Sporturi

LIVE VIDEO Brazilia – Mexic ONLINE pe TVR1 si TVR HD

02.07.2018 | 16:00
LIVE VIDEO Brazilia  Mexic ONLINE pe TVR1 si TVR HD

LIVE VIDEO Brazilia – Mexic ONLINE pe TVR1 si TVR HD. Cele două formaţii se vor duela, luni, 2 iulie, de la ora 17:00 în optimile de finală ale Campionatului Mondial 2018. Brazilia – Mexic se va disputa pe Cosmos Arena din Samara, un stadion cu 42.000 de locuri pentru turneul final din Rusia. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii, etc.

VEZI AICI Brazilia – Mexic ONLINE TVR1 TVR HD STREAM optimi CM 2018. Vezi meciul ONLINE

LIVE VIDEO Brazilia – Mexic ONLINE pe TVR1 si TVR HD. Sud-americanii au avut un început dificil la Campionatul Mondial 2018 şi au remizat, 1-1, în faţa Elveţiei. Trupa lui Tite nu şi-a revenit nici în al doilea meci, cel cu naţionala din Costa Rica, însă sclipirea lui Philippe Coutinho din minutele de prelungire a adus golul victoriei care a dus naţionala Selecao pe primul loc. Parcursul sud-americanilor în grupe s-a încheiat cu duelul cu Serbia, formaţie de care a trecut cu 2-0 şi a ocupat primul loc în Grupa E.

Brazilia – Mexic, LIVE TEXT, minut cu minut

LIVE VIDEO Brazilia – Mexic ONLINE pe TVR1 si TVR HD. Mexicanii au avut un debut superb la turneul final şi au învins cu 1-0 Germania, campioana en-titre, însă au avut mari emoţii pentru calificarea în fazele eliminatorii după înfrângerea categorică cu naţionala Suediei în ultima etapă.

Brazilia - Mexic în optimile de finală de la CM 2018
Mexicanii după golul marcat contra Germaniei

Brazilia – Mexic LIVE STREAM, în optimile de finală de la CM 2018

Trupa antrenată de Juan Carlos Osorio s-a oprit în faza optimilor de finală la ultimele şase ediţii ale Campionatului Mondial. Mexicanii au ajuns în primele opt formaţii din lume ultima dată în 1986, la turneul organizat pe teren propriu, în timp ce Brazilia a ajuns până în semifinale la ediţia din 2014.

Brazilia – Mexic LIVE VIDEO pe TVR 1 şi TVR HD

Duelul dintre Brazilia şi Mexic care va avea loc pe stadionul “Cosmos Arena” din Samara, în faza optimilor de finală de la Campionatul Mondial din Rusia, luni, 2 iulie, de la ora 17:00,  se poate vedea pe TVR 1 şi TVR HD, dar şi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Brazilia – Mexic LIVE cote la pariuri

Brazilia este favorită în opinia bookmakerilor pentru calificarea în optimile de finală, fiind creditată cu o cotă de 1.50 pentru o victorie. Pariorii care vor intui un rezultat de egalitate beneficiază de o cotă de 4.50, în timp ce o surpriză produsă de mexicani în timpul regulamentar poate aduce câştiguri de 10 ori mai mari faţă de miza plasată.