VIDEO ASA – Politehnica Iaşi 0-3. Au făcut spectacol la Târgu Mureş

Cristian Blanuta   
in Fotbal intern
05/08/2016, 21:09
VIDEO ASA – Politehnica Iaşi 0-3. Au făcut spectacol la Târgu Mureş

Politehnica Iaşi nu i-a dat nici o şansă lui ASA, pe care a învins-o fără drept de apel. Bole a deschis scorul, Cristea l-a majorat, iar Târşa a punctat chiar înainte de pauză. Meciul era jucat după 45 de minute. Partea a doua, practic, nu a mai contat. Napoli şi echipa lui au un start foarte bun de campionat, două victorii din tot atîtea meciuri şi şase goluri înscrise!

VIDEO / GOL TÂRŞA, 0-3

VIDEO / GOL CRISTEA, 0-2

VIDEO / GOL BOLE, 0-1

ASA şi-a tras antrenor italian la începutul acestei veri, Dario Bonetti, şi speră să o scoată la capăt, deşi situaţia financiară de la club nu e deloc roză. Preşedintele Daniel Stanciu i-a adus în lot pe Zicu şi pe Dică şi vrea ca ASA să facă o figură frumoasă în acest campionat şi să prindă, din nou, play-off-ul. Acelaşi lucru şi-l doreşte şi Napoli, cel care a construit o echipă la Iaşi. În campionatul precedent, moldovenii au ratat la mustaţă play-off-ul, iar acum vor să-l prindă.

Ştirea MOMENTULUI

FCSB-Hajduk, seara lui Gnohere. Trei lucruri neștiute despre Bizon

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×