LIVE VIDEO BOTOSANI-STEAUA. Florin Tănase este TITULAR!

Cristian Blanuta    Mirela Apostol   
in FCSB
12/08/2016, 21:45
LIVE VIDEO BOTOSANI-STEAUA. Florin Tănase este TITULAR! GALERIE FOTO

LIVE VIDEO BOTOSANI-STEAUA SURSA 1

LIVE VIDEO BOTOSANI-STEAUA SURSA 2

LIVE VIDEO BOTOSANI-STEAUA. Trupa lui Reghecampf vizează trei puncte în Moldova, astfel că Laurenţiu Reghecampf nu are de gînd să menajeze vreun jucător.

Primul ”11” al Stelei: 

Niţă – Enache, Tamaş, Toşca, Dan Popescu – Aganovic, Bourceanu (cpt), Achim, Ovidiu Popescu – Fl. Tănase, Tudorie

Rezerve: Cojocaru – Simion, Mitrea, Hamroun, Stanciu, Vîlceanu, Popa

––––––––––––––––––––––––––

STEAUA. Trupa lui Laurenţiu Reghecampf va juca în deplasare în etapa a patra a Ligii 1, cu FC Botoşani. Vicecampionii au ajuns în Moldova joi şi au efectuat antrenamentul oficial sub privirile fanilor care i-au aşteptat entuziasmaţi.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

LIVE VIDEO BOTOSANI-STEAUA. Atît la şedinţa de pregătire, cît şi la sosirea în Botoşani, steliştii au fost aşteptaţi de zeci de fani pentru fotografii şi autografe.

LIVE VIDEO BOTOSANI-STEAUA. Partida dintre “roş-albaştri” şi FC Botoşani se va disputa vineri, de la ora 21:00, şi va fi transmisă în format LIVEVIDEO pe FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×