Fotbal intern

LIVE VIDEO Astra – Steaua ONLINE STREAMING DigiSport 1, Telekom Sport, LookTV

21.07.2018 | 19:30
LIVE VIDEO Astra  Steaua ONLINE STREAMING DigiSport 1 Telekom Sport LookTV

LIVE VIDEO Astra – Steaua ONLINE STREAMING DigiSport 1, Telekom Sport, LookTV. Astra Giurgiu va primi vizita Stelei în prima etapă a Ligii 1 Betano. Partida reprezintă meciul de debut al lui Marius Măldărăşanu pe banca tehnică a giurgiuvenilor, dar şi al roş-albaştrilor în noua aşezare tactică 4-3-3, impusă practic de lipsa de achiziţii din această vară a steliştilor. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

VEZI AICI LIVE VIDEO Astra – Steaua ONLINE STREAMING DigiSport 1, Telekom Sport, LookTV

La ce oră se joacă Astra – Steaua LIVE VIDEO

LIVE VIDEO Astra – Steaua ONLINE STREAMING DigiSport 1, Telekom Sport, LookTV. Partida dintre Astra şi FCSB se va juca de la ora 21:00, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu. Cum a făcut în ultimii ani, gazdele au încercat să profite de faptul că primesc vizita FCSB şi au cerut preţuri extrem de mari pe bilete pentru această partidă. Cel mai ieftin tichet la acest meci începe de la 30 de lei la peluze şi tribuna II, în timp ce la tribuna I preţurile variază între 40 sau 50 de lei.

Astra – Steaua LIVE STREAM etapa 1 Liga 1 Betano

LIVE VIDEO Astra – Steaua ONLINE STREAMING DigiSport 1, Telekom Sport, LookTV. Cele două echipe s-au întâlnit de patru ori în sezonul precedent. Astralii, cu Edi Iordănescu pe banca tehnică, au smuls patru puncte celor de la FCSB, după o victorie 2-0 pe teren propriu şi un egal, 1-1, pe Arena Naţională. În play-off-ul Ligii 1, situaţia a fost total diferită. FCSB a câştigat la Giurgiu cu 3-0 şi apoi cu 1-0, pe teren propriu, în ultima etapă a campionatului. În total, cele două echipe s-au întâlnit până acum de 40 de ori. Steaua a câştigat 19 meciuri, Astra Giurgiu a obţinut 12 victorii, iar 9 meciuri s-au terminat la egalitate.

Astra – Steaua LIVE TEXT. Când joacă FCSB

Steaua vine după o vară săracă în transferuri. Roş-albaştrii i-au transferat numai pe Kamer Qaka de la Poli Iaşi şi pe Olimpiu Moruţan de la FC Botoşani. În schimb, Steaua l-a pierdut pe Constantin Budescu, vândut la Al Shabab, în timp ce Denis Alibec a fost trecut pe tuşă din cauza problemelor de indisciplină, iar patronul Gigi Becali este disperat să îl vândă pe atacant. De partea cealaltă, Astra Giurgiu l-a adus pe Neluţ Roşu, fost campion al României cu Viitorul Constanţa, pe fostul golgeter al României Azdren Llullaku şi pe atacantul francez Julien Begue. Printre plecări se numără Anatole Abang, Florentin Matei şi Urko Vera, toţi trei reveniţi la echipele de la care au fost împrumutaţi, dar şi veteranul japonez Takayuki Seto, rămas liber de contract.

LIVE VIDEO Astra – Steaua ONLINE STREAMING DigiSport 1, Telekom Sport, LookTV

Eu am mare încredere în jucătorii pe care îi antrenez, ştiu ce pot să dea, sper să facă jocuri bune şi să fim mai uniţi decât am fost anul trecut. Urmează primul joc oficial, în care îmi doresc să arătăm la fel de bine ca în meciurile amicale sau chiar mai bine. Astra are un antrenor nou şi mulţi jucători veniţi în această vară. Probabil că şi anul acesta şi-au propus să termine în primele şase locuri, aşa că ne va aştepta un joc foarte greu. Chiar dacă au pierdut jucători, au adus alţii cu multă experienţă în Liga I. Astra va fi un adversar foarte puternic pentru noi”, a spus antrenorul Stelei, Nicolae Dică, în conferinţa de presă premergătoare acestei partide.

Chiar dacă joacă acasă, Astra nu este deloc favorită pentru pariori. Echipa giurgiuveană are cota 4 la o victorie, 3.45 este cota la remiză, în timp ce o victorie a FCSB este creditată cu 1.95.