Fotbal international

VIDEO. Adio, CM! Siria, eliminată dramatic de Australia în min. 109. Arabii au avut bară în minutul 120! Vezi golurile şi toate echipele calificate la CM 2018 până acum

UPDATE Australia - Siria, pentru CM 2018 / Tim Cahill aduce calificarea Australiei în a doua repriză de prelungiri. Cangurii însă au avut mari emoţii la ultima fază, când Siria a trimis...
10.10.2017 | 15:00
VIDEO Adio CM Siria eliminata dramatic de Australia in min 109 Arabii au avut bara in minutul 120 Vezi golurile si toate echipele calificate la CM 2018 pana acum
ADVERTISEMENT

UPDATE Australia – Siria, pentru CM 2018 / Tim Cahill aduce calificarea Australiei în a doua repriză de prelungiri. Cangurii însă au avut mari emoţii la ultima fază, când Siria a trimis mingea în bară! VIDEO CU GOLURILE MAI JOS

Australia va înfrunta în dublă manşă una dintre naţionalele Statelor Unite, Panama sau Honduras, pentru un loc la Cupa Mondială de anul viitor din Rusia.

ADVERTISEMENT

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

UPDATE Australia – Siria, pentru CM 2018 /  Siria trage în bară la ultima fază a meciului! Un gol ar fi calificat Siria în dauna Australiei!

ADVERTISEMENT

UPDATE Australia – Siria, pentru CM 2018 / Tim Cahill aduce calificarea Australiei în a doua repriză de prelungiri.

UPDATE Australia – Siria, pentru CM 2018 / Australia egalează!

UPDATE Australia – Siria, pentru CM 2018 /  Siria deschide scorul la Sydney!

Australia – Siria, pentru CM 2018! Siria este aproape de cea mai mare surpriză din actualele preliminarii ale Campionatului Mondial ce se va disputa anul viitor în Rusia! Naţionala Siriei joacă în Australia returul barajului de calificare la CM, la Sydney.

ADVERTISEMENT

Australia – Siria, pentru CM 2018. La un pas de Rusia

Aflată în premieră la un pas de o calificare istorică, Siria vine după 1-1 în prima manşă. În cazul în care Siria ar trece de Australia, Siria ar urma să joace cu calificarea pe masă o ultimă dublă, contra uneia dintre naţionalele Statelor Unite, Panama sau Honduras.


Într-o ţară măcinată de un război care a durat ani de zile, ce a dus la moarte a sute de mii de oameni şi a câtorva milioane de persoane exilate, performanţa echipei naţionale de fotbal este una epocală, cu atât mai mult cu cât FIFA le-a interzit arabilor să dispute meciurile de pe teren propriu la Damas sau Alep.

ADVERTISEMENT

Siria nu s-a calificat niciodată la Cupa Mondială sau în turul 2 măcar al Cupei Asiei.

Tags: