Sporturi

VIDEO / Mitu a produs BOMBA zilei la Roland Garros! Dublă CALIFICARE românească!

UPDATE 16:33 / CE VICTORIE! Andreea Mitu învinge favorita 12 a competiţiei, Karolina Pliskova după o revenire senzaţioanală, 2-6, 7-6, 6-4. În turul 3, Mitu va juca împotriva sportivei din...
28.05.2015 | 15:40
VIDEO  Mitu a produs BOMBA zilei la Roland Garros Dubla CALIFICARE romaneasca
ADVERTISEMENT

UPDATE 16:33 / CE VICTORIE! Andreea Mitu învinge favorita 12 a competiţiei, Karolina Pliskova după o revenire senzaţioanală, 2-6, 7-6, 6-4. În turul 3, Mitu va juca împotriva sportivei din Italia, Francesca Schiavone, care va fi obosită în acest meci, după ce s-a impus în decisiv, 10-8 cu Svetlana Kuzneţova. 

**************************************

UPDATE 16:16 / Andreea Mitu face un nou break şi va servi pentru meci, 5-2 în setul 3 cu Pliskova (12 WTA)

ADVERTISEMENT

UPDATE 16:13 / Andreea Mitu evoluează entuziasmant în setul decisiv cu Pliskova. Românca are 4-2 

UPDATE 15:41 / Andreea Mitu revine în meci împotriva Karolinei Pliskova. Românca a cîştigat setul doi la tiebreak, 7-6 şi se intră în decisiv. Primul set a fost cîştigat de Pliskova cu 6-2

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO SURSA 1 MECIURILE DIN TURUL 2 LA ROLAND GARROS!!! VEZI MECIURILE ONLINE

………………

LIVE VIDEO SURSA 2 MECIURILE DIN TURUL 2 LA ROLAND GARROS!!! VEZI MECIURILE ONLINE

UPDATE 15:11 / Final de meci! Irina Begu o spulberă pe Ana Konjuh în turul doi de la Roland Garros, 6-2, 6-0 după o evoluţie entuziasmantă. În turul următor, românca va juca împotriva Petrei Kvitova, favorita 4 a competiţiei. 

*************************************

UPDATE 14: 58 / Begu controlează meciul cu Konjuh. Irina conduce cu 3-0 în setul doi. Mitu conduce cu 3-2 în setul doi cu Pliskova

ADVERTISEMENT

UPDATE 14:48 / Irina Begu cîştigă primul set cu 6-2. Mitu se ţine bine în setul doi şi conduce cu 2-1

UPDATE 14:32 / Andreea Mitu pierde cu 6-2 primul set cu Pliskova. Begu conduce 3-1 în setul 1 cu Ana Konjuh.

ADVERTISEMENT

UPDATE 14:15 / 2-1 Begu, fără break în debut de meci cu Ana Konjuh. Andreea Mitu e condusă cu 1-3 de Pliskova

START ÎN CELE DOUĂ MECIURI

Jucătoarele sînt pe teren la încălzire

UPDATE, 13:47 / S-a încheiat meciul dintre Sesil Karatanceva şi Irina Falconi, scor 6-3, 1-6, 2-6 pe terenul 5. În cîteva minute va începe meciul Irinei Begu împotriva Anei Konjuh. De la ora 14:10 va juca şi Andreea Mitu, care o întîlneşte pe Karolina Pliskova.

UPDATE, 28 mai, 13:25 / Meciul dintre Irina Begu şi Ana Konjuh se joacă de la ora 13:45 pe terenul 5 de la Roland Garros. Meciul poate fi urmărit LIVE pe FANATIK.RO.

***********************

UPDATE, 28 mai, 11:08 /LIVE VIDEO BEGU ROLAND GARROS.  Au mai rămas două românce pe tabloul principal de simplu de la Roland Garros. 

Irina Begu e mare favorită împotriva Anei Konjuh din Croaţia, numărul 94 în clasamentul WTA, într-un meci care va avea loc de la ora 13:30.

Andreea Mitu are o misiune dificilă împotriva Karolinei Pliskova, numărul 12 WTA. Meciul e programat să se desfăşoare de la ora 14:00.

Toată acţiunea de la Roland Garros poate fi urmărită LIVE pe FANATIK.RO. 

*************************************************

UPDATE, ORA 20:00 / LIVE VIDEO BEGU ROLAND GARROS. Niciuna dintre jucătoarele din România nu va juca mîine. Toate vor evolua cel mai probabil miercuri în turul doi. Iată ce adversare vor avea:

SIMONA HALEP – MIRJANA LUCIC BARONI (LOCUL 70 WTA)

IRINA BEGU – ANA KONJUH (LOCUL 94 WTA)

ALEXANDRA DULGHERU – ALIZE CORNET (LOCUL 29 WTA)

ANDREEA MITU – KAROLINA PLISKOVA (LOCUL 12 WTA) / SHUAI ZHANG (LOCUL 122 WTA)

UPDATE, ORA 19:50 / LIVE VIDEO BEGU ROLAND GARROS. Andreea Mitu a cîştigat partida cu Alize Lim, scor 6-3, 6-2, şi s-a alăturat altor trei românce, Begu, Dulgheru şi Halep, în turul doi al turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

UPDATE, ORA 19:15 / LIVE VIDEO BEGU ROLAND GARROS. Mitu a întors rezultatul şi a cîştigat primul set, scor 6-3.

UPDATE, ORA 18:47 / Andreea Mitu a început slab partida cu Alize Lim. Franţuzoaica a făcut break şi conduce 2-0.

UPDATE, ORA 18:41 / Irina Begu a salvat două mingi de set în tiebreakul setului doi. A luat patru mingi la rînd şi a cîştigat meciul, scor 6-4, 7-6 (6). Begu, Dulgheru şi Halep sînt româncele calificate în turul doi, urmează Andreea Mitu.

UPDATE, ora 18:02 / Mattek-Sands a început în forţă setul secund şi conduce cu 3-0. O nouă revenire impresionantă a Irinei Begu. Este acum 4-4.

UPDATE, ora 17:43/LIVE VIDEO BEGU ROLAND GARROS.  Irina Begu îşi face serviciul după un game prelungit şi cîştigă primul set. A ratat două mingi de set, a salvat apoi una de break, pentru ca în cele din urmă să-şi adjudece primul set.

UPDATE, ora 17:30 / Revenire excelentă a Cameliei Begu. Românca a revenit de la 1-4, a făcut break şi a reuşit să egaleze primul set. Mai mult, Irina a reuşit să facă un nou break, are patru gameuri consecutive şi va servi pentru set.

UPDATE, ora 16:55 / A început partida dintre Irina Begu şi Bethanie Mattek-Sands, din primul tur al Roland Garros.

…………………………………………………………………………………………………………………

LIVE VIDEO BEGU ROLAND GARROS. O veste proastă şi una bună de la Roland Garros în acest debut al zilei a doua. Alexandra Dulgheru s-a calificat în turul doi, după ce a bătut-o pe Nicole Gibbs, scor 6-2, 6-1, în timp ce Monica Niculescu a părăsit competiţia din primul tur, fiind învinsă de Carla Suarez Navarro, scor 2-6, 2-6.

În turul următor, Alexandra Dulgheru va evolua împotriva învingătoarei dintre Alize Cornet, cap de serie numărul 29, şi Roberta Vinci.

*********************************************************************************

Alexandra Dulgheru a luat primul set cu Nicole Gibbs, scor 6-3.

Monica Niculescu a pierdut primul set cu Suarez Navarro, scor 2-6. Dulgheru stă mult mai bine şi conduce cu 4-2!

După 5 gameuri, Niculescu este condusă de Suarez Navarro cu 3-2, dar iberica serveşte. În celălalt meci, Dulgheru conduce cu 2-1 după ce a făcut un break.

Au început primele două meciuri!

UPDATE / În cîteva minute încep primele două meciuri în care sînt implicate două românce: Monica Niculescu şi Alexandra Dulgheru. 

Prima se bate cu una dintre cele mai în formă jucătoare ale momentului, Carla Suarez Navarro, în timp ce Dulgheru se bate cu Nicole Gibbs.

LIVE VIDEO BEGU ROLAND GARROS. Zi plină mîine, pentru jucătoarele din România. Irina Begu, Monica Niculescu, Andreea Mitu şi Alexandra Dulgheru vor juca mîine la Roland Garros pentru accederea în turul doi al turneului de Grand Slam de la Paris, fază a competiţiei în care s-a calificat deja Simona Halep.

LIVE VIDEO BEGU ROLAND GARROS. Astfel, Monica Niculescu va deschide ziua pe terenul 1, de la ora 12:00, cînd o va înfrunta pe Carla Suarez Navarro din Spania, favorita numărul opt a turneului. Tot de la ora 12:00, dar pe terenul 16, va juca şi Alexandra Dulgheru, care o va înfrunta pe Nicole Gibbs, locul 97 în clasamentul WTA.

LIVE VIDEO BEGU ROLAND GARROS. Irina Begu va disputa cel de-al treilea meci de pe terenul patru, împotriva lui Bethanie Mattek-Sands, SUA, locul 164 în clasamentul WTA. Partida ar urma să se dispute în jurul orei 15:30. În fine, Andreea Mitu va disputa ultimul meci de pe terenul trei, în jurul orei 18:00, contra franţuzoaicei Alize Lim, locul 285 în clasamentul WTA.

LIVE VIDEO BEGU ROLAND GARROS. Simona Halep este deja calificată în turul doi de la Roland Garros, fază a competiţiei în care o va avea de înfruntat pe Mirjana Lucic Baroni, locul 70 în clasamentul WTA.

ADVERTISEMENT