Sporturi

LIVE VIDEO Brazilia – Belgia ONLINE pe TVR1 si TVR HD

06.07.2018 | 20:00
LIVE VIDEO Brazilia  Belgia ONLINE pe TVR1 si TVR HD

LIVE VIDEO Brazilia – Belgia ONLINE pe TVR1 si TVR HD. Brazilia – Belgia este al doilea sfert de finală al Campionatului Mondial din Rusia. Partida se va juca vineri, 6 iulie, de la ora 21:00, pe stadionul din orașul Kazan. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii, etc.

VEZI AICI Brazilia – Belgia ONLINE TVR1 TVR HD STREAM sferturi CM 2018. Vezi meciul ONLINE

Brazilia – Belgia LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

LIVE VIDEO Brazilia – Belgia ONLINE pe TVR1 si TVR HD. Belgia a câștigat cu maxim de puncte Grupa G, după ce a câștigat cu 3-0 duelul cu Panama, 5-2 duelul cu Tunisia și 1-0 în meciul cu Anglia. În optimi Belgienii au câștigat un meci spectaculos cu Japonia. La pauză scorul era 0-0, dar niponii au marcat două goluri repede în repriza secundă. După o perioadă de năucire, Belgia a revenit prin golurile lui Vertonghen, Fellaini și Chadli, cel care a înscris golul decisiv la ultima fază.

LIVE VIDEO Brazilia – Belgia ONLINE pe TVR1 si TVR HD. Brazilia a început destul de prost Campionatul Mondial, cu un 1-1 cu Elveția și o victorie în prelungirile partidei cu Costa Rica, scor 2-0. În al treilea meci al Grupei E, naționala Selecao a învins Serbia cu scorul de 2-0. Același scor s-a repetat și în optimi, când Brazilia a bătut Mexic prin golurile lui Neymar și Firmino.

Brazilia – Belgia LIVE STREAM sferturi Campionatul Mondial CM 2018

Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum o singură data, chiar la un Campionat Mondial. Este vorba despre turneul final Asiatic din 2002, când Brazilia a trecut cu 2-0 de Belgia prin golurile înscrise de Rivaldo și Ronaldo, după ce la scorul de 0-0 un gol al lui Marc Wilmots a fost anulat. După această victorie, naționala condusă atunci de Filipe Scolari a câștigat ultimul titlu din istorie.

LIVE VIDEO Brazilia – Belgia ONLINE pe TVR1 si TVR HD

Partida dintre Brazilia şi Belgia, din sferturile de finală la Campionatul Mondial 2018, se va juca vineri, 6 iulie, începând cu ora 21:00. La brazilieni va lipsi Paulinho, care este suspendat, în timp ce la belgieni antrenorul Roberto Martinez se poate baza pe tot lotul.

Partida se joacă pe Arena Kazan, care are o capacitate de 43.000 de locuri și pe care s-a jucat și meciul Franța – Argentina, scor 4-3. Partida va putea fi urmărită pe TVR 1 şi TVR HD, dar şi LIVE VIDEO pe fanatik.ro.

Brazilia – Belgia LIVE cote la pariuri CM 2018

Brazilia are o cotă la victorie de 2,15, în timp ce Belgia are cota 3,60 iar un egal e cotat de tipsteri cu 3,35. Neymar, Romelu Lukaku și Gabriel Jesus au fiecare o cotă de 2,45 pentru a marca.

Tags: