Fotbal international

VIDEO. Zlatan duce PSG în sferturi! Vezi primele 4 sfertfinaliste

UPDATE 23:35 / Se ştiu primele 4 sfertfinaliste din Liga Campionilor: Real Madrid, Wolfsburg, Benfica şi PSG. Celelalte 4 se vor decide în meciurile retur de pe 14 şi 15 martie....
10.03.2016 | 00:05
VIDEO Zlatan duce PSG in sferturi Vezi primele 4 sfertfinaliste

UPDATE 23:35 / Se ştiu primele 4 sfertfinaliste din Liga Campionilor: Real Madrid, Wolfsburg, Benfica şi PSG. Celelalte 4 se vor decide în meciurile retur de pe 14 şi 15 martie.

UPDATE 23:34 / Final de meci pe Stamford Bridge. PSG se impune şi pe terenul lui Chelsea şi se califică în sferturile de finală cu 4-2 la general.

Chelsea – PSG 1-2 (1-2 în tur) (Costa 26 / Rabiot 16, Zlatan 66) VEZI VIDEO

Min. 16: GOOOL PSG! Ibrahimovic a centrat excelent în faţa porţii, iar Rabiot a împins balonul în plasă.

Min. 26: GOOOOOOL Chelsea! Diego Costa marchează după o acţiune superbă şi totul se joacă!

Min. 67: GOOOOOOOOL PSG! Ibrahimovic marchează şi încheie soarta calificării!

echipe

UPDATE 20:50 / Benfica se califică în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după ce trece de Zenit cu 3-1 la general. Gaitan a adus golul calificării în minutul 85 din returul de la Sankt Petersburg. Urmează de la ora 21:45 meciul dintre Chelsea şi PSG. 

Zenit – Benfica 1-2 (Hulk 70 / Gaitan 85, Talisca 90+6) VEZI VIDEO

UPDATE 18:37 / Începem seara de Ligă cu meciul dintre Zenit şi Benfica, care va începe la ora 19:00. Lusitanii s-au impus cu 1-0 în tur şi această confruntare se anunţă una încinsă:

Echipe de start:

ajfwoip

***************************************

UPDATE 15:31 / LIVE VIDEO CHELSEA-PSG OPTIMI LIGA CAMPIONILOR. Seara de Ligă începe la ora 19:00 cu returul dintre Zenit şi Benfica, care se dispută de la 0-1. Meciul serii va fi Chelsea – PSG, unul dintre cele mai încinse retururi. 

LIVE VIDEO CHELSEA-PSG OPTIMI LIGA CAMPIONILOR. Zlatan Ibrahimovici e unul dintre cei mai mari fotbalişti la nivel mondial. El a avut succes în toate campionatele în care a jucat, reuşind să cîştige titlul în Olanda cu Ajax, în Italia cu Juventus, Inter şi AC Milan, în Spania cu Barcelona şi în Franţa cu PSG.

LIVE VIDEO CHELSEA-PSG OPTIMI LIGA CAMPIONILOR. Cu toate acestea, Zlatan nu a cîştigat niciodată Liga Campionilor, în ciuda faptului că a jucat doar la echipe de top de pe continent. Acest sezon poate fi una din ultimele şanse ale suedezului la trofeul suprem.

Meciurile din Liga Campionilor se văd LIVE pe FANATIK.RO

*****************************************

LIVE VIDEO CHELSEA-PSG OPTIMI LIGA CAMPIONILOR. Calupul de meciuri din Liga Campionilor, din data de 9 martie are drept cap de afiş, indubitabil, partida dintre Chelsea şi PSG. Este a treia oară consecutiv cînd cele două se duelează pe tabloul eliminatoriu.

Regula golului marcat în deplasare

LIVE VIDEO CHELSEA-PSG OPTIMI LIGA CAMPIONILOR. Regula golului marcat în deplasare a funcţionat la duelurile din 2014, respectiv 2015. Prima dată Chelsea s-a calificat după 2-0 în retur, pe teren propriu, golul decisiv fiind înscris de Ba, cu trei minute înainte de finalul dublei. Francezii învinseseră în propriul fieff cu 3-1, după un gol în prelungiri.

LIVE VIDEO CHELSEA-PSG OPTIMI LIGA CAMPIONILOR. Situaţia s-a inversat în 2015, cînd după 1-1 la Paris, echipa lui Mourinho s-a văzut eliminată de un PSG obligat să joace în inferioritate numerică din minutul 31, atunci cînd a intervenit controversata eliminare a lui Ibrahimovici. Graţie a doua faze fixe, fructificate de fundaşii centrali brazilieni David Luiz şi Thiago Silva, PSG mergea mai departe după 2-2 în prelungiri.

LIVE VIDEO CHELSEA-PSG OPTIMI LIGA CAMPIONILOR. Istoria confruntărilor directe mai este completată şi de partidele din grupele Ligii Campionilor, din 2004, 0-0 şi 3-0 pentru Chelsea.

Avantaj fragil pentru PSG

LIVE VIDEO CHELSEA-PSG OPTIMI LIGA CAMPIONILOR. Ibrahimovic şi Cavani, cele două mitraliere din atacul francez, au marcat în tur. Între cele două reuşite s-a intercalat golul lui Mikel, care îi ţine pe londonezi aproape de cărţile calificării.

LIVE VIDEO CHELSEA-PSG OPTIMI LIGA CAMPIONILOR. Conform tradiţiei, ar trebui ca Chelsea să se impună cu 1-0, dar aceste reguli evident că nu funcţionează la nivelul echipelor mari.

LIVE VIDEO CHELSEA-PSG OPTIMI LIGA CAMPIONILOR. Specialiştii opinează că britanicii se pot impune, mai ales că forma lor este crescătoare. Chelsea şi-a rezervat un pic forţele, realizînd doar un 1-1 în campionat, pe terenul lui Stoke, după ce recent au măturat terenul cu Manchester City, 5-1 în Cupa Angliei.

LIVE VIDEO CHELSEA-PSG OPTIMI LIGA CAMPIONILOR. De partea cealaltă, PSG poate fi victima debutului în forţă din toamnă. Avansul mare de puncte din campionat a condus către o deconcentrare, dar prima înfrîngere în Ligue 1, cu Lyon, poate fi duşul rece de care echipa avea nevoie.

Arbitrează Felix Brych

LIVE VIDEO CHELSEA-PSG OPTIMI LIGA CAMPIONILOR. A fost delegat să conducă acest meci un arbitru german de 40 de ani, Felix Brych, considerat în formă foarte bună. El a condus Juventus – Manchester City, fără probleme, avînd la activ meciuri excelente în 2016. Media de cartonaşe galbene a lui este de 4-5 pe meci, iar în trecut nu au existat disensiuni nici cu Chelsea, nici cu PSG.