VIDEO Gaz Metan – Botoşani 0-0. Moldovenii au ratat victoria!

Cristian Blanuta   
in Fotbal intern
22/08/2016, 18:32
VIDEO Gaz Metan – Botoşani 0-0. Moldovenii au ratat victoria!

Remiză albă la Mediaş, iar cei supăraţi ar trebui să fie moldovenii. Trupa lui Leo Grozavu a ratat cîteva ocazii mari, dar au şi scăpat la bara lui Zaharia. Matulevicius putea da lovitura în ultimul minut, cînd a trimis cu genunchiul, de la numai cinci meci, dar chiar în braţele portarului.

VIDEO / BARĂ ZAHARIA, min. 57

VIDEO / Ocazie Astafei, min. 22

VIDEO / Ocazie Vaşvari, min. 12

LIVE VIDEO. Dispută între vecine în clasament, oaspeţii de la Botoşani, pe 8, Gazul, pe 9! Echilibru şi la numărul de puncte, cîte şase, după patru etape disputate.

Etapa precedentă, moldovenii s-au impus categoric în deplasare, 5-0 cu Poli Timişoara. În schimb, Botoşani a cîştigat etapa trecută în deplasare cu ACS Poli Timişoara, scor 5-0, în timp ce Gaz Metan Mediaş a fost învinsă de Concordia Chiajna cu 1-0.

LIVE VIDEO. Gaz Metan şi FC Botoşani s-au întîlnit de patru ori în Liga 1, fiecare echipă bifînd cîte o victorie.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×