Sporturi

VIDEO / Au mai rămas doar două! Irina Begu, ELIMINATĂ de o fostă lideră MONDIALĂ

Irina Begu a fost eliminată de Victoria Azarenka în optimile de finală de la Roma, după ce a pierdut cu 4-6, 7-5, 1-6, o partidă care a durat două ore şi 17 minute....
29.05.2015 | 13:00
VIDEO  Au mai ramas doar doua Irina Begu ELIMINATA de o fosta lidera MONDIALA

Irina Begu a fost eliminată de Victoria Azarenka în optimile de finală de la Roma, după ce a pierdut cu 4-6, 7-5, 1-6, o partidă care a durat două ore şi 17 minute.

Pentru prezenţa în această fază românca va fi recompensată cu 22.800 de euro şi 105 puncte WTA. În sferturile de finală au mai rămas doar Simona Halep şi Alexandra Dulgheru.

LIVE VIDEO SURSA 1 BEGU-KVITOVA AICI IN TURUL 3 LA ROLAND GARROS!!! VEZI MECIUL ONLINE

………………

LIVE VIDEO SURSA 2 BEGU-KVITOVA AICI IN TURUL 3 LA ROLAND GARROS!!! VEZI MECIUL ONLINE

–––––-

LIVE VIDEO SURSA 3 BEGU-KVITOVA AICI IN TURUL 3 LA ROLAND GARROS


1-6. MECI AZARENKA. Irina Begu este eliminată în optimile de finală.

1-5. GAME AZARENKA. Românca este de nerecunoscut în setul decisiv şi este la un game de înfrîngere!

1-4. BREAK AZARENKA. Se pare că Irina a cedat psihic şi meciul se îndreaptă spre victoria Victoriei.

1-3 GAME AZARENKA, în ciuda opoziţiei puternice a Irinei!

1-2 BREAK AZARENKA în decisiv!

1-1 AZARENKA egalează pe propriul serviciu

1-0 BEGU! Irina bifează al cincilea game consecutiv! Şi conduce în debutul decisivului!

**********************************************************

7-5. SET BEGU! Irina cîştigă setul cu o minge norocoasă! Partida va avea un set decisiv!

6-5. GAME BEGU! Românca este la un game de setul decisiv.

5-5. BREAK BEGU! Irina reuşeşte break-ul într-un moment decisiv!

4-5. GAME BEGU. Irina nu vrea să renunţe la partidă.

3-5. GAME AZARENKA. Victoria este la un game de victorie.

3-4. GAME BEGU. Românca nu cedează!

2-4. GAME AZARENKA. Irina a avut şansa să egaleze, dar nu a profitat şi Victoria are 4-2.

2-3. GAME BEGU. Irina nu cedează lupta şi îşi cîştigă serviciul.

1-3. GAME AZARENKA. Victoria este la 3 gameuri de cîştigarea meciului!

1-2. BREAK AZARENKA. Irina cedează iar serviciul.

1-1. BREAK BEGU. Românca egalează situaţia în setul secund.

0-1. BREAK AZARENKA. Victoria începe setul secund cu un game cîştigat.

LIVE VIDEO BEGU ROMA. LIVE VIDEO CU MECIURILE DE LA ROMA AICI

*******************************************************************************

4-6. GAME AZARENKA. Victoria cîştigă primul set destul de greu.

4-5. GAME BEGU. Românca nu renunţă la luptă şi rămîne în set. 

3-5. GAME AZARNKA. Victoria se află la un game de cîştigarea primului set.

3-4. BREAK AZARENKA. Victoria a forţat şi ea şi acum serveşte la 4-3.

3-3. BREAK BEGU! Românca forţează pe serviciul adversarei şi egalează!

2-3. GAME BEGU. Românca se chinuie să îşi cîştige gameurile, în comparaţie cu Victoria, care se descurcă foarte bine.

1-3. GAME AZARENKA. Victoria domină startul partidei şi conduce cu 3-1.

1-2. GAME BEGU. Românca ia primul game!

0-2. GAME AZARENKA. Românca nu reuşeşte să cîştige decît un punct pe serviciul adversarei.

0-1. BREAK AZARENKA. Victoria joacă perfect primul game şi cîştigă pe serviciul Irinei.

A început meciul! Irina serveşte prima!

Partida dintre Irina Begu şi Victoria Azarenka va începe în jurul 23:00.

UPDATE 18:31 / Simona Halep a fost eliminată de la proba de dublu. Perechea Halep/Schiavone a fost eliminată de cuplul Kudriavţeva / Pavliuchenkova în două seturi, scor 4-6, 4-6.

Astfel, românca a rămas în competiţie la Roma doar la simplu, unde joacă împotriva româncei Alexandra Dulgheru.

**************************************************************

UPDATE 16:25 / Alexandra Dulgheru a fost în al 9-lea cer după victoria cu Makarova, deşi a recunoscut că e puţin obosită:  “Sînt foarte sigură că mulţi români vor veni la acest meci. O să fie frumos.  Este un lucru foarte bun pentru toţi românii şi pentru noi. Nu am nimic de pierdut şi sînt sigură că o să fie o atmosferă frumoasă. Am mai jucat împotriva ei cînd eram junioare, aveam 14 sau 15 ani. Nu îmi mai aduc aminte exact, dar cred că Simona a bătut atunci. Acest lucru nu are relevanţă.

Nu am vorbit cu antrenorul, dar o să vorbim şi o să vedem ce plan o să punem în aplicare. Ea nu a ajuns pe acest loc degeaba. Are multă încredere în ea, reuşeşte să facă un joc frumos. O să vorbesc cu antrenorul şi o să vedem. Sîntem două fete care ne vom face treaba pe teren. Îmi doresc ca amîndouă să fim sănătoase şi să reuşim să ne facem treaba pînă la capăt.

Eu iau fiecare meci în parte, punct cu punct şi nu mă gîndesc la ceea ce urmează pe viitor. Planurile de dinainte nu au nici o relevanţă. Sînt într-un moment bun, am jucat bine şi sper să mă recuperez pînă mîine. Publicul este minunat aici. M-a ajutat mult şi mi-a dat energie. Toate româncele ne simţim ca acasă aici. Pe această arenă mă simt ca un gladiator”, a spus Alexandra Dulgheru pentru Dolcesport.

UPDATE 13:43 / FORMIDABILĂ VICTORIE pentru Dulgheru! Alexandra o învinge pe Makarova (cap de serie 8), 6-4, 6-3 şi se califică în sferturile de finală, acolo unde ar putea juca împotriva Simonei Halep. Pînă în acest moment, Alexandra Dulgheru şi-a asigurat un cec de 46.000 de euro şi 190 de puncte WTA. 

UPDATE 13:39 / Horia Tecău şi Jean Julien Rojer cîştigă meciul cu Florn Mergea şi Rohan Bopanna după supertiebreak, 6-2, 5-7, 10-8 şi se califică în sferturi, acolo urmează să îi întîlnească pe Cuevas/Marrero sau Nestor/Paes. 

UPDATE 13:32 / Alexandra Dulgheru e absolut încîntătoare. A cîştigat 17 puncte la rînd şi de la 0-2 în setul doi e 5-2. E la un game de sferturile de finală.

UPDATE 13:22 / Dulgheru e protagonista unei reveniri şi în setul secund. Românca a fost condusă cu 2-0, însă a revenit şi are 3-2 cu break

UPDATE 13:01 / Alexandra cîştigă 5 game-uri la rînd, reuşind să revină de la 1-4 şi să cîştige setul cu 6-4. 

UPDATE 12:53 / Revenire de senzaţie a Alexandrei Dulgheru care egalează la 4. Tecău şi Rojer conduc şi în setul secund cu 3-1

UPDATE 12:38 / Dulgheru e condusă cu 4-1 în primul set. La meciul de dublu, Tecău şi Rojer au luat cu 6-2 primul set în faţa lui Mergea şi Bopanna. 

Jucătoarele sînt la încălzire. FANATIK.RO vă ţine la curent cu evoluţia scorului la duelurile Dulgheru – Makarova şi la Tecău/Rojer – Mergea/Bopanna

*******************

UPDATE 14 mai, ora 11:46 / Zi plină la Roma. Alexandra Dulgheru joacă de la ora 12:00 împotriva Ekaterinei Makarova. De la aceeaşi oră e duelul românesc de la dublu, Tecău/Rojer evoluînd împotriva lui Mergea şi Bopanna. Toată acţiunea de la Roma, poate fi urmărită LIVE pe FANATIK.RO.

*********************

UPDATE, 13 mai, ora 20:49 / S-a afişat programul zilei de joi! Prima românca prezentă pe teren va fi Alexandra Dulgheru, care va juca de la ora 12:00 împotriva Ekaterina Makarova. Meciul următor de pe Arena Pietrangeli este tot al unei românce, Simona Halep, care joacă împotriva americancei Venus Williams.

Irina Begu încheie ziua, cu ultimul meci, de la ora 22:00, împotriva Victoriei Azarenka. Duelul românilor de la dublu din turul doi, Mergea – Tecău, se joacă pe terenul 1 de la ora 12:00, iar partida de dublu a Simonei Halep se va disputa tot joi, după ora 17:00.

************************************************************************

UPDATE, 13 mai, ora 19:44 / FABULOS! Irina Begu s-a calificat în optimile de finală de la Roma după o victorie imensă în faţa nemţoaicei Angelique Kerber, scor 6-3, 6-3!

Jucătoarea din Germania cîştigase în urmă cu puţin timp turneul de la Stuttgart, unde a fost prezentă şi Simona Halep! 

În turul trei, Simona Halep va juca împotriva jucătoarei din SUA Venus Williams, Alexandra Dulgheru o va înfrunta pe rusoaica Makarova şi Irina Begu se va bate cu Victoria Azarenka. 

***********************************************************************

UPDATE, 13 mai, ora 18:56 / Irina Begu a cîştigat primul set disputat cu Angelique Kerber, scor 6-3! 

UPDATE, 13 mai, ora 18:50 / Alexandra Dulgheru s-a calificat în optimile de finală la Roma! Românca a eliminat-o pe Safarova în trei seturi, scor 1-6, 6-4, 7-6! 

Partida a durat două ore şi 27 de minute. În turul următor va juca împotriva rusoaicei Makarova, cap de serie numărul 8 la acest turneu.

*************************************************************************

UPDATE, 13 mai, ora 18:34 / Florin Mergea s-a calificat în turul următor al probei de dublu după ce a trecut, alături de Bopanna, de perechea Mayer/Monaco, scor 6-3, 6-4.

În optimile de finală se vor duela cu perechea Rojer/Tecău, capi de serie numărul 3!

***************************************************************

UPDATE, 13 mai, ora 16:00 / Simona Halep a trecut uşor de Alison Riske în turul doi la Roma cu 6-3, 6-0. Alexandra Dulgheru va juca de la ora 16:15 cu Lucie Safarova. Tot în turul doi, Irina Begu va juca împotriva lui Angelique Kerber, în jurul orei 17:30.

Cîştigătorul Mastersului de la Madrid, Florin Mergea va juca împreaună cu Rohan Bopanna de la ora 17:00 în faţa  dublului  Mayer /Monaco.  Toată acţiunea de la Roma e LIVE pe FANATIK.RO

VIDEO / DE EXCEPŢIE! Halep a SPULBERAT-O pe Riske după o oră!

***************************

UPDATE 22:07 / Martina Hingis şi Sania Mirza cîştigă clar meciul împotriva Irinei Begu şi Monicăi Niculescu, scor 6-4, 6-1. Meciul a durat o oră şi 7 minute, însă liderele mondiale au fost prea puternice pentru dublul nostru. În sferturi, Hingis şi Mirza joacă împotriva Juliei Goerges şi a Silviei Soler-Espinosa. 

UPDATE 21:44 / Irina Begu şi Monica Niculescu au pierdut cu 4-6 primul set. Chiar dacă au început meciul cu un break, Mirza şi Hingis au revenit pe final de set. 

*****************

LIVE VIDEO BEGU ROMA. UPDATE 20:57 / Irina Begu şi Monica Niculescu joacă de la ora 21:00 în proba de dublu în optimile de finală cu favoritele principale ale turneului, Martina Hingis şi Sania Mirza (numărul 1 WTA). Dublul cîştigător va juca în sferturi împotriva Juliei Goerges şi Silviei Soler-Espinosa.

***********************

UPDATE, ora 16:52 / Irina Begu s-a calificat în turul doi după ce a trecut de Urszula Radwanska, scor 4-6, 6-2, 6-1. În turul următor, Begu va juca împotriva lui Angelique Kerber.

……………………………………………………………………………………………………………………………………

UPDATE 16:20 / Irina Begu îşi adjudecă setul doi, scor 6-2. Se intră în decisiv.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

UPDATE 15:45 / Deşi a condus cu 4-1 în primul set, Irina Begu a cedat în cele din urmă prima manşă, scor 4-6.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

UPDATE, ORA 15:05 / Victorie pentru Simona Halep şi Francesca Schiavone. Cele două au învins perechea Darija Jurak / Parra Santonja, scor 6-2, 6-2.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

LIVE VIDEO BEGU ROMA. UPDATE, ORA 14:42 / De la ora 15 va începe partida dintre Irina Begu şi Urszula Radwanska, locul 109 în clasamentul WTA.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

UPDATE 14:32 / Simona Halep şi Francesca Schiavone au reuşit să cîştige primul set, scor 6-2. Alexandra Dulgheru a cîştigat setul decisiv şi s-a calificat cu 6-7, 6-3, 6-3. Va juca în turul doi contra cîştigătoarei dintre Lucie Safarova şi Ana Schmiedlova.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

LIVE VIDEO BEGU ROMA. UPDATE 14:05 / A început şi partida pe care Simona Halep, alături de Francesca Schiavone, o joacă în primul tur al probei de dublu, contra perechii Darija Jurak / Parra Santonja.

………………………………………………………………………………………………………………………………………

UPDATE, ORA 13:50 / Alexandra Dulgheru a reuşit să îşi adjudece setul doi, scor 6-3.

LIVE VIDEO ROMA. LIVE VIDEO CU MECIURILE DE LA ROMA AICI

UPDATE, ora 13:10 / Alexandra Dulgheru a pierdut primul set la tiebreak, după ce a servit pentru set la 6-5. Şi-a pierdut serviciul, iar apoi a pierdut în tiebreak la doi.

UPDATE, ORA 12:15 / A început partida dintre Alexandra Dulgheru şi Misaki Doi.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

UPDATE, ora 20:17 / S-a stabilit programul zilei de marţi la Roma! Toate româncele vor evolua astăzi la Foro Italico, iar Simona Halep va evolua în proba de dublu. Astfel:

Alexandra Dulgheru va juca în primul tur la simplu contra japonezei Misaki Doi de la ora 12:00 pe terenul 4.

Irina Begu joacă împotriva polonezei Ursula Radwanska tot pe terenul 4, imediat după meciul Alexandrei Dulgheru.

Simona Halep şi Francesca Schiavone debutează în proba de dublu împotriva dublului Jurak/ Parra Santonja pe terenul 3 în al doilea meci al zilei, adică în jurul orei 14:00.

În cele din urmă, dublul format din Monica Niculescu şi Irina Begu va evolua împotriva liderelor mondiale Sania Mirza şi Martina Hingis. Va fi al 5-lea şi ultimul meci de pe terenul 1.

Toată acţiunea din turneul de la Roma poate fi urmărită LIVE pe FANATIK.RO

VEZI SUS ÎN GALERIE FOTO PROGRAMUL COMPLET AL ZILEI 

**********************************

UPDATE, ora 14:50 / Perechea Raluca Olaru / Raquel Kops Jones a fost eliminată în primul tur de Juliei Goerges şi Silvia Soler Espinosa, scor 2-6, 1-6. 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

LIVE VIDEO BEGU ROMA. UPDATE, ORA 13:30 / Monica Niculescu şi Irina Begu au obţinut calificarea în turul doi al probei de dublu la turneul de la Roma, după ce au trecut de perechea Chen Liang, China, Katalin Maroşi, Ungaria, scor 4-6, 2-6.

În turul următor, Niculescu şi Begu vor juca împotriva favoritelor numărul unu, Marina Hingis / Sania Mirza.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

CAND DEBUTEAZA SIMONA HALEP LA ROMA!!! PROGRAM SUPER ACCESIBIL!!!

LIVE VIDEO BEGU ROMA. Astăzi au loc primele meciuri de pe tabloul principal de la Roma, iar jucătoarele din România vor intra şi ele în cursă în proba de dublu. Astfel, de la ora 12:00 a început partida pe care Irina Begu şi Monica Niculescu o dispută împotriva cuplului Chen Liang, China, Katalin Maroşi, Ungaria. Partida va avea loc pe terenul patru la Roma.

Irina Begu, ascensiune importantă în clasamentul WTA. Halep, luptă incredibilă cu Şarapova

LIVE VIDEO BEGU ROMA. Tot pe terenul patru, imediat după ce se va termina meciul în care sînt angrenate Begu şi Niculescu, se va juca şi meciul pe care perechea Raluca Olaru / Raquel Kops Jones îl va juca împotriva Juliei Goerges şi Silvia Soler Espinosa. Partida va începe în jurul orei 13:30.

LIVE VIDEO BEGU ROMA. LIVE VIDEO CU MECIURILE DE LA ROMA AICI

LIVE VIDEO BEGU ROMA. De asemenea, pe tabloul de simplu, se va juca în jurul orei 13:30 partida dintre Alison Riske şi Varvara Lepchenko. Cîştigătoarea din acest meci o va înfrunta pe Simona Halep în turul doi. Alize Cornet – Angelique Kerber este cel mai tare meci al zilei pe tabloul de simplu.