi mai frumos, Ronaldo finalizînd cu un lob de efect.

Portugalia – Estonia 7-0 (Ronaldo 36, 45, Quaresma 39, 77, Pereira 55, Mets aut., 61, Eder 80)

Capture

UPDATE 07.06.2016, ora 23:36. Spania comis-o în ultimul meci de pregătire înainte de startul Campionatului European. Trupa lui Vicente del Bosque a pierdut cu 1-0 în faţa Georgiei, echipă pe care România o învingea în urmă cu cîteva zile cu scorul de 5-1! Înainte de acest meci, Spania mai întîlnise de două ori Georgia, de fiecare dată reuşind să cîştige la 0.

Spania – Georgia 0-1 (Okriashvili 40)

spa

UPDATE 06.06.2016, ora 23:45. Luni s-au disputat trei meciuri de pregătire. Polonia a terminat la egalitate, scor 0-0 cu Lituania. Islanda – Liechtenstein 4-0, iar Italia a cîştigat cu 2-0 împotriva Finlandei, ultimul amical pentru “Squadra Azzurra” înainte de Euro. 

Polonia – Lituania 0-0
pol

Italia – Finlanda 2-0 (Candreva 27 pen., De Rossi 71)

ita

Islanda – Liechtenstein 4-0 (Sigthorsson 10, Saevarsson 20, Finnbogason 42, Gudjohnsen 82)

UPDATE 05.06.2016. Ora 16:30. Duminică avem cinci meciuri de pregătire care implică naţionale prezente la Campionatul European din Franţa:

Cehia – Coreea de Sud 1-2 (Suchy 47 / Yoon 26, Suk Hyun 40)

cehia
Suedia – Ţara Galilor 3-0 (Forsberg 40, Lustig 58, Guidetti 87)
swe
Belgia – Norvegia 3-2 (Lukaku 4, Hazard 70, Ciman 73 / King 21, Berisha 48)

VEZI GOLURILE
bel
Serbia – Rusia 1-1 (Mitrovic 88 / Dzyuba 85)

VEZI GOLURILE
serbia
Slovenia – Turcia 0-1 (Yilmaz 40)

Capture

UPDATE 23:58 / Franţa a învins cu 3-0 Scoţia, în ultimul meci dinaintea turneului final. “Cocoşii” au impresionat în acest amical şi au moralul “beton” înainte de partida împotriva României din deschiderea Euro 2016. FANATIK.RO vă prezintă modul în care au evoluat francezii post pe post: 

Hugo Lloris – A cam şomat! La puţinele ocazii la poarta Franţei, a fost acolo, însă nu a avut nici un şut care să îl întindă prea mult. Lloris nu prea a fost antrenat în acest meci

Bacary Sagna – pe fază defensivă a avut puţine responsabilităţi. Scoţienii nu au combinat prea mult în jumătatea adversă. Pe ofensivă, Sagna a fost util, a dus deseori mingea în ofensivă şi a fost peste tot în partea dreaptă.

Adil Rami – După meciul de coşmar împotriva Camerunului, Rami a făcut un joc bun. Sigur pe el, fără greşeli. E drept, nici adversarul nu l-a stresat prea tare.

Laurent Koscielny – Foarte bun în defensivă şi periculos în atac. La fazele fixe e un pericol şi asta s-a văzut la golul de 3-0 pe care l-a marcat. O detentă foarte bună şi un joc aerian de invidiat.

Patrice Evra – Fundaşul stînga a adus un mare aport ofensivei. Ca şi Sagna a jucat mult vertical şi a livrat multe baloane în ofensivă. Pe fază defensivă sînt puţine de spus, scoţienii nefiind activi în atac în acest meci.

Paul Pogba – Din nou, unul dintre cei mai buni jucători ai Franţei. Vedeta a driblat, a pasat şi pierde foarte greu mingea. E unul din capetele limpezi ale echipei, un jucător exponenţial pentru această naţională

N’Kolo Kante – O mare risipă de efort. A devenit favorit la titularizare după accidentarea lui Diarra şi s-a achitat foarte bine de sarcini. A alergat tot meciul şi a recuperat mult.

Blaise Matuidi – Foarte rapid şi tehnic. A încercat multe, dar astăzi nu prea i-au ieşit incursiunile. Totuşi, Matuidi a pasat foarte bine şi chiar dacă a pierdut cîteva mingi, e un pericol constant la poarta adversă.

Kingsley Coman – Un pic mai absent decît în meciul împotriva Camerunului. Şi-a arătat clasa şi tehnica, dar la capitolul realizări a fost puţin sub aşteptări.

Olivier Giroud – Atacantul e aproape de forma maximă cu 6 zile pînă la Euro. A marcat o dublă, primul gol fiind o bijuterie. A fost jucătorul meciului şi a marcat la ambele ocazii clare pe care le-a avut.

Dimitri Payet – Un jucător sclipitor. Payet face jocul Franţei. Execută foarte periculos fazele fixe şi are mereu o pasă genială în minte. Dacă o ţine tot aşa, poate fi cel mai bun jucător al turneului final.

Antoine Griezmann – Un joc modest. Încă nu a intrat în ritmul echipei, se vede că a ajuns mai tîrziu la naţională. Fără mari realizări în cele 45 de minute jucate.

Antony Martial – Periculos! Martial poate fi oricînd titular în această echipă. A avut cîteva acţiuni explozive în repriza jucată.

Andre-Pierre Gignac – Destul de greoi, e clar opţiunea a doua după Giroud pentru postul de atacant central. E periculos şi dacă va avea ocazii, nu va ezita să marcheze. Dar azi, nu prea a avut mingi.

Yohan Cabaye – Tehnic, însă a irosit cîteva şanse bune. A creat pericol, a adus un plus de viteză la mijloc, însă are şanse mici să fie titular.

Lucas Digne – În cele 5 minute jucate, Digne nu a avut timp să se remarce foarte mult, însă a pus bine piciorul la minge şi a oprit din faşă două contraatacuri adverse. O variantă bună pentru banda stîngă.


Franţa – Scoţia 2-0 (Giroud 8, 35, Koscielny 40)

* Giroud, min. 8

*Giroud, min. 35

* Koscielny, min. 40

giri

Austria – Olanda 0-2 (Janssen 9, Wijnaldum 67)

ewfwf

UPDATE 21:17 / Germania a cîştigat fără să impresioneze amicalul cu Ungaria. Oaspeţii nu au pus probleme, dar s-au apărat destul de bine. Nemţii sînt una dintre marile favorite la Euro 2016, alături de Franţa. 

Germania – Ungaria 2-0 (Lang 39 aut., Muller 63) 

* 1-0 autogol Lang

* 2-0 Muller 

weggwgw

UPDATE 4 iunie, ora 18:44 / În acest weekend se joacă ultimele meciuri de pregătire pentru Euro 2016. Sîmbătă, capetele de afiş vor fi Germania-Ungaria, Austria-Olanda şi Franţa-Scoţia, de la ora 22:00.

awgwegw


FINAL: Anglia învinge cu 1-0 şi arată o formă foarte bună înainte de Euro 2016! Portugalia va arăta o altă faţă cu CR7 în teren. Naţionala lui Hodgson a obţinut maximum de puncte în preliminarii şi a avut meciuri amicale foarte bune. 

Min 86: GOL Anglia! Smalling marchează primul său gol la naţională!

PAUZĂ 0-0 pe Wembley.

Min 34. Bruno Alves vede direct roşu pentru un fault criminal la Kane, cu talpa direct pe faţa englezului!

UPDATE 21:23 / Anglia joacă un amical de lux de la ora 21:45 împotriva Portugaliei pe Wembley. Ronaldo nu va juca. Portughezul se recuperează pentru Euro 2016 la Ibiza, acolo unde se află în vacanţă. Anglia trimite cea mai bună echipă pe teren, cu Rooney, Kane şi Vardy în atac.

anglia

UPDATE 23:33 / Final în meciurile amicale. Multe surprize neplăcute pentru echipele calificate la Euro. Belgia nu a scos decît un egal cu Finlanda, în timp ce Islanda, a primit un duş rece din partea Norvegiei. Scorul zilei a fost oferit de Spania, care a umilit cu 6-1 Coreea de Sud


Belgia – Finlanda 1-1 (Lukaku 89 / Hamalainen 53) 

Polonia – Olanda 1-2 ( Jedrzejczyk 60 / Janssen 33, Wijnaldum 76)

Norvegia – Islanda 3-2 (Johansen 2, Helland 41, Sorloth 67 / Ingason 36, Sigurdsson 81 pen.)

Estonia – Andora 2-0 (Kruglov 24, Liivak 90)

Rusia – Cehia 1-2 (Kokorin 6 / Rosicky 49, Necid 90+2)


Nu mai puţin de şapte meciuri amicale se vor juca miercuri începînd cu ora 17:30. Spania, Cehia, Rusia, Islanda, Belgia şi Polonia, echipe care s-au calificat la Euro 2016, vor avea printre ultimele lor meciuri de pregătire înainte de startul Campionatului European.

Spania o va întîlni pe Coreea de Sud, Cehia şi Rusia vor juca între ele. Islanda o va înfrunta pe Norvegia, Belgia are meci relativ uşor cu Finlanda, iar cea mai importantă partidă a zilei va fi Polonia – Olanda. “Portocala mecanica”, din păcate, nu s-a calificat la Europeanul din Franţa, însă Polonia va fi acolo şi are şanse destul de mari să mai rămînă în competiţie şi după faza grupelor.

 Spania – Coreea de Sud 6-1 (Silva 30, Fabregas 32, Nolito 38, 54, Morata 50, 89 / Ju Se-Jong 83)

VIDEO REZUMAT:

Echipele de start:
echipa spania