Fotbal international

VIDEO. STOP la 13! Chelsea, eşec categoric! Alli relansează PREMIER!

Dele Alli a fost cel mai bun om de pe teren în meciul Tottenham - Chelsea 2-0. Tînărul mijlocaş a marcat ambele goluri ale partidei prin lovituri de cap. Este prima înfrîngere a lui Chelsea...
05.01.2017 | 00:08
VIDEO STOP la 13 Chelsea esec categoric Alli relanseaza PREMIER
ADVERTISEMENT

Dele Alli a fost cel mai bun om de pe teren în meciul Tottenham – Chelsea 2-0. Tînărul mijlocaş a marcat ambele goluri ale partidei prin lovituri de cap. Este prima înfrîngere a lui Chelsea după 13 victorii consecutive în Premier League. Campionatul este relansat!

Tottenham – Chelsea 2-0 (Alli 45+2, 54) VIDEO

122222

Clasament:

cheklsea

Etapa 20:

etapa-20

Cea mai grea sarcină a celor de la Tottenham va fi anihilarea lui Diego Costa, golgheterul la zi din Premier League, cu 14 goluri marcate. Antrenorul Mauricio Pochettino le-a cerut elevilor săi un tratament special ibericului, unul foarte dur! O altă problemă a luis Spurs va fi apărarea de fier a lui Conte. În ultimele cinci etape, Chelsea a încasat doar două goluri!

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 23:41 / Arsenal a salvat un punct pe terenul lui Bournemouth, după ce în minutul 70 gazdele conduceau cu 3-0. Sanchez, Perez şi Giroud au marcat golurile “tunarilor”. Formaţia pregătită de Arsene Wenger rămîne pe locul 4, la opt puncte în spatele liderului Chelsea. Swansea a obţinut o victorie preţioasă pe terenul lui Palace şi scapă de ultimul loc. Stoke bate Watford, Crouch marcator. Cel mai tare meci al etapei, Spurs – Chelsea, se joacă miercuri, de la ora 22:00.Iată clasamentul:

capture

UPDATE / Arsenal forţează 3 puncte la Bournemouth, care ar urca trupa lui Wenger pe podium. Miercuri, Tottenham – Chelsea!

ADVERTISEMENT

BOURNEMOUTH – ARSENAL 3-3 (Daniels 17, Wilson 20, Fraser 58 / Sanchez 70, L. Perez 75, Giroud 90+2)

VEZI VIDEO

capture-ars

De la ora 22:00 se joacă şi două partide foarte importante în lupta pentru evitarea retrogradării.

CRYSTAL PALACE – SWANSEA 1-2 (Zaha 82 / Mawson 43, Rangel 88)

VEZI VIDEO

capture

STOKE – WATFORD 2-0 (Shawcross 45+4, Crouch 49)

VEZI VIDEO

capture

UPDATE / Meci greu pentru Arsenal în această seară, pe “Vitality Stadium” din Bournemouth. Trupa lui Wenger încearcă să revină pe locul 3 contra unei echipe care nu mai remizează de 10 meciuri!

ADVERTISEMENT

UPDATE / Azi au loc alte trei partide din această etapă de Premier League, iar miercuri se dispută meciul rundei, derbyul londonez Tottenham – Chelsea. Iată programul de miercuri:

nuercuri

UPDATE, ora 18:51 / Victorie cu emoţii pentru Manchester City, 2-1 cu Burnley, deşi a avut un om în minus din prima repriză. Liverpool a comis-o la Sunderland, scor 2-2, după ce Defoe a transformat două lovituri de pedeapsă. 

ADVERTISEMENT

WEST HAM – MANCHESTER UNITED 0-2 (Mata 63, Ibrahimovic 78)

VEZI VIDEO

clasprem

Feghouli (West Ham) a fost eliminat cu roşu direct în minutul 15, extrem de uşor!

Lingard ratează incredibil ocazia de a deschide scorul în minutul 36

capture

UPDATE, ora 16:30 / Leicester continuă parcursul modest la meciurile din deplasare. Campioana a luat abia al treilea punct afară, pe terenul lui Middlesbrough, scor 0-0. City – Burnley şi Sunderland – Liverpool sînt cele mai aşteptate meciuri de la 17:00.

SUNDERLAND – LIVERPOOL 2-2 (Defoe 25 pen., 84 pen. / Sturridge 19, Mane 72)

VEZI GOLUL

capture

MANCHESTER CITY – BURNLEY 2-1 (Clichy 58, Aguero 62 / Mee 72)

VEZI VIDEO

* Fernandinho a fost eliminat în minutul 32, roşu direct, după un fault dur.

capture

EVERTON – SOUTHAMPTON 3-0 (Valencia 73, Baines 80, Lukaku 89)

VEZI VIDEO

capture

WEST BROM – HULL CITY 3-1 (Brunt 49, McAuley 62, Morisson 73 / Snodgrass 21)

VEZI VIDEO

capture

Se joacă la foc automat în Premier League! Astăzi începe etapa a 20-a, iar startul este dat de campioana Leicester, care are meci pe terenul lui Middlesbrough. Iată echipele de start:

MIDDLESBROUGH – LEICESTER 0-0

capture

Alte patru partide se joacă de la ora 17:00. Pep Guardiola încearcă să revină în “Big Four”, iar Manchester City este obligată să cîştige cu Burnley. Liverpool joacă pe terenul celor de la Sunderland. Ultimul meci al zilei este programat la Londra, West Ham-Manchester City.

capture

Etapa va continua mîine, cu alte trei partide şi se termină cu un derby londonez, Spurs-Chelsea, joi, de la ora 22:00.

capture

ADVERTISEMENT