Sporturi

LIVE VIDEO Alashkert – CFR Cluj TV ONLINE Digisport 1, Look Plus

09.08.2018 | 17:00
LIVE VIDEO Alashkert  CFR Cluj TV ONLINE Digisport 1 Look Plus

LIVE VIDEO Alashkert – CFR Cluj TV ONLINE Digisport 1, Look Plus.

Alashkert – CFR Cluj se joacă în turul 3 preliminar al Europa League. Manșa tur se va disputa pe Stadionul Alashkert din Erevan, Armenia, joi, 9 august, de la ora 19.00. Partida dintre Alashkert Martuni și CFR Cluj va fi transmisă de Digisport 1. Fanii ardelenilor vor putea, de asemenea, să urmărească partida pe postul de televiziune Look Plus. Returul este programat la Cluj-Napoca, pe 16 august, de la ora 20.00.

VEZI AICI LIVE VIDEO Alashkert – CFR Cluj TV ONLINE DigiSport 1, Look Plus

LIVE VIDEO Alashkert – CFR Cluj TV ONLINE Digisport 1, Look Plus. CFR Cluj a ajuns în turul al treilea preliminar al Europa League ca urmare a faptului că a fost eliminată de gruparea suedeză Malmo FF în al doilea tur preliminar al Champions League. În meciul tur, suedezii au câștigat la Cluj cu scorul de 1-0. Prima repriză a meciului jucat pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj a fost una echilibrată, însă suedezii au ratat marile ocazii. În minutul 45, Carlos Strandberg l-a învins pe Giedrius Arlauskis cu un şut plasat, portarul clujenilor gafând incredibil. În a doua repriză, ardelenii au încercat să egaleze, însă jucătorii antrenaţi de Edi Iordănescu nu au reuşit să tragă niciun şut pe spaţiul porţii în 90 de minute. În retur, ardelenii au făcut 1-1 în Suedia și au ratat calificarea.

La ce oră se joacă Alashkert – CFR Cluj LIVE VIDEO

LIVE VIDEO Alashkert – CFR Cluj TV ONLINE Digisport 1, Look Plus. 

În turul 3 preliminar Europa League, CFR Cluj se va duela cu Alashkert Martuni, care de trei sezoane este echipa fanion a Armeniei. În actuala ediţie a Champions League a fost eliminată din primul tur preliminar cu scoruri identice, 3-0 şi 3-0 de către Celtic Glasgow, dar relocată în Europa League în al doilea tur preliminar a trecut de muntenegrenii de la Sutjeska Niksic, 1-0 afară şi 0-0 acasă.

Alashkert – CFR Cluj LIVE STREAM turul 3 preliminar Europa League

Din 2017, Alashkert a intrat în parteneriat cu două grupări de renume din fotbalul brazilian, Fluminenese şi Botafogo, ceea ce înseamnă că la Erevan pot fi trimişi ca rodaj tineri din cadrul celor două echipe din Ţara Cafelei. În lotul lui Alashkert sunt şase jucători sârbi, doi brazilieni, unul din Trinidad-Tobago, altul din SUA şi altul din Slovacia. Dacă va trece de echipa armeană, CFR Cluj va ntâlni în play-off învingătoarea dintre Legia Varșovia (Polonia) și Dudelange (Luxemburg).

Alashkert – CFR Cluj LIVE TEXT. Când joacă CFR Cluj

În dubla cu Alashkert, echipa antrenată de Antonio Conceicao nu trebuie să mai repete greșelile din partidele cu Malmo. Clujenii trebui să abordeze meciurile din turul 3 preliminar Europa League cu mai multă determinare și să tranșeze soarta calificării, pe cât posibil, încă din Armenia. Alashkert – CFR Cluj în Europa League se joacă joi, 9 august, de la ora 19.00, pe Stadionul Alashkert din Erevan.

LIVE VIDEO Alashkert – CFR Cluj TV ONLINE DigiSport 1, Look Plus

Partida dintre Alashkert și CFR Cluj, din turul 2 Europa League, va fi transmisă în direct de Digisport 1 și Look Plus. Partida retur, programată pe data de 16 august, va fi transmisă de aceleași două posturi de televiziune. Clujenii sunt favoriți în confruntarea cu armenii de la Alashkert. Au cotă 1,57 pentru o victorie în deplasare, în timp ce gazdele au 7,50. Egalul a primit cota 3,70.